Premed.nl- Logo - Beoordelingen

Premed.nl

125 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden846 beoordelingen in totaal

9 dec 2023
Premed is een top bedrijf De vervoerder GLS een ramp. 3 dagen beloofd pakket komt. Met Track en Trace kon je volgen waar ze waren .tot 3 keer toe was ik de eerst volgende bezorgadres. Pas na een boze mail met screenhots van hun onwaarheden kreeg ik mijn pakket. Ik begrijp dat het druk is maar vertel geen leugens via de mail en track en Trace. Maar Premed heeft super meegewerkt en wilde zelfs nog kosteloos een extra zending doen De medewerkster Demi verdient een pluim Mvg Conny Adams

4 jan 2024
Na bestellen en betalen van de AED accu bleek de prijs verkeerd (te laag) op de webwinkel te staan. Er werd een voorstel gedaan voor een prijsaanpassing. Die niet geaccepteerd. Men is wel zo flink geweest om te leveren tegen de lage prijs. Helaas heeft dit meerdere dagen geduurd omdat er geen voorraad was. Best lastig bij een AED welke een nieuwe accu nodig heeft. Daarom 3 sterren. Voor de eerste alinea zou je het bedrijf juist prijzen.

Beoordelingen voor Premed.nl

24 sep 2024
Ik vind jullie echt top en zeer professioneel. Er ging iets mis in de levering en jullie konden dezelfde dag nog een terugkoppeling geven van de status. Vervolgens ging het toch mis en stortte jullie zonder problemen het geld terug.
Antwoord van Premed.nl
Hallo Noortje, Bedankt voor je mooie review! Helaas ging er iets mis in de levering, hopelijk kunnen wij jou in de toekomst helpen! Gezonde groet, Premed
13 sep 2024
Artikel niet op voorraad dus wachttijd van 1 week ipv 1 dag. Maar prima artikel.
19 sep 2024
Hoi Roelof, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je polsbrace wrist lacer! Gezonde groet, Premed
1 sep 2024
Snel zending en goedkoop meer hoef het niet te zijn dus top👍🏽😁
11 sep 2024
Hoi Majid, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Premed
30 sep 2024
Uitstekend. Binnen gestelde tijd al binnen.
Antwoord van Premed.nl
Hallo Pierre, Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Premed
2 sep 2024

Duidelijke website En snelle levering
11 sep 2024
Hoi Marc, Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Premed
8 sep 2024

Bestelling

De bestelling is correct geleverd
11 sep 2024
Hoi Yolanda, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Premed
Fijne snelle levering
Antwoord van Premed.nl
Hallo Peggy, Fijn om te horen dat het snel geleverd is! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Premed
Prima service
Antwoord van Premed.nl
Hallo Jocelyn, Goed om te horen dat onze service goed was. Daar doen we elke dag onze best voor! Gezonde groet, premed
28 sep 2024
Gewoon goed.
Antwoord van Premed.nl
Hallo Marc, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Premed
28 sep 2024
Antwoord van Premed.nl
Hallo, Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Premed
19 sep 2024
Antwoord van Premed.nl
Hallo Arie, Hartstikke bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Premed
2 sep 2024
11 sep 2024
Hoi Hermien, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Premed
20 sep 2024
Helaas bestelde product achteraf niet leverbaar
Antwoord van Premed.nl
Hoi Eric, Dat is vervelend om te horen! Hopelijk kunnen wij jou in de toekomst wel helpen! Gezonde groet, Premed
13 aug 2024
Artikel bleek niet op voorraad, in een mail werd ik netjes daarvan op de hoogte gebracht.
10 sep 2024
Hoi Claudia, Bedankt voor de mooie review, helaas was het artikel niet op voorraad, maar wel fijn dat onze collega's je op de hoogte hielden! Gezonde groet, Premed
26 aug 2024
het bestelde werd heel snel en netjes verpakt bezorgd
10 sep 2024
Hoi Annie, Goed om te horen! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Premed
3 aug 2024
Zonder problemen vlot geleverd
5 aug 2024
Hoi Jos, Bedankt voor je review! Fijn dat de bestelling snel in huis was! Veel plezier met je bestelling. Gezonde groet, Team Premed
5 aug 2024

reflex pijnbestrijding

netjes en snel geleverd
7 aug 2024
Hoi! Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de nette en snelle levering van ons product Reflex pijnbestrijding. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Gezonde groet, Team Premed
6 aug 2024
Snel afgehandeld
7 aug 2024
Hoi Lidy, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat alles snel is afgehandeld naar jouw tevredenheid. Jouw positieve feedback is erg waardevol voor ons. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Gezonde groet, Team Premed
WV
Willy v.
Eindhoven
6 aug 2024
snelle levering
7 aug 2024
Hoi Willy, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling snel in huis had! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
31 aug 2024
11 sep 2024
Hoi Saskia, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Premed