20 jan 2024
Je merkt dat de artikelen (handschoenen met zilverdraad) beter de warmte kunnen bewaren van je lichaam, zeker wanneer je deze onder je eigen handschoenen draagt. De zilver handschoenen zijn dun en draag ik onder mijn best wel strakke eigen handschoenen. Dit gaat prima. Ik vind het een aanrader.
Dat ook de sneakersokjes in het medisch pakket komen
Ik heb zoveel baat bij deze middelen maar €75,— voor 6 paar van die sokjes vind ik erg prijzig
En dat de handschoentjes in wit of huidskleur in het pakket komen (zwart in de zomer je word zo bekeken ) ik draag ze dagelijks (sclerodermie)
Beoordelingen voor skafit.nl
16 aug 2024
21 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten!
14 jul 2024
Goed product, snel geleverd. Geven goede updates vsn de verzending.
24 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten!
We zijn blij om te lezen dat je tevreden was met ons product en de snelle levering.
3 jul 2024
Goede producten, geen problemen bij bestelproces. Snelle verzending
9 jul 2024
Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat het bestelproces soepel verliep. We streven ernaar om altijd snelle verzending te bieden. Veel plezier met je aankoop!
1 aug 2024
Perfecte Zilversokken Plus
Zilversokken Plus perfect voor mij
5 aug 2024
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat onze Zilversokken Plus perfect voor je zijn.
21 jul 2024
Top zoals altijd!
24 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
We zijn erg blij om te horen dat je altijd een positieve ervaring met ons hebt gehad.
30 jul 2024
31 jul 2024
We vinden het geweldig om te horen dat je een geweldige ervaring hebt gehad bij Skafit.
12 jul 2024
24 jul 2024
We vinden het geweldig om te horen dat je een uitstekende ervaring hebt gehad met Skafit!
3 jul 2024
9 jul 2024
Bedankt voor de 5-sterren!
19 jul 2024
Ik heb mijn pakje niet ontvangen.
Er werd wel gemeld dat het bezorgd is.
Maar niets gezien
Heb het ook nagekeken op mijn ringel alle filmpjes nagekeken maar niemand heeft iets bezorgd. Kunnen jullie nakijken wat er is misgegaan.
24 jul 2024
Het spijt ons te horen dat uw pakket niet is aangekomen zoals verwacht.
We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit onder onze aandacht te brengen. Wellicht had u sneller reactie van ons ontvangen als u telefonisch of via de mail contact met ons had opgenomen.
Wij hebben u nu per mail op de hoogte gebracht van ons onderzoek naar de gang van zaken met betrekking tot u pakket.
We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit veroorzaakt kan hebben.
20 jan 2024
Zilverdraad handschoenen.
23 jan 2024
Bedankt voor je mooie recensie! Fijn dat u het effect van het dragen van de zilvergaren handschoen zo goed merkt!
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons!
30 jan 2024
Wat besteld is komt zoals besteld. Geen smoesjes. Wat moet ik er nog meer van zeggen? Hoe de producten bevallen dat is aan de klant. Daar zit ook geen enkele druk op en dat bevalt mij zeer.
31 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling, dat stellen we erg op prijs.
7 nov 2023
Goede service, dag na bestelling geleverd.
Ik vond het wel beetje lastig dat er in de beschrijving staat Silversokken, speciaal goed voor.... En dan op de verpakking van het product gewoon 'Sportsokken'. Heb een beetje mijn twijfels over de werking van het produkt en of de beschrijving bij het product echt waar is. Als het gewoon sportsokken zijn dan zijn ze duur.
2 dec 2023
Zilver handschoenen
Ik had er eigenlijk niet zoveel vertrouwen in dat de handschoenen mij zouden helpen voor mijn koude handen maar het werkt .
Ik wil daarmee zeggen dat mijn vingers wel wat koud zijn maar niet wit worden en daarna pijnlijk worden ik heb de ziekte van Raynaud.
6 dec 2023
Bedankt voor uw mooie review. Fijn te lezen dat de handschoenen de klachten van de ziekte van Raynaud verminderen!!
11 dec 2023
Prima bedrijf en een snelle levering.Wanneer de maat niet goed is kun je gratis retourneren en het betaalde bedrag staat binnen enkele dagen weer op je rekening. Uitstekende telefonische ondersteuning.
Men levert ook prima producten.
12 dec 2023
Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over de levering, ondersteuning en de afhandeling van het retour!
14 mei 2024
Ze helpen goed voor mijn blauwe witte en rode vingers ik heb ook geen kramp meer in mijn benen. Ik zou ook graag witte handschoenen willen hebben en misschien kunnen jullie de grijze wat dunner maken.
Met vriendelijke groet Trees
21 mei 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten wat je van onze producten vindt. We zijn blij om te horen dat ze hebben geholpen met je vingers en benen - het is geweldig dat je het verschil hebt gemerkt.
Wij bieden verschillende soorten handschoenen aan op de website. Zo is er ook een verschil in materiaal. De grijze handschoenen zijn van Katoen. Ook hebben wij nog een zwarte/antraciet/naturelkleur van polyamide. De handschoenen van Poliamide zijn dunner dan de katoenen handschoen.
1 dec 2023
Vandaag de handschoenen voor het eerst
gedragen geen last van de handen. Momenteel heb ik nog geen idee wat nog beter kan. Moent sokken en handschoenen nog wel uitproberen met een rondje golf of door de polder
6 dec 2023
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat uw eerste ervaring positief is! Wens u veel draagplezier.
4 dec 2023
Snelle levering en de artikelen zijn prima. De voeten en handen blijven lekker warm. Vooral binnen. Buiten moet je nog een ander paar handschoenen erover heen anders krijg je nog koude handen.
6 dec 2023
Bedankt voor uw review. Fijn dat uw handen en voeten lekker warm blijven.
Vanwege de goede geleiding (van warmte en kou) van zilvergaren dient bij buitengebruik goed isolerende handschoenen of wanten over de zilverhandschoenen gedragen te worden. Op deze manier creëer je een isolerende laag en is de werking optimaal.
18 dec 2023
Door de zilverhandschoenen blijven mijn handen en vingers lekker warm en soepel, ik heb Artrose in de handen en kan me geen andere handschoentjes meer voorstellen om te gebruiken.
22 dec 2023
Wat leuk om te lezen dat de zilverhandschoenen zo goed voor je werken!
31 mei 2024
De handschoenen met korte boord vind ik prettiger dan het vorige paar met de langere manchetten. Lichtgrijze zijn wel snel vuil, was ze vaak, daardoor wel snellere slijtage
11 jun 2024
Bedankt voor je feedback! fijn te lezen dat je tevreden bent over handschoenen met korte manchet. Voor het beste resultaat raden wij ook ook de handschoenen na het dragen te wassen. Dit in verband met huidvetten en schilfers.
7 feb 2024
Skafit heeft producten van zeer goed kwaliteit! Ik ben inmiddels goed klant van handschoenen (voornl. zilvergaren).
Ik mis is kortingfomules voor herhaalde bestellingen
14 feb 2024
Bedankt voor uw positieve feedback over de kwaliteit van onze producten! We zijn blij dat u een tevreden klant bent, vooral met onze handschoenen van zilvergaren. In onze nieuwsbrief delen wij met regelmaat leuke kortingscodes.