camera-tweedehands.nl- Logo - Beoordelingen

camera-tweedehands.nl

219 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal

26 sep 2024
CAMERA-TWEEDEHANDS.NL biedt een uitstekende ervaring voor wie op zoek is naar tweedehands camera's. De website is snel en overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk vindt wat je zoekt. De prijzen zijn scherp en concurrerend, wat het aantrekkelijk maakt om hier je apparatuur aan te schaffen. Bovendien is de service top: vriendelijke en deskundige medewerkers die je snel en efficiënt helpen bij vragen of problemen. Kortom, een betrouwbare keuze voor tweedehands camera-apparatuur!

28 sep 2024
Ja moeilijk om deze review te schrijven. Op zich ben ik tevreden alleen zijn er een paar dingen niet op orde. Bevestigingsclips om de strap aan de camera te verbinden die bij de camera horen ontbreken. Hierdoor kan ik niet met de camera op pad. Er is wel een actie geweest vanaf Camera Tweedehands alleen zijn de verkeerde onderdelen gestuurd. Een snelle blik op de camera zou duidelijk maken dan de gestuurde onderdelen nooit gaan passen. Verder zou de shuttercount 4 zijn, maar dat is niet zo. De shuttercount wordt op 0 gezet met een firmware-update, maar de werkelijke shuttercount is hoger. File name van de laatste foto is 3014 en dat loopt op. Ik hoop dat ik de juiste onderdelen nog spoedig nagestuurd krijg.

Beoordelingen voor camera-tweedehands.nl

13 jun 2024

Tevreden van mijn aankoop!

Mijn tweedehands camera was in prima staat, geen krasje te zien. Alles was netjes verpakt, incl. lader, batterij, gebruikshandleiding, ... net zoals in de omschrijving stond. En daarbovenop snel geleverd. Zeer tevreden van!
1 nov 2023
Normaal gesproken koop ik dit altijd in een winkel en niet online. Dus best even spannend. Alles is perfect verlopen en mijn aankoop ziet eruit als nieuw. Met deze ervaring zou ik zo weer doen bij jullie.
24 jan 2024

Absoluut voor herhaling vatbaar!

Super snelle verzending. Volgende dag al meteen in huis. En ik werd netjes op de hoogte gehouden. Mijn aankoop werd goed stevig en veilig verpakt . Niets dan complimenten en zeker voor herhaling vatbaar!
29 jun 2024
De lens die ik heb gekocht voldeed aan de beschrijving. Werd snel, goed en netjes verpakt geleverd. E-mail en telefonisch contact, zeer vriendelijk en oplossing gericht. Al met al een goede ervaring.
22 mei 2024

Vertrouwd tweedehands kopen

Ik heb al meerdere artikelen via Camera-Tweedehands.nl gekocht. Telkens snel geleverd, goed verpakt en steeds in de staat zoals beloofd. Hierdoor voelt 2e hands kopen niet meer als een risico.
3 jun 2024
Ik twijfelde of de lens die ik wilde kopen zou passen op mijn camera. Er werd heel snel gereageerd op mijn mailtje. Daarna ging het supersnel, bestellen-betalen-leveren. En de lens is super!
MP
Marcel P.
NOORDWIJK ZH
28 feb 2024
Uitstekende foto's op de website van de aangeschafte lens zodat je niet onaangenaam wordt verrast wanneer je de lens ontvangt. Uitmuntende staat. Ook winkel met zeer verzorgde uitstraling.
11 mei 2024
Eerlijke prijs. Wordt netjes geholpen. Heel klein minpuntje is de beschrijving van staat van het aangebodene op de website, dat mag uitgebreider. Wordt wel telefonisch keurig omschreven.
30 apr 2024
After sales zijn dik voor elkaar. Goed en passend geholpen door uiterst vriendelijke klanten service. Dikke aanrader als je niet de volle mep wil betalen voor je camera benodigdheden.
15 feb 2024
Tweedehands lens gekocht en kwam geheel overeen met de beschrijving. Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Communicatie over de bestelling is helder en goed.
27 jan 2024

Objectief Canon

Objectief gevonden op de site, en gekregen precies zoals omschreven. Als nieuw en voor een zeer goede prijs met garantie. Binnen twee dagen geleverd en goed verpakt.
WF
Wessel F.
Vledder
15 feb 2024
Camera was zoals omschreven en voor concurerende prijs. Helaas paste mijn favoriete lens niet. De retourservice is prima afgehandeld. Goede service!
AD
Amadé D.
Roosendaal
3 mei 2024
Groot assortiment , echte foto’s van het product. E-mail contact gehad en dan krijg je dezelfde dag antwoord. Redelijk geprijst. Snel bezorgd.
26 mrt 2024
Jullie hoeven niks beter te doen , het is een perfecte camera . Snelle levertijd en de camera ziet er als nieuw uit helemaal geweldig
6 mei 2024
Goede beschrijving en duidelijke foto's van het object dat je geleverd krijgt. Snelle en vriendelijke service. Heldere communicatie.
9 mrt 2024

Mijn tweedehands flitser is top

Mijn tweedehands flitser is beter dan ik had verwacht. Zo krijgt dit nog een tweede leven en kost het ons een pak minder geld.
8 nov 2023
Snelle en betrouwbare levering. Kwaliteit product komt overeen met beschrijving. Leveringsproces transparant vie meldingen.
31 jan 2024
snelle levering, overzichtelijke website; mag meer productinformatie bevatten, keurig verpakt en thuisgeleverd
11 jun 2024
Het product voldeed aan mijn verwachtingen. Was goed verpakt en de communicatie met het bedrijf was. Perfect.
19 nov 2023
Er gaat wat haast achter mijn bestelling maar dit werd gelijk geregeld. Tevens mooie kwaliteit als nieuw!