Justpadel.nl- Logo - Beoordelingen

Justpadel.nl

417 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden550 beoordelingen in totaal

17 jan 2024
Pas als er iets mis gaat dan merk je of een webshop klantvriendelijk is. Helaas werd verkeerde maat schoenen opgestuurd en was mijn padelracket in eerste instantie niet meer leverbaar en werd er een (duurder) alternatief aangeboden (kosteloos). Dat racket was defect. Justpadel lost dit goed op door deze in garantie om te ruilen. Inmiddels al meerdere bestellingen geplaatst en alles wordt netjes op tijd geleverd. Voor mij is Justpadel mijn eerste keuze voor mijn padel spullen.

28 jan 2024
Op de website een Adipower Ctrl 3.2. besteld. In de winkelmand etc stond steeds dit racket type. Vervolgens in de email met factuur een heel ander (goedkoper) type die ik niet wil hebben. Blijkt dat er 2 rackets met dezelfde naam op de webshop staat. Dit gemeld en kreeg een korte reactie dat ik het via het retourproces terug kan sturen (op eigen kosten). Een vervolgvraag welk racket er nou in zit werd niet beantwoord. Het pakket heb ik vanaf het afhaalpunt zonder aan te nemen retour laten sturen om proberen onder de retourkosten uit te komen. Een fout in de webshop kan gebeuren, maar vind niet dat de klanten dan de kosten moeten maken voor het retourneren. Overigens is de fout in de webshop een week na melden ook nog niet aangepast. Levering was overigens wel snel. Alleen niet het juiste racket.

Beoordelingen voor Justpadel.nl

16 sep 2024
Mijn racket was niet op voorraad en ze hebben gelijk een andere optie toe gestuurd Super
25 sep 2024

21 aug 2024
28 jul 2024
13 jul 2024
17 jan 2024

Goede klantenservice en flexibele oplosisngen

15 apr 2024

Garantie

Had een garantiegeval en dit was met een paar foto’s opsturen geregeld. Retouretiket gekregen, tegoed op de site gekregen en hier een nieuw racket van besteld. Verzendkosten kreeg ik ook terug. Nieuw racket was binnen maar toen ik het plastic van de grip aftrok kwam de grip mee. Doorgegeven en toen kreeg ik nieuwe grip opgestuurd. Top opgelost!
4 jan 2024
Leuke site. Het was eenvoudig om te vinden wat ik zocht. Alles werd snel geleverd. Reactie van de klantendienst was ook snel en duidelijk. Ik zelf speel geen padel, Maar zocht op deze site een cadeau. Ik ben vrijwel zeker dat de ontvanger van het cadeau deze site ook snel zal bezoeken.
22 nov 2023

Super klantvriendelijk!

Ik kocht een padelracket dat snel en goed geleverd werd (zelfs in de drukke pakjestijd november). Toen ze binnen een paar dagen een aanbieding hadden met het racket dat ik net gekocht had, heb ik ze gebeld en ik kreeg direct het verschil teruggestort. Heel aardig!
23 dec 2023
Geweldige service ! Abusievelijk verkeerde maat schoenen besteld, juiste maar nieuwe maat besteld en via site aanmelding retour gemaakt en schoenen retour gestuurd. Binnen 2 dagen geld terug , top ! Hier kunnen nog veel webshops een voorbeeld aan nemen.
27 mei 2024

Nox padel racket besteld

Racket besteld maar door feestdag wat vertraging. Kort bericht gestuurd en vrijwel onmiddellijk antwoord gekregen met nieuwe track and trace link. Twee dagen later netjes geleverd !
JN
Jerry N.
Den haag
6 jun 2024
Goed bereikbaar en een goede en adequate service. Door een eigen fout vertraging opgeleverd maar justpadel heeft er alles aangedaan dit op te lossen. Dit is gelukt.
8 dec 2023
Uitstekende service, vriendelijk te woord gestaan en mooie prijzen. Een geval van schade prima opgelost door de meneer van JustPadel. Ben zeer tevreden.
MM
Mattheus M.
Groningen
3 nov 2023
Aan alle verwachtingen voldaan. Ik zie geen verbeterpunten. Zeer tevreden, met een juiste aanbieding zal ik zeker weer een aankoop bij jullie doen
23 nov 2023
Super prijs en service. Ik heb een keer de verkeerde geleverd gekregen, dezelfde dag reactie en de volgende dag de juiste in huis. Ik ben fan!
JV
johnny v.
oostende
17 nov 2023
Als de prijs van de padelracket van 260 € naar 105 € gedaald is , wel beter kan dat niet zijn . Ben zeer tevreden , bedankt .
27 jan 2024
Website zier er goed uit, producten zijn van goede kwaliteit en de online bestelling is tot volle tevredenheid uitgevoerd.