12 aug 2024
Schermen zien er goed uit. Aangegeven bij bestelling dat ik op vakantie ging en dat graag zou horen wanneer het geleverd werd. Werd de volgende dag gebeld en het werd dezelfde week geleverd. Super.
De levering was er sneller dan verwacht, en de levering en de producten waren ook goed.
In de omschrijving van de poortdeur werd geadviseerd om verstelbare plaatduimen bij te bestellen wat achteraf niet nodig bleek te zijn omdat er al een mogelijkheid tot verstellen op het standaard meegeleverde beslag zat. Hierdoor hebben we ook nog eens 'normale' plaatduimen bij de bouwmarkt moeten halen, dus dat was minder. Al met al wel een goede ervaring.
Beoordelingen voor intergard.eu
4 okt 2024
Wilgenscherm
De bestelling en verzending was prima bij intergard.
En de wilgenmat ziet er goed uit, stevige takken.. de doorkijk is in de voortuin aan de straatkant prima en mooi als decor achter de beplanting.
Voor in een tuin waar je privacy wil, is het te doorzichtig.
5 okt 2024
Snelle en goede levering
Het artikel voldoet volledig aan de verwachtingen n.a.v. de beschrijving op de website en werd snel geleverd. De verpakking had beter gekund maar daar kan het artikel gelukkig goed tegen dus deze keer geen puntenaftrek daarvoor
8 okt 2024
Mooie kwaliteit zandbak
Mooi zandbak, goede kwaliteit. Alleen gebruiksaanwijzing was vrij cryptisch. Schroeven kwamen in 2 maten en werden niet in de gebruiksaanwijzing vermeld . Dus was even gokken waar de korte /langere schoenen moesten.
Realistische communicatie over levertijden. Erg fijn is de link dat je de chauffeur kunt volgen en eventueel een bericht meegeven