skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl

251 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.169 beoordelingen in totaal

20 jan 2024
Je merkt dat de artikelen (handschoenen met zilverdraad) beter de warmte kunnen bewaren van je lichaam, zeker wanneer je deze onder je eigen handschoenen draagt. De zilver handschoenen zijn dun en draag ik onder mijn best wel strakke eigen handschoenen. Dit gaat prima. Ik vind het een aanrader.

28 mei 2024
Dat ook de sneakersokjes in het medisch pakket komen Ik heb zoveel baat bij deze middelen maar €75,— voor 6 paar van die sokjes vind ik erg prijzig En dat de handschoentjes in wit of huidskleur in het pakket komen (zwart in de zomer je word zo bekeken ) ik draag ze dagelijks (sclerodermie)

Beoordelingen voor skafit.nl

7 okt 2024
7 okt 2024
3 okt 2024
2 okt 2024
10 okt 2024

Fijne handschoenen...enkel spijtig dat…

Fijne handschoenen...enkel spijtig dat je ze maar 1 dag kan gebruiken en dan telkens moet wassen
15 okt 2024
Dank voor je feedback! Fijn om te horen dat je de handschoenen prettig vindt. Het klopt inderdaad dat huidvetten en huidschilfers zich op de zilvergaren kunnen ophopen, wat invloed heeft op de werking. We adviseren daarom om ze dagelijks te wassen om zo de kwaliteit van de werking te behouden. We waarderen je opmerkingen en hopen dat je er desondanks veel plezier van hebt!
12 okt 2024
15 okt 2024
Bedankt voor de beoordeling!
10 okt 2024
15 okt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat onze levering en service aan je verwachtingen voldeden. Het spijt ons echter dat de producten niet aan je tevredenheid voldeden. Bij "Skafit" streven we ernaar om onze klanten producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service te bieden. We waarderen je feedback en zullen onze producten en diensten blijven verbeteren. We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans zult geven.
25 sep 2024
Geen bijzonderheden het bevalt mij goed en lekker warme handen en weinig last van kramp bij mijn handen daardoor.
1 okt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over je ervaring met Skafit. We zijn blij om te horen dat ons product je warmte heeft kunnen geven en het ongemak in je handen heeft kunnen verlichten.
25 sep 2024
Prettig en snel bezorgd. Vriendelijke mevrouw.
1 okt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je een prettige en snelle bezorgervaring hebt gehad.
20 sep 2024
20 sep 2024
Bedankt voor deze beoordeling, wij vinden het fijn te horen dat de bestelling snel geleverd was!
LO
L. O.
EDE GLD
30 sep 2024
30 sep 2024
26 sep 2024
1 okt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling voor Skafit achter te laten. We zijn blij om te horen dat onze service aan je verwachtingen voldeed. Skafit!
22 sep 2024
24 sep 2024
Bedankt voor deze beoordeling!
LB
Lia B.
Arnhem
9 aug 2024
Ik heb het pakketje niet ontvangen. De medewerker van klantenservice was erg behulpzaam, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Er wordt een nieuw pakketje verstuurd.
12 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice en we waarderen je vriendelijke woorden. We verontschuldigen ons voor het ongemak met betrekking tot de vertraging in het ontvangen van je pakket.
12 aug 2024
ik ga zeker nog meer bestellen, top product. geen last meer van zweetvoeten
13 aug 2024
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met het product en dat u geen last meer heeft van zweetvoeten! We waarderen uw vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Veel plezier met uw volgende bestelling!
11 aug 2024
Vlotte en snelle levering. Handschoenen passen perfect!
12 aug 2024
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. We zijn blij om te horen dat de levering soepel en snel is verlopen en dat onze handschoenen perfect passen. Bedankt dat je voor Skafit hebt gekozen!
24 aug 2024
Helemaal ok