zwartgroen.nl- Logo - Beoordelingen

zwartgroen.nl

226 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden942 beoordelingen in totaal

8 nov 2023
De samples van de gootdrains pasten eigenlijk niet goed. Te smal....ook de grootste. Ik heb toen een andere plaatsingsmetode geprobeerd. Eén lange zijde werd omhoog geknikt zodanig dat de drain onder de laatste dakpan geschoven kon worden tot aan de eerste horizontale panlat. Bij mij 8-10cm. Bij de samplesbleek dat ik de uitvoering van 45cm moest hebben. Vervolgens kon ik de rest van de drain in mijn goot plaatsen met de andere lange kant tegen de zinken opstaande buitenrand. De drain zit er nu mooi in en komt slechts weinig boven de goot uit. Heb per drainlengte 2-3 tyraps aan de buitenrand bevestigd. Hier kun je bij plaatsing de bolle gemakkelijker in de goeie stand trekken.

10 apr 2024
De gootdrainen die ik besteld had, zijn bij afwezigheid maar gewoon vlakbij de voordeur neergelegd. Iedereen had het kunnen oppakken en mee kunnen nemen. Iets meer communicatie over wanneer het pakket bezorgd zou worden, had kunnen helpen. Reactie 11-04-2024: Ik heb geen track en trace van Luna gehad, dus ook geen toestemming hiervoor gegeven. De producten bevallen prima.

Beoordelingen voor zwartgroen.nl

11 aug 2024
7 aug 2024

Dure verzendkosten, waardeloze opvolging

20 euro verzendkosten betaald, levering niet plaatsgevonden op afgesproken dag. IK WAS GANS DE DAG THUIS, koerier niet langsgeweest!! om de dag er op een melding van niet thuis te zien. Nieuwe afspraak ingepland, t&t niet te volgen, diverse malen moeten bellen om bevestigd te krijgen. Emailcommunicatie was redelijk met 1ste koerier, echter zwartgroen in cc gezet
8 aug 2024
Goedemiddag, zoals aangegeven besteden wij het bezorgen van de pakket uit en hebben wij uw order in de gaten gehouden, aangezien deze niet geleverd was bij het eerste moment. Gelukkig is het pakket alsnog bezorgd en kunt u met uw schaduwdoek aan de slag. Een fijne dag gewenst, Team Zwartgroen!
4 aug 2024
Label bij de proefstukjes betreffende maat en korte uitleg omtrent gebruik
5 aug 2024
Bedankt voor uw feedback, wij zijn al druk bezig om labels te maken voor al onze samples. Hopelijk bent u eruit gekomen en heeft u ondertussen de juiste gootdrain kunnen bestellen! Een handige tip is dat de kleinste gootdrain, de medium is en oploopt naar; large, XL, XXL. Met vriendelijke groet, Team Zwartgroen
28 jul 2024

Gootdrain

Onze goot is 15 cm breed van gootrand tot dakrand. Dus ik bestelde een gootdrain om bladeren uit de goot te houden in de maat 11-15 cm. Echter: de gootdrain rolt zich zo sterk op, dat hij 11 cm in diameter is (en alleen 15 cm als hij uitgerekt wordt). Met tyraps heb ik de zijkanten van de gootdrain aan elkaar gebonden, waardoor hij wat uitgerekt wordt tot 14 cm diameter. Wel heel wat werk. Verder is de kwaliteit van de kunststof gootdrain prima.
MW
Mike W.
Voorhout
30 jul 2024

Top service…

Op mijn verjaardag order van 16 meter gaas werd slechts 12,4m geleverd, terwijl ik het nodig had om 2 schuttingen van 7,5m van gaas te voorzien. Na een telefoontje naar zwartgroen werd onmiddellijk een extra stuk van 8 meter opgestuurd. Top! Bedankt Zwartgroen!
1 aug 2024
Bedankt voor uw positieve review, ook wij maken fouten inderdaad. Hopelijk heeft u een mooie verjaardag gehad en heeft u ondertussen het doek goed ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Zwartgroen
24 jul 2024

Bestelling keurig ingepakt en snel ontvangen

Mijn bestelling was snel verwerkt en gelijk de eerstvolgende dag keurig ingepakt op de post gedaan. Bedankt.
9 jul 2024
Vriendelijke support en perfecte afhandeling
TS
Th S.
Heerhugowaard
10 jul 2024
Mooie duidelijke site en snelle levering
26 jul 2024
Mooi op tijd en correct geleverd.
21 jul 2024
21 jul 2024
20 jul 2024
8 jul 2024
8 nov 2023

Gootdrains pasten…niet mooi, maar zo wel!!

10 nov 2023
Goed om te horen dat de gootdrain ook in uw goot past! Er zijn inderdaad alternatieve manieren van installeren, iets lastiger, maar wel prima te doen!
9 apr 2024
Producten (kattengaas/beugels) zijn van goede kwaliteit. Bestelling werd op tijd geleverd zoals beschreven op de website. Goede 1e ervaring met deze winkel. Als ik toch een minpuntje moet noemen, dan zijn het de hoge(re) verzendkosten van € 9,95 ongeacht de hoogte van de bestelling. In vergelijking met andere webwinkels zijn de verzendkosten vaak vanaf een bepaald bedrag gratis. Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn.
23 nov 2023

Spullen netjes op tijd geleverd en ruilen is super geregeld

Spullen netjes op tijd geleverd. Toen ik toch een "grotere maat" nodig bleek te hebben was een telefoontje voldoende. Vriendelijke mensen en de omruil werd geregeld, inclusief de retourzending. Super service.
22 apr 2024
Snelle levering voor een scherpe prijs. Bij de levering bleek 1 artikel niet de juiste maat te hebben. Na 1 telefoontje is dit direct opgelost en heb ik wel het artikel met de juiste maat ontvangen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
28 mei 2024

What you see is what you get

Producten zijn overeenkomstig de beschrijving en van goede kwaliteit, bezorging verloopt vlot en is goed te volgen. Als ik volgende keer weer vergelijkbare materialen nodig heb bestel ik ze opnieuw hier
27 jan 2024
4 samples van gootdrains besteld. Deze uitgeprobeerd in de goot en 12 meter XXL besteld. De samples zijn vlot geleverd en bij de definitieve bestelling gratis verzending gekregen.
27 mrt 2024
Het leek even of er iets niet meegezonden was. Ze boden direct aan het alsnog op te sturen. Gelukkig was het niet nodig en vond ik het in eind van opgerolde worteldoek.
29 mrt 2024
Gelukkig dat de grondpennen gevonden zijn! Wij stoppen deze altijd in het doek, zodat het er niet tijdens transport uit valt. Het is even zoeken af en toe, maar gelukkig zijn ze terecht :) Met vriendelijke groet, Team Zwartgroen!