Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, effectiviteit en samenstelling van de producten. Daarnaast worden de regelmatige aanbiedingen gewaardeerd en is er een grote groep loyale, langdurige klanten die hun tevredenheid en trouw uitspreken. Het bestelproces wordt vaak als omslachtig en foutgevoelig ervaren, vooral bij het invullen van gegevens. De bezorgtijd wordt regelmatig als te lang ervaren, ondanks dat deze soms ook snel en netjes is. Sommige acties worden als onduidelijk of niet eerlijk beschouwd en de website wordt regelmatig genoemd vanwege storingen of onduidelijkheden, hoewel deze soms ook als duidelijk en makkelijk wordt ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsyves-rocher.nl
problemen met de betaling
de extra korting beviel me heel goed maar als je dan op site komt om te betalen beginnen de problemen ....alles moet 2 of 3 maal ingevuld worden eer dat je verder komt en dan kom je bij betalen en kies ik bv Ideal dan komt de vraag kies een bank en als je dan op het vinkje klikt komen geen voorbeelden van een bank en als het invult komt ook niets en de betaalknop wordt niet rood om te kunnen betalen toen heb ik de site gesloten en opnieuw geopend toen kwam opeens nadat ik Ideal aangeklikt had meteen een reactie en werd de betaalknop rood en kon ik daarna scannen of de bank kiezen. dus er klopt iets niet, daardoor had ik bijna niets besteld
Goede aanbiedingen, maar voor de zoveelste keer problemen met het invullen van mijn adres gegevens. Het begint al met "dit is uw eerste bestelling", terwijl ik al jaren een account heb en heb ingelogd. Vervolgens diverse foutmeldingen terwijl ik de juiste gegevens invoer.
Na diverse pogingen lukte het eindelijk om op de betaal pagina terecht te komen.
N.B. dit probleem is er niet als ik via de folder aanbieding bestel, maar alleen als ik direct via de website bestel, maar het blijft uitermate vervelend, dus doe hier iets aan! Het moet toch mogelijk zijn om mijn adresgegevens over te nemen als ik heb ingelogd???
Goede aanbiedingen, maar doe nu EINDELIJK eens iets aan dat waardeloze telkens moeten invullen van de adres gegevens! Ik ben al "een eeuwigheid" klant, maar bij iedere online bestelling moet ik, ook als ik al ingelogd ben, nog steeds mijn adres gegevens invullen en staat er bovenaan "ik ben een nieuwe klant" en dat vind ik zo langzamerhand behoorlijk vervelend worden
tevreden
al jaren klant, hele fijne producten, favoriete geur Monoï!
alleen het invullen van het bestelformulier is lastig, geeft steeds aan dat het mijn eerste bestelling is en vraagt om adresgegevens die al jaren hetzelfde zijn. vaak 4x hetzelfde invullen voordat ik af kan ronden.
Die gratis artikelen zou ik toch wel willen
Het was eerst beetje
Maar zoals altijd makkelijk
Alleen de gratis artikelen kloppen niet🥹
Moest 3,99 voor de tas betalen 🤔terwijl die gratis zou zijn😡. En die handdoek was ook niet bestellen. Waarschijnlijk 😡alleen per papieren bestelling en niet online 🫣
Prima!
Ik ben al heel lang klant bij Yves Rocher, de producten vind ik heerlijk en fijn dat ze zo milieuvriendelijk zijn. Het negatieve vind ik dat ik in mijn buurt geen winkel vind waar ik naartoe kan. Ik bestel ook meestal producten die ik zeker goed vind. Vooral de geuren zijn vaak een gok.
Ik gebruik de producten al vanaf mijn 21e ik ben nu 62 jaar. Ik ben meegegroeid met de lijn.
Ik zie er nog fantastisch uit, al zeg ik het zelf. Als ik een ander product gebruik zie ik dat direct aan mijn huid.
Mooie producten.
Het is wel wat lastig om mijn order geplaatst te krijgen. Zit een foutje in de bestelprocedure. Elke keer gaat dat lastig, tijdens de afronding van de bestelling.
Verder geen klagen.
Plantaardige Cosmetica
Het merk biedt een complete lijn aan van gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfums, make-up en haarverzorging.
Voor verschillende huidtypes!
Een minpuntje: De bestelling heeft wel een aantal dagen nodig voordat het bezorgd is.
Ik gebruik al ongeveer 50 jaar producten ven u. Laatst vroeg iemand hoe ik met mijn 91 jaar aan zo’n gladde huid kom. Altijd crème van Yves Rocher zei ik. En dat is zo.
Ooit in Frankrijk al klant geworden! Nooit teleurgesteld!!! Terug in Nederland bindt Yves Rocher mij nog steeds in kleur en geur met het land waar ik 20 jaar heb gewoond!! Nostalgie..
Trouwe klanten doen er niet toe
Al bijna 4 decennia klant met 1x jaren geleden iets niet op tijd betaald. Sindsdien is achteraf betalen met de folder reclames steeds niet mogelijk, maar blijf ik WEL constant de papieren reclame krijgen. Contact hierover helpt niet alleen 1x via het hoofdkantoor. Zelfs het BKR is sneller "schoon", heb ik begrepen!
Leuk om te kijken naar alle producten. Mijn voorkeur gaat naar parfums
Eenvoudig bestellen. Meestal met een korting. Daarbij leuke extra s gratis bij je bestelling
In feite bestel ik al jaren en jaren yves Rocher. En altijd naar volle tevredenheid. Ben altijd heel blij met de aankoop. Hoop dat het nog lang zo blijft.
Iedereen krijgt 50% op de website, maar ik als jarenlange klant mag alleen via de actie bestellen en dan gebruik maken van 1 + 1 gratis, maar niet artikelen met 50% korting bestellen. Ja, wel bepaalde artikelen, maar niet alles, zoals wel op de website staat aangegeven. Dit vind ik erg vervelend.
Fijne producten en af en toe een leuke aanbieding!
Wat je beter kan doen weet ik niet, misschien nog meer leuke aanbiedingen?
Hele fijne en frisse producten en dat allemaal van onze natuur gemaakt.
En keurig verpakt en afgeleverd.
Ben er blij mee!! 👍🤗
Heerlijke geuren en beter voor milieu.
Tandpasta is het eigenlijk wat ik nog mis in de persoonlijke verzorging op kruiden basis.
Snelle bezorging… én … een speciale dank…
Snelle bezorging… én … een speciale dank aan de bezorger voor het JUIST plaatsen van mijn bestelling!!!
Al jaren mijn producten van Yves rocher door een gevoelige huid gebruik ik deze producten met veel genoegen.