11 mrt 2024
Ik bestelde led-lichtjes op batterijen om aan een vest van een carnavalkostuum te naaien. Ik wou koud-witte lichtjes. Er stond geen kleur in de beschrijving.
Ik ontving roze lichtjes. Na contact via mail kreeg ik snel antwoord dat ze de beschrijving zouden aanpassen en enkel warm witte lichtjes hadden. ik had dat niet nodig en kreeg het aankoopbedrag volledig terugbetaald! Top gedaan!
Leuke website, de omschrijving klopt alleen niet helemaal bij mijn artikel (OAKMEN Premium Tas Army) en er staan geen maten bij dus ik heb gegokt en helaas verloren. De tas blijkt maatje tentzak en dat is groter dan ik had gehoopt. Komt vast wel eens ergens van pas, dus het gaat in de kast en ik zoek verder.
Beoordelingen voor Yellow Webshop
18 okt 2024
duidelijke communicatie
snelle levering en duidelijke communicatie. Of de afhandeling van retour (vanwege verkeerd bestelde maat) even voorspoedig verloopt, is nog even afwachten.
Perfect correct. Geleverd in 1 dag
Supersnelle levering!
12 sep 2024
Leuke website, artikel omschrijving kan beter
23 sep 2024
Bedankt voor uw review. We zullen de afmetingen bij de tas vermelden.
Als de tas niet bevalt, dan kunnen wij een retourlabel naar u versturen waarmee u de tas kosteloos kunt retourneren.
23 aug 2024
27 aug 2024
Bedankt dat u bij ons heeft besteld en dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
20 aug 2024
22 aug 2024
Bedankt voor uw positieve review!
4 aug 2024
6 aug 2024
Bedankt voor uw beoordeling!
13 jul 2024
Zeer snelle levering 👍
6 aug 2024
9 mrt 2024
Goede oplossing nadat het mis was gegaan de dag ervoor. Excuses ontvangen, dat stel ik zeer op prijs. Beter: track and trace is niet gebruikt
7 dec 2023
Kerstboom besteld. Royal Washington. Heel tevreden over de boom maar bezorging ging ook goed!
22 dec 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij wensen u veel plezier met de aankoop!
28 jun 2024
Terugkoppeling op mijn vraag via de mail was snel en duidelijk. Levering ook prima.
3 jul 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
24 nov 2023
De website was overzichtelijk en de klantenservice heeft ons uitstekend geholpen.
24 nov 2023
28 apr 2024
Bestelde was goedkoper dan elders en werd snel en goed verzonden
6 mei 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
24 dec 2023
Goede morgen, dank voor de snelle en correcte service.
29 dec 2023
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
17 feb 2024
Prima ervaring, snel geleverd met track en trace
28 feb 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent!
4 dec 2023
Fijne klantenservice en een snelle levering.
22 dec 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat u tevreden bent!