20 jan 2024
Snelle correcte levering. Er stond bij t bestellen dat er n cadeautje bij zou komen maar dat zat helaas niet in de doos. De bestelling heel snel en keurig de volgende dag al netjes binnen gekregen . Heel fijn. Dank jecwel.
Helaas zeer slechte ervaring. Heb drie producten besteld, waarvan twee beschadigd. İk heb ze allebei retour moeten sturen en door het weekend (zijn ze gesloten), heb ik mijn producten pas de week erop op vrijdag ontvangen. Terwijl ik ze voor het vorige weekend had besteld en het zeer spoedig nodig had. Had foto’s ervan gestuurd, omdat ze erom vroegen, toen moest ik ze eerst retourneren, dat moest bij hun aankomen en gecontroleerd worden en pas daarna kreeg ik nieuwe toegestuurd. Dit maak ik voor het eerst mee. Normaliter doen ze direct nieuwe voor je op de post (om tijdsverloop te voorkomen), zodat jij in die tussentijd ook direct kunt retourneren. Maar dit was echt doodzonde nooit meer bestellen hier. Ze stelden zelfs voor om €7,50 kortingscode aan te maken niet voor je aankoop, maar wat je pas bij je VOLGENDE aankoop mag besteden. Nouu zo werkt het niet en een volgende aankoop zal er geen sprake van zijn
Beoordelingen voor Haarshop.nl
9 jul 2024
Wanneer je nieuw bent als klant wordt er een kortingscode gegeven. Deze werkte alleen niet bij mijn eerste bestelling. Dat was een beetje jammer..
Voor de rest tevreden met bestelling.
6 aug 2024
Fijne service en contact
Een product had langere levertijd. Kreeg netjes updates en product is later vervangen door een ander merk. De bestelling was toen de volgende dag al in huis. Fijne service en contact.
13 jul 2024
Een producten die doet wat hij moet doen.
Mijn kapper gebruikt deze producten, vandaar dat ik ze besteld heb. Ben zo tevreden over dit merk en heb eindelijk gevonden wat goed voor mijn haar werkt. Zou het iedereen aanbevelen.
9 jul 2024
het lukte mij niet direct de betaling te doen , de artikelen bleven in het winkelmandje en er werd hulp aangeboden.
de volgende dag probeerde ik het opnieuw en lukte het me wel.
10 + sterren
Zeer snelle service
als het mogelijk was gaf ik meer sterren
producten snel ontvangen echt super fijn
en bij vragen op de app zeer snelle reactie .
Ben fan van jullie webshop
20 jul 2024
Bestelling snel afgeleverd en goed.
Bestelling snel afgeleverd en goed ingepakt.Alleen niet aangebeld zo voor de deur gezet. Niet zo verstandig!!!
En geen factuur ontvangen . Alleen een bevestiging van betaling.
Overzichtelijke site en snel geleverd.
Alleen jammer dat er voor 2 toupeerkammen te verzenden een grote doos vol plastic wordt gebruikt.Had ook per brievenbus verzending gekund.
9 jul 2024
Snel geleverd, goed verpakt. Het artikel was goed omschreven, dus het apparaat is zo goed als aangegeven en verwacht. Ik zou deze webshop zo aan een ander aanraden.
13 jul 2024
Sneller levering,items altijd goed ingepakt.
Al jaren een klant bij Haarshop.Altijd snelle levering,leuke prijzen,Vriendelijk behulpzaam personeel. Zowel telefonisch,mail,of whatsap. Dank jullie wel Haarshop.
Fijne site, veel keus, ook onze Kerastase gehele set kunnen bestellen, zeer fijne geur net of je van kapsalon bent geholpen.
Snelle levering, en netjes verpakt.
19 jul 2024
Snelle levering; gekocht omdat onze kapster het gebruikt in haar salon.
Bijzonder goede gel. Gekocht voor mijn man, maar ik gebruik het ook.
Echt een aanrader.
29 jul 2024
Shoppen met korting Altijd leuk 🥰
Bestellingen zijn er altijd binnen 24 uur
Genoeg keuze in het assortiment en de betalingsmogelijkheden zijn ook geweldig!
14 jul 2024
Haarproducten
Zodra ik Haarproducten nodig heb, bestel ik ze online bij de Haarshop.
De volgende morgen zijn ze geleverd!
Prima verzorgd en snel dus.
Ik ben erg tevreden.
24 jul 2024
Haarshop is snel, betrouwbaar en een groot assortiment
Haarshop levert altijd snel, is betrouwbaar, geeft goede service en ze hebben een groot assortiment goede producten. Ik ben heel blij met Haarshop.nl
10 jul 2024
Heel tevreden, er ontbrak een artikel dat besteld was, dit is vlug en met de nodige correcte ingesteldheid opgelost, waarvoor nog steeds mijn dank
8 jul 2024
Goede producten en een snelle levering
De snelle levering van de bestelde producten is echt een heel groot pluspunt. Alles zat netjes verpakt en de producten zijn kwalitatief erg goed.
9 jul 2024
De bestelling was de volgende dag al weer thuis, ben weer bijzonder blij dat jullie het product wat ik gebruik wel op voorraad hebben toppers 👍🏻
8 jul 2024
Snel en efficiënt
Nóg eerder bezorgd dan verwacht. Dat is natuurlijk super! Helemaal als het om gevoelig haar gaat die dringend verzorgd moest worden. Super!
24 jul 2024
De producten zijn makkelijk te bestellen, de prijzen zijn leuk en heb ze snel in huis. Ik ga zeker weer bestellen als ik wat nodig heb.