12 aug 2024
Schermen zien er goed uit. Aangegeven bij bestelling dat ik op vakantie ging en dat graag zou horen wanneer het geleverd werd. Werd de volgende dag gebeld en het werd dezelfde week geleverd. Super.
De levering was er sneller dan verwacht, en de levering en de producten waren ook goed.
In de omschrijving van de poortdeur werd geadviseerd om verstelbare plaatduimen bij te bestellen wat achteraf niet nodig bleek te zijn omdat er al een mogelijkheid tot verstellen op het standaard meegeleverde beslag zat. Hierdoor hebben we ook nog eens 'normale' plaatduimen bij de bouwmarkt moeten halen, dus dat was minder. Al met al wel een goede ervaring.
Beoordelingen voor intergard.eu
10 aug 2024
Nog steeds niets ontvangen
30 jul 2024
uitstekende service en product
uitstekende klantenservice! Bij telefonisch contact, vriendelijk en bereidwillig te helpen. Goed product, alles zoals beschreven. Leverancierservice uitstekend en snel.
26 jul 2024
hele fijna samen werking goed geholpen en vertrouwd om verder met me onderneming samen te werken met jullie producten.
20 jul 2024
Snelle levering, mooi pvc scher.
Snelle levering. Keurig verpakt. Enige wat beter zou kunnen met mijn levering: eerst in bubblewrap en dan pas kartonverpakking. Vervoerders gaan nl niet zachtzinnig om met pakketten waardoor er kleine bezchadigingen was (die ik geaccepteerd heb).
29 jul 2024
snelle service, maar toch niet symmetrisch
Eerst en vooral kreeg ik geen track code van de transporter die in eens voor de deur stond. Bij het uitpakken waren de platen niet even dik waardoor we het moesten opvullen om toch zo wat waterpas te leggen en de onderste stel was ook niet gelijk.
14 jul 2024
Goed overzichtelijke website en perfect snel geleverd.
PS dat hoeft niet altijd…
12 jul 2024
Vlotte levering, vlot verpakt en product zoals verwacht vlot geplaatst.
1 jul 2024
Vlotte levering, goed materiaal, goed geholpen
26 jul 2024
Ging zo goed, weet niet wat er beter kan.
Netjes geleverd, prima product
12 jul 2024
Niks verbeteren alles is goed
28 jul 2024
Heel goeie en snelle service
Prima en vlotte levering
3 jul 2024
Was snel binnen alleen alle planken waren los alles opnieuw in elkaar gezet