Beoordelingen voor theatticstreetwear.com/nl
Geïmporteerde beoordeling
Hele goede ervaring, fijne communicatie, snelle verzending en een heel leuk handgeschreven briefje erbij. Top!
Goede bereikbaarheid per email en telefoon. Snelle verzending. Retour ivm te klein snel geregeld. Top!
Antwoord van theatticstreetwear.com/nl Hallo Rosanne, bedankt voor de mooie review! Tot de volgende keer.
Geïmporteerde beoordeling
Betrouwbare webshop met snelle verzending.
Betrouwbaar. Goede prijzen en supersnelle verzending. Leuk dat er ook een persoonlijk bedankje bijzat.
Top!
Goed aanbod, mooie producten en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Volgende dag in huis
Hele snelle zending en hele aardige medewerkers. Schoenen waren netjes en goed en mooi verpakt.
Een aanrader!
Snelle levering, goede klantenservice en leuk verpakt! Een aanrader om sneakers te bestellen.
Antwoord van theatticstreetwear.com/nl Dankjewel voor de complimenten Maureen! Tot de volgende keer. Groetjes Team Attic.
Geïmporteerde beoordeling
Zeer tevreden over mijn bestelling
Persoonlijk contact, snelle levering en een goede prijs. Zeer tevreden over mijn bestelling!
Geïmporteerde beoordeling
Levering snel, mail contact vlot reactie, terug betaling snel (helaas paste schoen niet).
Super!
Zeer tevreden over de communicatie en service. Ik ga zeker nog eens bij jullie bestellen!
De persoonlijke note toegevoegd aan de bestelling, maakt het toch even persoonlijk 👍🏻
Antwoord van theatticstreetwear.com/nl Goedemiddag, leuk om te horen! Bedankt voor de mooie review Yvonne.
Zeker een aanrader
Via chat contact gehad ging super.
Zelfs extra moeite gedaan om snel te verzenden
Antwoord van theatticstreetwear.com/nl Goedenavond, bedankt voor de mooie review! Waarderen we enorm.
Very good
Very quick delivery!Nice packaging!Hand writen note—makes it really special
perfect!
Top! hele snelle levering en supermooie schoenen voor goede prijs!:)
Geïmporteerde beoordeling
snel verstuurd, lief kaartje erbij, scjoenen goede kwaliteit!
Pure klasse !
Zeer professionele organisatie. bedankt voor de goede zorgen.
Geïmporteerde beoordeling
Everything is good, fast delivery, and the shoes are perfect
Top!
Super service en snelle levering.Hier ga ik vaker bestellen
Geïmporteerde beoordeling
Snel en goed geleverd. Schoen precies wat het moest zijn.
Geïmporteerde beoordeling
Perfect zoals beschreven!! Heel tevreden met de schoenen!
Top!
Goede en snelle service. Ik zal hier vaker bestellen!