Beoordelingen voor theatticstreetwear.com/nl
3 nov 2023
Super goed, aanrader!
Duidelijke en goede website, makkelijk bestellen, goede berichtgeving over status en snelle levering.Pakket verzegeld bezorgd en voorzien van een bedankt bericht.
5 mei 2024
Snelle verzending, vriendelijke personeel na telefonisch contact en hulp. Zeker een aanrader. En schoenen die ik kocht waren goedkoper dan elke ander shop
6 mei 2024
Goedenavond, bedankt voor de mooie review en geniet van je nieuwe 9060’s 😁 Top keuze!
23 nov 2023
Geïmporteerde beoordeling
Onwijs mooie schoenen.Avond ervoor besteld volgende middag had ik ze al binnen.Ze reageren snel op vragen en geven ook goed advies, dus zeer tevreden
7 feb 2024
Geïmporteerde beoordeling
Snelle levering en mooie prijs voor een lastig te verkrijgen sneaker. Persoonlijke aandacht is top! Hier gaan we zeker vaker bestellen.
17 mei 2024
Jammer dat er problemen waren met Klarna! Maar uiteindelijk via andere betaalwijze geregeld en de volgende dag netjes in huis! Top
7 jun 2024
Goedemiddag Sander, we zijn druk bezig om de technische storing met Klarna te verhelpen. We streven ernaar om dit weer zo snel mogelijk online te hebben. Top dat je even van een andere betaalmethode gebruik kon maken en je zo blij bent met je bestelling!
Hopelijk tot snel.
4 jan 2024
Geïmporteerde beoordeling
Snelle levering binnen 1 dag, met ook nog een persoonlijke geschreven boodschap. Hartstikke tevreden na deze 1e aankoop.
2 jan 2024
Geïmporteerde beoordeling
Snel en netjes geleverd.Helaas was het product voor mij te groot.Retour systeem zou misschien wat makkelijker kunnen.
11 dec 2023
Geïmporteerde beoordeling
Zeer snelle levering eind middag besteld en de volgende dag al geleverd. En ook nog een leuk kaartje erbij geschreven
10 feb 2024
Geïmporteerde beoordeling
Hele goede ervaring, fijne communicatie, snelle verzending en een heel leuk handgeschreven briefje erbij. Top!
9 mrt 2024
The attic revieuw
Aardig personeel, leuke website goede prijzen. Alleen was er een klein foutje met het magazijn voorraad.
29 apr 2024
Goede bereikbaarheid per email en telefoon. Snelle verzending. Retour ivm te klein snel geregeld. Top!
1 mei 2024
Hallo Rosanne, bedankt voor de mooie review! Tot de volgende keer.
19 jan 2024
Geïmporteerde beoordeling
Betrouwbare webshop met snelle verzending.
Betrouwbaar. Goede prijzen en supersnelle verzending. Leuk dat er ook een persoonlijk bedankje bijzat.
22 nov 2023
Top!
Goed aanbod, mooie producten en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
14 dec 2023
Volgende dag in huis
Hele snelle zending en hele aardige medewerkers. Schoenen waren netjes en goed en mooi verpakt.
13 jun 2024
Een aanrader!
Snelle levering, goede klantenservice en leuk verpakt! Een aanrader om sneakers te bestellen.
13 jun 2024
Dankjewel voor de complimenten Maureen! Tot de volgende keer. Groetjes Team Attic.
22 nov 2023
Geïmporteerde beoordeling
Zeer tevreden over mijn bestelling
Persoonlijk contact, snelle levering en een goede prijs. Zeer tevreden over mijn bestelling!
21 feb 2024
Geïmporteerde beoordeling
Levering snel, mail contact vlot reactie, terug betaling snel (helaas paste schoen niet).
26 nov 2023
Super!
Zeer tevreden over de communicatie en service. Ik ga zeker nog eens bij jullie bestellen!
13 apr 2024
De persoonlijke note toegevoegd aan de bestelling, maakt het toch even persoonlijk 👍🏻
14 apr 2024
Goedemiddag, leuk om te horen! Bedankt voor de mooie review Yvonne.
11 apr 2024
Zeker een aanrader
Via chat contact gehad ging super.
Zelfs extra moeite gedaan om snel te verzenden
11 apr 2024
Goedenavond, bedankt voor de mooie review! Waarderen we enorm.