skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl

251 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.169 beoordelingen in totaal

20 jan 2024
Je merkt dat de artikelen (handschoenen met zilverdraad) beter de warmte kunnen bewaren van je lichaam, zeker wanneer je deze onder je eigen handschoenen draagt. De zilver handschoenen zijn dun en draag ik onder mijn best wel strakke eigen handschoenen. Dit gaat prima. Ik vind het een aanrader.

28 mei 2024
Dat ook de sneakersokjes in het medisch pakket komen Ik heb zoveel baat bij deze middelen maar €75,— voor 6 paar van die sokjes vind ik erg prijzig En dat de handschoentjes in wit of huidskleur in het pakket komen (zwart in de zomer je word zo bekeken ) ik draag ze dagelijks (sclerodermie)

Beoordelingen voor skafit.nl

16 nov 2023
Kon goed vinden wat ik zocht, snel geleverd.
17 nov 2023
Bedankt voor je recensie! We zijn zo blij dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat we het snel konden leveren!
15 mei 2024
Eczeem werd al minder na een week gebruik
21 mei 2024
Heel erg bedankt voor je recensie! We zijn zo blij dat onze Skafit-producten helpen bij je eczeem!
8 feb 2024
Bestelling snel binnen en netjes verpakt.
14 feb 2024
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je bestelling op tijd is aangekomen en goed was verpakt.
DV
Dick v.
Helmond
7 jan 2024
mooie artikelen tegen een redelijke prijs
10 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling!
17 mrt 2024
Fijne sokken. Blijven mooi. Helpen goed.
19 mrt 2024
We zijn blij om te horen dat je blij bent met je Skafit sokken! bedankt voor de feedback!
20 dec 2023
Fantastisch produkt en geweldige service
22 dec 2023
Bedankt voor uw review! Het is fantastisch om te horen dat zowel het product als de service aan je verwachtingen voldeden!
31 mrt 2024
Vlot geleverd. Voldoet aan verwachting.
3 apr 2024
Heel erg bedankt voor je positieve feedback en we zijn blij dat ons product aan je verwachtingen heeft kunnen voldoen.
18 jan 2024
Herstel van hun fout, mijn compliment.
22 jan 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je vriendelijke woorden te delen over onze foutoplossing.
29 nov 2023

Je kunt ze bellen!

Als je belt krijg je iemand te spreken
5 dec 2023
Bedankt voor de review. Fijn dat u zo tevreden bent oven onze bereikbaarheid. Als u nog meer vragen heeft, bel ons gerust. We zijn hier om te helpen!
13 nov 2023
De vlugge levering van de bestelling
13 nov 2023
We zijn blij om te horen dat je de snelle levering van je bestelling waardeert. Bedankt voor je feedback!
6 nov 2023
Werkt uitstekend, doet wat beloofd is
6 nov 2023
Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij om te lezen dat ons product doet wat het moet doen.
HV
H.M.M. V.
Middelharnis
25 jan 2024
De pijn van de wintertenen is minder
26 jan 2024
We zijn blij om te horen dat je minder pijn hebt van je wintertenen! Bedankt voor uw review!
CV
chris v.
Ede Gld
4 feb 2024
goede kwaliteit en vlotte bezorging
14 feb 2024
Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn zo blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelheid van levering.
24 jan 2024
Snelle levering, goede pruduct info
26 jan 2024
Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback!
8 feb 2024
snel geleverd en een prima product
14 feb 2024
Bedankt voor deze beoordeling. Fijn dat het product snel geleverd is en dat u tevreden bent over het product
26 jun 2024
Snel geleverd en goede kwaliteit
26 jun 2024
Bedankt voor deze beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden was over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten.
20 dec 2023
Super handschoenen mooi afgewerkt
22 dec 2023
Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent over de handschoen en de afwerking!

super

Veel keus, en snel geleverd, Top
17 nov 2023
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad.
5 apr 2024
Betrouwbaar en goede producten
5 apr 2024
Bedankt voor je beoordeling en de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons bij Skafit te delen! We zijn blij om te horen dat je goede ervaringen hebt met onze producten.
3 nov 2023
Zeer goede kwaliteit en service
3 nov 2023
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn te lezen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als de service bij Skafit.