20 jan 2024
Snelle correcte levering. Er stond bij t bestellen dat er n cadeautje bij zou komen maar dat zat helaas niet in de doos. De bestelling heel snel en keurig de volgende dag al netjes binnen gekregen . Heel fijn. Dank jecwel.
Helaas zeer slechte ervaring. Heb drie producten besteld, waarvan twee beschadigd. İk heb ze allebei retour moeten sturen en door het weekend (zijn ze gesloten), heb ik mijn producten pas de week erop op vrijdag ontvangen. Terwijl ik ze voor het vorige weekend had besteld en het zeer spoedig nodig had. Had foto’s ervan gestuurd, omdat ze erom vroegen, toen moest ik ze eerst retourneren, dat moest bij hun aankomen en gecontroleerd worden en pas daarna kreeg ik nieuwe toegestuurd. Dit maak ik voor het eerst mee. Normaliter doen ze direct nieuwe voor je op de post (om tijdsverloop te voorkomen), zodat jij in die tussentijd ook direct kunt retourneren. Maar dit was echt doodzonde nooit meer bestellen hier. Ze stelden zelfs voor om €7,50 kortingscode aan te maken niet voor je aankoop, maar wat je pas bij je VOLGENDE aankoop mag besteden. Nouu zo werkt het niet en een volgende aankoop zal er geen sprake van zijn
Beoordelingen voor Haarshop.nl
13 jul 2024
Al jaren ben ik een trouwe klant. Levering is altijd in orde en de site up to date.
Ik kreeg een mooie korting 12,5% op zondag. Vergeet ik vervolgend de kortingscode in te voeren. Beetje dom. Eén appje/mailtje en zonder enige vraag kreeg ik alsnog mijn korting terug. Haarshop. Jullie zijn betrouwbaar en correct en kennen nog een ouderwetse service. Iedere keer zijn jullie weer een welkome uitzondering in webshopland. Ga zo door. Warme groet, Patricia
28 jul 2024
Fijne klantenservice!
Vorige week de CHI G2 besteld omdat mijn huidige stijltang die ik al heel wat jaren heb nog maar aan één kant warm werd. Na ontvangst van de nieuwe stijltang kwam ik tot de ontdekking dat de stijltang maar aan één kant warm werd. Ik heb gebeld met Haarshop en het pakket geretourneerd. Ik kreeg 1 dag na retourneren netjes een mail dat de nieuwe stijltang onderweg was. Dat vind ik top service! Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.
4 aug 2024
Altijd snel opgestuurd en top verpakt. Veel producten om uit te kiezen! Gewoon super blij met haarshop. Ik blijf hierbij bestellen!! Ik gebruik al een tijdje de producten Kerastase première. Altijd leuk als ze hier een combinatie pakket van maken! Met het merk moroccanoil ben ik ook dik tevreden. Fijn dat dit samen besteld kan worden. Dus tot de volgende bestelling!
Het is heel fijn dat je de volgende dag de spulletjes al in huis hebt, altijd netjes ingepakt maar op de site ook de instructies hoe je de producten moet gebruiken en soms zelfs de filmpjes erbij dat maakt het haarstyling stukken makkelijker voor een leek zoals ik, ben zodoende al jaren een zeer tevreden klant.
17 jul 2024
Dikke pluim
Als trouwe klant is bestellen snel gedaan. Soms te snel. Dus ik was mijn kortingscode vergeten. Eén mailtje en uitgelegd wat ik was vergeten. Zonder enige vraag of moeite kreeg ik alsnog mijn korting verrekend. Daarnaast is de levering altijd keurig verpakt en op tijd. Dikke pluim weer voor Haarshop.
BabylissPro Titanium-Tourmaline
Hairshop.nl is een overzichtelijke site. In vergelijking met andere sites wordt er meer info gegeven over het product.
De levering was snel en solide ingepakt.
Het product was mij bekend. Kocht het een aantal jaar geleden al met een andere diagram (en hij doet het nog steeds goed).
4 aug 2024
Haarshop is de beste!
Ik bestel al een aantal jaren haarproducten bij haarshop.nl!
Ik ben hier zeer tevreden over! Goede producten voor een betaalbare prijs. Snelle en goede levering van de producten!
Ga zo door haarshop, ik blijf klant en beveel jullie ook bij familie, vrienden en kennissen aan!👌🍀❤️
17 jul 2024
Tevreden in het algemeen
Goede prijs-kwaliteit verhouding en normaal gesproken snelle levering. Jammer alleen dat er altijd NA de bestelling/levering een email met korting komt. En als je met korting besteld en een product niet op voorraad is, je geen gebruik van die korting kan maken. Dat kan beter.
2 aug 2024
Nooit meer met mijn handen in het haar zitten.🤭😉...overzichtelijke site, ruime keuze en alles wat ik bestel is bij Haarshop goedkoper en ook nog eens snel en netjes geleverd. Mijn haarverf bestel ik altijd bij hen en laatst mezelf ook een volumizer van CHI cadeau gedaan 😋
18 jul 2024
Super fast delivery, after I placed the order, within 2 hours, it is said the products are already packed and are ready to be delivered. The second day I received it of course. Have been ordering there for a few times already. My go to hair online shop;)
Duidelijke site, snelle en goede levering. Ik had vergeten de kortingscode in te vullen. Na contact met de verzender onmiddellijk reactie ontvangen dat zij creditnota gingen maken. 2 dagen nadien stond het teveel betaalde bedrag terug op mijn rekening.
De belofte voor 22:00 besteld, morgen in huis klopte niet helemaal. De bestelling was er echt een paar dagen later hoewel de producten wel op voorraad waren. Maar behalve dat was de bestelling netjes ingepakt en goed geprijsd.
24 jul 2024
In de avond voor 22 uur besteld en volgende dag rond 12 uur in huis, Uitstekend product dat volledig voldeed aan mijn verwachting. Mijn haar is nu zo mooi. Ik ben helemaal blij met de service en producten die geleverd zijn.
Alle lof voor haarspullen.nl
Duidelijke website, goede omschrijving van het product. Ruime sortering zelfs veel producten voor mijn krullen. En producten zijn prettig geprijsd. Snelle levering. En goede communicatie. Kortom alle lof voor haarspullen.nl
Vooraf even gebeld over het oefenhoofd Nicole. Snel en efficiënt te woord gestaan. M'n dochter van 11 wilde dolgraag een pop met goed haar. Dat is deze absoluut! Je voelt hoe soepel. Super lang. En erg netjes verpakt.
14 jul 2024
Producten waren goed verpakt, dicht gekleefd wat goed voorzien is voor de verzending met geen lekken. De producten zelf gebruiken we al langer en zijn we ook tevreden over. Vlugge levering bij afhaalpunt, top.
22 jul 2024
Haarshop is top !
Voor het eerst bij de haarshop een bestelling gedaan. Prima website en zeer snelle levering. Precies geleverd wat besteld is en geen alternatief. Heb bij andere webwinkels zoiets wel meegemaakt.
Levering
Gebruik al jaren KSM producten omdat mijn kapper die ook gebruikt dus weet ik hoe goed dit merk is. De prijs is bij jullie veel voordeliger dan bij de kapper. De leveringen gaan ook altijd goed.
Snel bezorgd
Voor het eerst mijn haarverf besteld, ik was super blij dat ik ook nog geluk had om de haarverf in de aanbieding te kopen. De bestelling was snel opgestuurd, dat is super service. Dankjewel 🙏🏼
14 jul 2024
* bij de bestelling kreeg ik een conditioner kado ipv de shampoo! Jammer ik ben erg benieuwd naar de shampoo
* ik had graag de shampoo gekregen om te proberen
* is dit mogelijk ? Mijn dank