20 jan 2024
Snelle correcte levering. Er stond bij t bestellen dat er n cadeautje bij zou komen maar dat zat helaas niet in de doos. De bestelling heel snel en keurig de volgende dag al netjes binnen gekregen . Heel fijn. Dank jecwel.
Helaas zeer slechte ervaring. Heb drie producten besteld, waarvan twee beschadigd. İk heb ze allebei retour moeten sturen en door het weekend (zijn ze gesloten), heb ik mijn producten pas de week erop op vrijdag ontvangen. Terwijl ik ze voor het vorige weekend had besteld en het zeer spoedig nodig had. Had foto’s ervan gestuurd, omdat ze erom vroegen, toen moest ik ze eerst retourneren, dat moest bij hun aankomen en gecontroleerd worden en pas daarna kreeg ik nieuwe toegestuurd. Dit maak ik voor het eerst mee. Normaliter doen ze direct nieuwe voor je op de post (om tijdsverloop te voorkomen), zodat jij in die tussentijd ook direct kunt retourneren. Maar dit was echt doodzonde nooit meer bestellen hier. Ze stelden zelfs voor om €7,50 kortingscode aan te maken niet voor je aankoop, maar wat je pas bij je VOLGENDE aankoop mag besteden. Nouu zo werkt het niet en een volgende aankoop zal er geen sprake van zijn
Beoordelingen voor Haarshop.nl
19 sep 2024
16 sep 2024
15 sep 2024
8 sep 2024
5 sep 2024
5 sep 2024
1 ster, je krijgt het product geleverd en snel ook, maar de informatie die op de website staat, is fout. De eerste bestelling beloofde een koffer in de advertentie. Die zat er niet bij en het enige dat ik hoorde was “dank u we zullen de tekst en foto bijwerken”. Daarnaast heb ik zowel een krultang als stijltang besteld voor op reis (dual voltage), maar op het product zelf zag ik nergens 110-240v staan. Hierna ben ik naar de website van de merk geweest, en het was dus inderdaad GEEN dual voltage. Fijn zo 1 dag voor de reis in de zak gezet :) doe uw eigen opzoekwerk en vertrouw de info op de website niet.
Beste Klant,
Bedankt voor jouw review. Ik ben de conversaties even nagegaan en ik zie inderdaad dat er bij de door jou bestelde artikelen niet de juiste/volledige productinformatie heeft gestaan waarvoor onze excuses. Wij begrijpen dat dit zo vlak voor jouw vakantie erg vervelend is. Wij doen ons uiterste best om de productinformatie correct te vermelden en up to date te houden.
Mijn collega heeft inderdaad aangegeven dat de productinformatie wordt aangepast en zij heeft er uiteraard voor gezorgd dat de artikelen kosteloos kunnen worden geretourneerd. Helaas hebben wij jou verder geen andere oplossing kunnen bieden in verband met de (op dat moment) naderende vakantie.
9 sep 2024
Een andere pakketjesleverancier ajb! Mijn pakket (>100€) is zoek geraakt.Heel jammer................................................. Ik moet nu 5 tot 10 (!) dagen wachten om dit allemaal uit te laten zoeken. Een ander pakket van een andere leverancier werd door dezelfde chauffeur "geleverd". Dat bedrijf heeft onmiddellijk een nieuwe zending in orde gemaakt en ik heb beloofd om het pakket niet te aanvaarden als het toch nog zou opduiken. DAT is m.i. goeie service! Sigrid Beek
Beste Sigrid,
Bedankt voor jouw review. Excuses voor de vertraging die de levering heeft opgelopen doordat jouw pakketje zoek is geraakt. Bij ons is het protocol om eerst navraag te doen bij de vervoerder. In veel gevallen duikt het pakket namelijk alsnog op. Indien dit niet het geval is sturen wij de producten uiteraard nogmaals toe. Je kan er dus vanuit gaan dat ook wij er voor zorgen dat jij jouw producten ontvangt.
1 okt 2024
Slecht verpakt.
Ik bestelde 3 bussen haarshampoo van bonacure, maar 1 bus was het klepje open gegaan tijdens inpak of vervoer waardoor bijna de helft was uitgelopen in de doos. Misschien de klepjes met een plakkertje toeplakken voor verzending.
Wel jammer, want ik betaalde voor 3 bussen en niet voor 2,5. Eventuele tegemoetkoming zal er wel niet zijn waarschijnlijk?
4 sep 2024
Na 4 x bellen nog mijn product niet ontvangen. Ik had mijn bestelling naar een pakketautomaat laten sturen. Bij Jumbo supermarkt. Is niet in de automaat gezet maar afgeleverd aan de balie volgens Haarshop. Bij jumbo weten ze van niets… steeds heb ik gebeld met haarshop. Elke keer ander excuus. Zeer ontevreden
Beste Veronica,
Bedankt voor je review. Via email hebben we jou laten weten dat wij hebben geconstateerd dat jouw pakketje beschadigd retour afzender is gestuurd en hebben wij afgesproken dat onze klantenservice een nieuwe zending voor jou aanmaakt.
Nogmaals excuses voor het ongemak. Wij hopen dat we jou hiermee van dienst hebben kunnen zijn en wensen je veel plezier het product!
28 sep 2024
netjes verpakt en snelle reactie vanuit de klantenservice, helaas 2x besteld in de avond ruim voor 22 uur en beide keren niet de volgende dav geleverd, het werdt de volgende dag pas verstuurd, dit vindt ik echt wel een - punt jullie adventeren ermee maar kunnen dit niet nakomen.
4 sep 2024
Na het haar verven blijft de verf niet goed zitten . Na elk contact met water blijft het afgeven .de kleur is inmiddels al bijna niet meer zichtbaar. Na contact geen oplossing gevonden . En wordt het afgedaan met ja wij weten het ook niet
Beste Priscilla,
Bedankt voor je review. Wat jammer dat het resultaat niet naar wens is.
Ik zie dat je van Schwarzkopf een zwarte tint haarverf hebt besteld met hierbij een developer 9%. Het percentage developer bepaalt wat de haarverf met je haar doet. Voor een eventuele goede grijsdekking adviseren wij altijd 6% waterstofperoxide.
Ben je niet grijs en wil één kleurhoogte lichter, dan kan je ook 3% kunnen gebruiken. Ook als je een niet permanente haarkleuring wilt of een toner wilt maken gebruik je 3%. Oplichten kun je met haarverf alleen als je haar ongeverfd is. Wil je je ongeverfde haar tot twee kleurhoogtes oplichten, dan heb je 6% nodig. Wil je heel licht, zoals bij de kleur as zeer lichtblond dan bereik je over het algemeen het beste resultaat met 9% waterstofperoxide.
Uit bovenstaande kan je al de conclusie trekken dat je niet het juiste percentage developer hebt gekozen. Daarnaast is ook de mengverhouding en de inwerktijd bepalend voor het eindresultaat evenals de conditie van het haar en de kleur van de ondergrond.
Ik wil je daarom adviseren om in de toekomst van te voren advies in te winnen bij onze klantenservice, het gaat tenslotte om professionele haarproducten. Zij kunnen jou helpen om de juiste producten te kiezen en uitleg geven over het gebruik van de producten.
Reeds geopende verpakking
1 verpakking plakte bij aankomst helemaal. Per mail aangegeven dat ik de indruk kreeg dat het product al was gebruikt. De geboden oplossing? Korting op een volgende bestelling… Denk niet dat er een volgende bestelling komt.
Beste Hanneke,
Bedankt voor jouw review. Je hebt ons per email laten weten dat de tube aan de buitenkant plakte en dat dit jou de indruk gaf dat deze gebruikt was. In de eerste instantie heb je zelf voorgesteld om €7,50 terug te laten boeken op jouw rekening. Helaas heeft onze klantenservice in de eerste instantie (bij een klacht van deze aard) niet de mogelijkheid om dit te doen. De geboden oplossing om in plaats daarvan een korting van € 7,50 aan te bieden op een volgende bestelling is ons inziens een acceptabel alternatief.
Wij lezen dat je daarna ook hebt aangegeven dit goed te vinden. Een andere oplossing was geweest om het kosteloos te retourneren waarna wij jou een nieuw exemplaar hadden toegezonden.
Het stelt ons dan ook enigszins teleur dat je niet hebt aangegeven het hier niet mee eens te zijn, wij hadden jou anders zoals gezegd eventueel een alternatieve oplossing kunnen bieden.
Haarshop.nl
Ikheb de Sebastian Shaper Zero Gravity gekocht en tot mijn verbazing een smalle flacon
Inhoud 300ml voorheen was het 400ml maar de prijs van de flacons is hetzelfde gebleven
1/4 minder maar de zelfde prijs
Sebastian Shaper Zero Gravity gekocht en verbaasd over de inhoud van de spuitbus 300ml
Eerder was het 400ml maar de prijs is wel hetzelfde gebleven
13 sep 2024
Extreem slecht, product 2 keer verkeerd geleverd. en dan een reactie gekregen dat het de 2e keer wel goed geleverd was.
9 sep 2024
2 keer verkeerde product ontvangen. Niks aan gedaan. Heb het product dus ergens anders alsnog moeten aanschaffen.
Beste Rogier,
Bedankt voor je review. Excuses voor de foutieve zending. Ik zie echter wel dat onze klantenservice jou uiteindelijk kosteloos het juiste heeft nagestuurd. Ik maak uit de conversatie op dat je de foutief ontvangen zending hebt kunnen behouden.
We hopen dan ook dat we jou hiermee van dienst hebben kunnen zijn.
7 sep 2024
Een gebruikt product ontvangen (€329,95). Retour gestuurd, maar retour niet geaccepteerd. Slechte klantenservice
Beste Inge,
Bedankt dat je jouw ervaring met ons wil delen. Wij vinden het erg jammer dat je teleurgesteld bent in onze klantenservice. In het mailverkeer dat je met onze klantenservice hebt gehad lees ik dat je het vermoeden had dat het artikel gebruikt was, en dat je hier melding van hebt gemaakt. Deze melding hebben wij niet terug kunnen vinden in ons systeem.
Wij nemen jouw klacht absoluut serieus, echter gaan de apparaten vanuit de verpakking van de leverancier (het schap) direct naar onze klanten. Reeds geretourneerde/gebruikte artikelen komen niet in ons magazijn terecht waar vandaan wij onze pakketten versturen en kunnen theoretisch en praktisch gezien daarom niet bij onze klanten terechtkomen.
Wij hopen dat je begrip voor hebt voor het feit dat wij het artikel niet meer kunnen verkopen en dat wij het om deze reden naar jou terug hebben moeten zenden. In onze voorwaarden staat ook omschreven dat wanneer het artikel géén verzegeling bevat, je het artikel enkel mag inspecteren zoals je dat in een winkel zou doen. Je mag het artikel bekijken en je mag het vasthouden maar als je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen mag je de tool niet gebruiken.
Haarshop.nll
9 sep 2024
Verkeerde schaar geleverd na een week nog niets gehoord waneer de juiste schaar geleverd wordt
Beste Klant,
Bedankt voor jouw review. Op 2 september heb je ons laten weten dat je een verkeerde schaar had ontvangen, excuses voor dit ongemak. Mijn collega heeft jou de volgende dag gevraagd om ons een foto te sturen van de foutief gestuurde schaar.
Jouw reactie hierop (dezelfde dag) was dat het inmiddels telefonisch al opgelost was. Kan je toelichten waarom je nu enkele dagen later tóch een 2-sterren review plaatst waarin je zegt na een week nog niets vernomen te hebben? Je kan eventueel contact opnemen met onze klantenservice via 026-3210966 of klantenservice@haarshop.nl.
28 sep 2024
helemaal geen pakket ontvangen, wel betaald!!! geen geld terug gekregen
7 okt 2024
Beste Linda,
Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat je het pakket niet ontvangst hebt kunnen nemen. Wat hier de reden van is, is voor ons een raadsel. Als je kijkt naar het originele verzendadres staat jouw adres weergegeven. Uiteindelijk is het pakket op een onbekend (door PostNL aangepast) adres aangekomen. Excuses voor dit ongemak.
Ik wil je vragen om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice om te overleggen of wij het pakket opnieuw moeten versturen, of dat wij het aankoopbedrag kunnen retourneren.