www.topregal.nl- Logo - Beoordelingen

www.topregal.nl

81 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden246 beoordelingen in totaal

30 apr 2024
Het materiaal is van zeer goede kwaliteit en met handige montageboek. Perfect !!!! De levering verliep minder vlot maar dit ligt aan de transporteur, chauffeur was geen van de drie landstalen machtig en verstond zelfs geen engels. Was ook niet zo behulpzaam, pallet werd gewoon op straat gedumpt en weg was hij....
JR
Johan R.
Buizingen

13 dec 2023
Commercieel niet OK. Wij hebben nu 2 moooie bestellingen gedaan bij jullie en bij de 2de aankoop hebben we meer moeten betalen dan bij de eerste. En jullie wilden hier niet van afwijken... We zijn op zoek naar een andere leverancier ondertussen. Mvg Jo Coene Engico 0473575348

Beoordelingen voor www.topregal.nl

20 jun 2024
Top producten voor een nette prijs, snel geleverd.
20 jun 2024
Beste TOPREGAL-klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en dat u tevreden bent over onze service. We kijken uit naar een volgende bestelling van u en tot snel! Uw TOPREGAL-team !

Goede betrouwbare firma

Bestelling is makkelijk, goed en snel geleverd!
14 feb 2024
Beste Topregal klant, Klantenservice staat bij Topregal hoog in het vaandel en we zijn blij met deze mooie opmerking. We kijken uit naar verdere samenwerking. Uw Topregal team !
20 dec 2023
De communicatie was erg goed. En snel geleverd.
28 dec 2023
Geachte TOPREGAL-klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze service en dat we u hebben kunnen overtuigen. We kijken uit naar verdere bestellingen. Met vriendelijke groet uit Filderstadt Uw TOPREGAL team
30 apr 2024
fijne samen werking met dit bedrijf Groetjes
6 mei 2024
Beste TOPREGAL-klant, Hartelijk dank voor uw positieve ervaring met ons bedrijf. We kijken ernaar uit om weer met u samen te werken en wensen u een prettige dag. Uw TOPREGAL-team!
14 feb 2024
bestelling en levering zeer correct verlopen
22 feb 2024
Beste TOPREGAL-klant, Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze service en levering. Onze klanten en uw tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij zijn blij dat wij u hebben kunnen overtuigen. Met vriendelijke groet uit Filderstadt Uw TOPREGAL-team
7 feb 2024
Snelle levering en bevalt super !!
13 feb 2024
Geachte Topregal klant, Hartelijk dank voor uw bericht. We kijken ernaar uit om in de toekomst met u samen te werken. Uw Topregal team
15 mei 2024

Hızlı teslimat kalitli

Hızlı teslimat kaliteli ürünler
16 mei 2024
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met ons product en de levertijd en kijken uit naar uw volgende bestelling. Uw TOPREGAL Team !
7 feb 2024
fijn en goede verwerking
13 feb 2024
Beste klant van Topregal, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We kijken uit naar verdere bestellingen van u. Uw Topregal team
21 mrt 2024
prima stapler geleverd.
4 apr 2024
Snel en correct!
5 apr 2024
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelheid en hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Uw TOPREGAL team!
22 nov 2023

Snelle leber

22 nov 2023
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en de levering en kijken uit naar verdere bestellingen. Hartelijke groeten het TOPREGAL-team
8 mei 2024
BV