23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beste Rénata,
Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt.
Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.
7 jan 2024
Moet het nog krygen....voorlopig alles…
Moet het nog krygen....voorlopig alles ok
12 jan 2024
Beste Wilco,
Hartelijk dank voor uw aankoop en voor het delen van uw feedback. We hopen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen en dat u er veel plezier aan zult beleven. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang.
Als u vragen heeft over uw bestelling, staan wij klaar om u te assisteren via support@naturesfinestfoods.nl.
Met vriendelijke groeten,
Beste Richard van Elten,
24 apr 2024
Kortings van mensen de blijf bestellen
25 apr 2024
Beste Maria,
Dank u wel voor uw bericht. We waarderen het dat u tevreden bent met onze producten en diensten en dat u ons trouw blijft.
Bij uw volgende aankoop zullen we u graag een speciale kortingscode bezorgen, waarmee u kunt profiteren van extra besparingen. Dit is onze manier om onze dankbaarheid te tonen voor uw loyaliteit en steun.
Daarnaast willen we benadrukken dat we het hele jaar door tal van acties en speciale aanbiedingen op onze website aanbieden. Houd onze reguliere promoties in de gaten, zodat u nog meer voordelen kunt behalen bij uw aankopen.
Nogmaals bedankt voor uw loyaliteit en vertrouwen. We kijken uit naar uw volgende bezoek en groeten u met vriendelijke wensen.
Beste José,
Beste Ilj,
Allereerst onze oprechte excuses voor de vertraagde levering van uw bestelling. We begrijpen dat het wachten op een pakket erg frustrerend kan zijn, vooral wanneer u uitkijkt naar uw product. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en we betreuren het dat we u niet tijdig hebben geïnformeerd.
We zijn verheugd te kunnen melden dat we uw bestelling hebben gecontroleerd en hebben vastgesteld dat deze succesvol is afgeleverd. Desondanks bieden we nogmaals onze excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden als gevolg van de vertraging en het gebrek aan communicatie.
Uw mening is voor ons zeer waardevol, daarom danken we u voor het delen van uw ervaringen met ons. We verzekeren u dat we onze processen zullen verbeteren om te voorkomen dat dergelijke situaties zich in de toekomst herhalen.
Dank u voor uw begrip en geduld.
24 jun 2024
Nog steeds geen resultaat...
27 jun 2024
Beste Wilma,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u nog steeds geen resultaat heeft gezien met ons product.
Gewichtsverlies is een complex proces dat per persoon kan verschillen, en veel factoren zoals voeding, lichaamsbeweging en stofwisseling spelen hierbij een rol. Onze producten zijn ontworpen om dit proces te ondersteunen, maar werken het beste in combinatie met een gezonde levensstijl.
We willen graag meer inzicht krijgen in uw situatie en begrijpen hoe u ons product heeft gebruikt. Kunt u ons vertellen welk specifiek product u gebruikt en hoe lang u het al inneemt? Dit zal ons helpen om uw ervaring beter te begrijpen en gerichte aanbevelingen te geven.
Neem alstublieft contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl, zodat we uw situatie verder kunnen bespreken en samen naar een oplossing kunnen zoeken. Misschien kunnen we u alternatieve manieren van gebruik aanraden of een ander product aanbieden dat beter bij u past. We willen er zeker van zijn dat u een positieve ervaring heeft met onze producten en staan klaar om u te ondersteunen bij uw doelen.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback en uw geduld. We hopen dat we u kunnen helpen bij het behalen van de gewenste resultaten en uw ervaring kunnen verbeteren.
8 mei 2024
Erg lange levertijden
14 mei 2024
Beste Renate van Dam,
Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden door de vertraging in het verzenden van uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op nieuws over uw bestelling, vooral wanneer u zojuist heeft besteld en graag zou willen weten wanneer u uw producten kunt verwachten.
We hebben uw bestelling gecontroleerd en bevestigen dat deze is verwerkt. Ons team doet zijn uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We begrijpen echter dat het wachten op uw bestelling ongemakkelijk kan zijn, en we willen u verzekeren dat we er alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te krijgen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging. We waarderen uw geduld en begrip terwijl we eraan werken om deze situatie recht te zetten. Als u nog vragen heeft of als we u op enigerlei wijze van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons uiteindelijk positief zal zijn.
Met vriendelijke groeten,
14 jun 2024
weinig resultaat
18 jun 2024
Beste Pieter De Bruijn,
Beste Rosina,
Dank u voor uw bericht.
Het spijt ons te horen dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten. Uw feedback is voor ons van groot belang, en we zullen zeker uw opmerkingen in overweging nemen en streven naar verbetering van onze diensten.
Onze excuses voor eventuele ongemakken die zijn veroorzaakt door de lange levertijd. Wij verzekeren u dat uw tevredenheid als klant altijd onze prioriteit is.
Als u nog vragen heeft of verdere informatie nodig heeft, laat het ons dan weten. We helpen u graag verder.
Nature's FInest
4 jun 2024
Beste Sylvia,
Allereerst willen we u bedanken voor uw bestelling. We betreuren oprecht uw ervaring. Helaas weten we niet de reden voor uw beoordeling, dus we willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en we zullen proberen het probleem op te lossen.
Onze oprechte excuses als u ongemak heeft ondervonden tijdens het bestel- of leveringsproces, of als u niet tevreden was met het product.
We zouden zeer dankbaar zijn om uw feedback te horen en proberen een oplossing te vinden.
Beste Ing,
Beste Monic,
24 apr 2024
25 apr 2024
Beste A Van rijen,
Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor uw bestelling bij ons. Het spijt ons oprecht te vernemen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We waarderen uw eerlijke feedback zeer en willen graag de kans krijgen om het probleem op te lossen en uw tevredenheid te herstellen.
Helaas hebben we op basis van uw beoordeling niet direct inzicht in de specifieke reden voor uw ontevredenheid. Daarom willen we u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Door rechtstreeks met u te communiceren, kunnen we uw zorgen beter begrijpen en gerichte oplossingen bieden om het probleem aan te pakken.
Het is belangrijk voor ons om te benadrukken dat uw tevredenheid onze topprioriteit is. Als er tijdens het bestel- of leveringsproces iets is voorgevallen dat ongemak heeft veroorzaakt, bieden we onze oprechte excuses aan. We streven altijd naar een vlekkeloze ervaring voor al onze klanten, en het spijt ons als we daarin tekort zijn geschoten.
Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons, en we zijn zeer dankbaar voor de gelegenheid om van u te horen. We zijn vastbesloten om te leren van uw ervaring en ons best te doen om het recht te zetten.
Nogmaals, bedankt voor uw begrip en medewerking. We kijken ernaar uit om van u te horen en samen een passende oplossing te vinden.
18 apr 2024
19 apr 2024
Beste Theo van Veen,
Ten eerste willen we u hartelijk bedanken voor uw bestelling bij ons. Het spijt ons oprecht dat u een minder positieve ervaring heeft gehad. We zijn echter niet op de hoogte van de specifieke reden achter uw beoordeling, daarom willen we u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Op die manier kunnen we samen proberen het probleem te achterhalen en een passende oplossing te vinden.
We bieden onze welgemeende excuses aan als u tijdens het bestel- of leveringsproces enige vorm van ongemak heeft ervaren, of als het ontvangen product niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw tevredenheid en comfort zijn van het grootste belang voor ons, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons zo aangenaam mogelijk is.
We zouden het enorm waarderen om uw feedback te ontvangen, aangezien dit ons helpt om onze diensten en producten voortdurend te verbeteren. Samen kunnen we werken aan het vinden van een oplossing die aan uw behoeften voldoet en uw verwachtingen overtreft.
Nogmaals, dank u voor uw begrip en medewerking in deze kwestie.
Beste Froukje,
Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor uw recente bestelling bij ons. Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons, en we willen graag meer inzicht krijgen in de reden achter uw beoordeling.
Helaas hebben we momenteel niet alle details over wat er precies is misgegaan, daarom willen we u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Door met u te spreken, hopen we een beter begrip te krijgen van uw situatie en samen een passende oplossing te vinden om eventuele problemen aan te pakken.
Het spijt ons oprecht als u tijdens het bestel- of leveringsproces enige vorm van ongemak heeft ervaren, of als het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven naar een uitstekende klantenservice en uw feedback is van onschatbare waarde voor ons om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat we uw verwachtingen in de toekomst kunnen overtreffen.
Nogmaals, dank u voor uw begrip en geduld. We kijken ernaar uit om uw feedback te ontvangen en u te helpen bij het vinden van een bevredigende oplossing.