23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beste Margriet,
Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor uw recente bestelling bij ons. Het spijt ons ten zeerste dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
We hechten enorm veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en we zijn oprecht bezorgd over uw beoordeling. Omdat we niet precies weten wat de reden is achter uw beoordeling, zouden we graag meer details van u willen ontvangen.
Zou u alstublieft de tijd willen nemen om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl? Ons toegewijde team staat klaar om naar uw zorgen te luisteren en alles in het werk te stellen om eventuele problemen op te lossen.
Het spijt ons oprecht als u enig ongemak heeft ervaren tijdens het bestel- of leveringsproces, of als het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we streven er voortdurend naar om onze producten en diensten te verbeteren.
We waarderen uw begrip en zijn u zeer dankbaar voor de mogelijkheid om van uw feedback te leren. We kijken er naar uit om uw zorgen aan te pakken en u een bevredigende oplossing te bieden.
7 apr 2024
Heeft totaal niets gedaan
9 apr 2024
Beste Margriet,
Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt.
Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.
25 mrt 2024
Geen verbetering ervaren.
26 mrt 2024
Beste Ellen,
Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met ons product.
We willen graag benadrukken dat voor optimale resultaten het belangrijk is om het product gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, ons 10-daagse dieet te volgen en fysiek actief te blijven. Dit zijn richtlijnen die bedoeld zijn om je te helpen het maximale uit het product te halen.
We begrijpen echter dat elk individu anders kan reageren op voedingssupplementen en dat de resultaten kunnen variëren. Als je niet tevreden bent met de resultaten die je hebt ervaren, raden we je aan om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om te helpen en eventuele zorgen te bespreken die je hebt over het product.
We willen je bedanken voor het proberen van ons product en we hopen dat we je kunnen helpen om de gewenste resultaten te bereiken.
13 nov 2023
Werkt niet!!!
Spul verkopen dat werkt!!
14 nov 2023
Beste Leonie,
allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. Gewichtsverlies kan een complex proces zijn dat wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder genetica, levensstijl, voeding en algemene gezondheidstoestand. Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben.
5 mei 2024
19 dec 2023
Het product werkt niet
19 dec 2023
Beste Siham,
Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Om uw resultaten te optimaliseren, raden we aan ons programma van 3 maanden te volgen en het product te gebruiken volgens de aanbevolen instructies. Daarnaast hebben we u via e-mail een 10-daags dieetplan gestuurd, dat we u aanraden in uw routine op te nemen. Het opnemen van regelmatige lichaamsbeweging kan ook gunstig zijn. We zijn toegewijd om uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en zijn hier om u bij elke stap te helpen.
Omdat we altijd op zoek zijn naar upgrades van onze producten om u te helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl We waarderen uw feedback en willen graag met u samenwerken om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.
16 jun 2024
19 mrt 2024
nooit iets ontvangen
20 mrt 2024
Beste Veronique,
Wat vervelend om te horen dat je jouw pakketje niet hebt ontvangen. Het lijkt erop dat het terug naar ons is gestuurd vanwege een onjuist adres.
Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.
Zou je ons alsjeblieft een e-mail kunnen sturen naar support@naturesfinestfoods.nl met je correcte adres? Zodra we de juiste informatie hebben, zullen we direct een nieuwe levering voor je organiseren of indien je dat liever hebt, een terugbetaling regelen.
Dank je wel voor je begrip, we kijken ernaar uit om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.
26 nov 2023
Te weinig resultaat
27 nov 2023
Beste Pieter,
12 jun 2024
Het spul werkt niet
12 jun 2024
Beste Johan,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet de gewenste resultaten hebt behaald met onze producten.
Om de beste resultaten te bereiken, raden we aan onze producten minimaal drie maanden te gebruiken. Dit geeft je lichaam de tijd om zich aan te passen en de voordelen van de ingrediënten optimaal te benutten. Naast het gebruik van onze producten, is het belangrijk om fysiek actief te blijven en een gezonde levensstijl aan te houden. We adviseren je daarom om regelmatig te bewegen en het bijgevoegde dieet te volgen.
Daarnaast is het cruciaal om gedurende de dag voldoende water te drinken en ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt. Een goede hydratatie en voldoende rust zijn essentieel voor je algehele welzijn en kunnen de effectiviteit van de supplementen ondersteunen.
Als je nog vragen hebt of verdere begeleiding nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele zorgen te adresseren.
We waarderen je geduld en hopen dat je met deze adviezen betere resultaten zult behalen.
28 feb 2024
Nog niks ontvangen.
29 feb 2024
Beste Smarti Mart,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u ongeduldig bent om uw bestelling te ontvangen en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Na controle hebben we kunnen bevestigen dat uw pakket onderweg is en binnenkort bij u zal worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorging doorgaans 4-7 werkdagen in beslag neemt.
We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Als u nog verdere vragen of zorgen heeft over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat voor u klaar om te helpen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
8 mrt 2024
Lange verzendtijd
12 mrt 2024
Beste Tuty,
Hartelijk dank voor je bericht, en onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van je bestelling. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn om op je bestelling te wachten, en we betreuren het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We hebben je bestelling gecontroleerd en kunnen bevestigen dat je pakket onderweg is. Normaal gesproken duurt de levering 3-7 werkdagen. We vragen om je begrip voor de vertraging, aangezien we helaas geen invloed hebben op het bezorgproces en vertragingen soms voorkomen.
Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen die je hebt aan te pakken.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je je bestelling spoedig ontvangt en tevreden bent met onze producten.
5 mrt 2024
Werkt totaal niet
6 mrt 2024
Beste Chantal,
Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met ons product.
14 feb 2024
Spul werkt niet
14 feb 2024
Beste Albert,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u nog geen resultaten ziet na het gebruik van onze producten. We willen u graag aanmoedigen om door te gaan met het gebruik van de producten volgens de aanbevolen richtlijnen.
We adviseren onze klanten meestal om de producten gedurende een periode van 3 maanden te gebruiken, regelmatig lichamelijk actief te blijven en ons 10-daagse dieetplan te volgen dat u digitaal heeft ontvangen. Het kan even duren voordat u merkbare resultaten ziet, aangezien dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals uw individuele metabolisme en levensstijl.
We willen benadrukken dat consistentie en geduld belangrijk zijn bij het behalen van de gewenste resultaten. Als u nog vragen heeft over het gebruik van onze producten of als u verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen.
Bedankt voor uw vertrouwen in Nature's Finest Foods.
14 mrt 2024
Geen resultaat
15 mrt 2024
Beste Ineke,
9 mei 2024
Duurt erg lang
Beste Carla,
Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden door de vertraging in het verzenden van uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op nieuws over uw bestelling, vooral wanneer u zojuist heeft besteld en graag zou willen weten wanneer u uw producten kunt verwachten.
We hebben uw bestelling gecontroleerd en bevestigen dat deze is verwerkt. Ons team doet zijn uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We begrijpen echter dat het wachten op uw bestelling ongemakkelijk kan zijn, en we willen u verzekeren dat we er alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te krijgen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging. We waarderen uw geduld en begrip terwijl we eraan werken om deze situatie recht te zetten. Als u nog vragen heeft of als we u op enigerlei wijze van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons uiteindelijk positief zal zijn.
29 jun 2024
Waardeloos
2 jul 2024
Beste Ferdinand,
Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons product. Het spijt ons ten zeerste dat je teleurgesteld bent en het als "troep" hebt ervaren.
We begrijpen hoe belangrijk het is om een product te vinden dat voldoet aan je verwachtingen en dat effectief is voor jouw persoonlijke doelen. Het is vervelend om te horen dat ons product niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan en niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.
Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, en hoewel ze effectief zijn voor veel van onze klanten, begrijpen we dat de reactie op voedingssupplementen kan variëren van persoon tot persoon. Factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling kunnen allemaal van invloed zijn op de ervaring met het product.
We willen graag meer details ontvangen over je specifieke ervaring en hoelang je het product hebt gebruikt voordat je deze conclusie trok. Hierdoor kunnen we een beter inzicht krijgen in wat er mogelijk mis is gegaan en hoe we dit kunnen verbeteren.
Als je bereid bent, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en samen met jou een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We stellen je eerlijke feedback zeer op prijs en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.
21 mei 2024
oplichters
22 mei 2024
Beste Mwh Van Os-benschop,
Allereerst willen we u bedanken voor uw bestelling. We betreuren oprecht uw ervaring. Helaas weten we niet de reden voor uw beoordeling, dus we willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en we zullen proberen het probleem op te lossen.
Onze oprechte excuses als u ongemak heeft ondervonden tijdens het bestel- of leveringsproces, of als u niet tevreden was met het product.
We zouden zeer dankbaar zijn om uw feedback te horen en proberen een oplossing te vinden.
Dank u voor uw begrip.