hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

hoesjesdirect.nl

7.714 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden44.949 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

19 okt 2024

Levering van het telefoonhoesje ging…normaal

Levering van het telefoonhoesje ging normaal. Kwaliteit van het buitenmateriaal goed. Echter de telefoon paste niet in de houder. De ruimte was veel te veel. Daardoor viel de telefoon er steeds uit en waren de startknop en volumeknoppen niet te bedienen.
21 okt 2024
Beste klant, Wat jammer dat de telefoon niet in de houder past. Ik wil u verzoeken om ons een mail toe te sturen met een foto zodat wij u sneller kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Yvonne
15 okt 2024
Het scherm sticker lijkt oud en met alle zorg dat ik deed plakte niet, Ik kocht van andere bedrijf 2 stuks zelf cheaper. Ik verzond een e-mail naar klantenservice, maar mijn e-mail kwam terug met melding van niet geldige e-mail.
16 okt 2024
Beste klant, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het product. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne

Mobigear Google Pixel Watch 2 Hydrogel TPU Screenprotector

De omschrijving van het product, hydrogel, klopt niet met wat ze op stuurden. Tot 2x toe fout product ontvangen. Uiteindelijk maar bij Amazon bestel. Klantenservice is vriendelijk maar heeft me uiteindelijk wel 9,95 gekost
11 okt 2024
Binnenhoes laat los, waardoor telefoon op de grond valt! De magneet is véél te zwak. De binnenhoes dient vastgelijmd te zijn. Bij elke beweging moet je op je hoede zijn en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!
14 okt 2024
Beste klant, Bedankt voor uw review. U heeft gekozen voor een 2 in 1 hoes met uitneembare binnenhoes, het klopt dan ook dat dit los is en niet vastgelijmd is. Dit is tevens zichtbaar op de foto's voorafgaand, de magneet zal de telefoon houden wanneer de hoes gesloten is. Wanneer dit toch niet helemaal is wat u wenst, kunt u de bestelling ruilen via de volgende link: https://www.hoesjesdirect.nl/klantenservice/ruilen-retourneren Met vriendelijke groet, Robin
15 okt 2024

De foto op de site en wat ik krijg komt niet overeen.

De foto op de site en wat ik toegestuurd krijg komt niet overeen. Als je erover klaagt wordt het niet opgelost. Ik gebruik het hoesje en het magneetje plakt helemaal niet. Dus vandaar deze slechte feedback.
16 okt 2024
Goedendag, Het spijt mij om te lezen dat het product niet aan uw verwachting voldoet. Ik zal nog even contact met u opnemen per e-mail. Met vriendelijke groet, Yvonne
8 okt 2024
Hoesje en bescherm glas besteld voor mijn nieuwe iPhone. Helaas is de bestelling nooit aangekomen en krijg ik als reactie dat het pakketje nog onderweg is waar PostNL aangeeft het bezorgd te hebben…
8 okt 2024
Beste klant, Helaas is de tracking van brievenbus pakketten niet altijd correct. De status wordt soms bij het sorteren al op bezorgd gezet. Helaas zien we dit vaker gebeuren. Dit komt doordat niet alle postbezorgers een mobiele scanner tot hun beschikking hebben. Ik verwacht dan ook dat uw pakket nog bezorgd gaat worden. Mocht u morgen niets ontvangen hebben, dan kunt u ons mailen en zullen wij het oplossen. Met vriendelijke groet, Yvonne
18 okt 2024
Heb beschermplaatje voor mobiel gekocht. Heeft 3 dagen gewerkt. Grote barst. Niets gebeurt wat aanleiding kon zijn. Is dus gebruikt en kan niet terug gestuurd, dus helaas.
21 okt 2024
Beste klant, Het spijt mij om te lezen dat de protector kapot is. Ik verzoek u om ons een e-mail toe te sturen om te bekijken of dit onder de garantie voorwaarden vervalt. Met vriendelijke groet, Yvonne
18 okt 2024
Ik heb meer dan een week geleden een hoes besteld die niet is aangekomen Vanwege mijn reis hebbik nu een hoes elders gekocht Ik krijg mijn geld niet terug van hoesjes
21 okt 2024
Beste klant, Het spijt mij dat u nog niets ontvangen heeft. Ik zal contact opnemen per mail om u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Yvonne
22 okt 2024
Snelle verzending en goede service maar ik ontving het hoesje met enkele vlekken( normaalgezien is het hoesje mat) en voor €20 lijkt me dit toch niet te horen.
23 okt 2024
Beste klant, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de verzending en service. Wat vervelend om te zien dat de hoes vlekken vertoont. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne
Het nam 6 dagen (incl weekend) voordat ik het hoesje ontving. Miet sneller kunnen en staat haaks op de advertentie die de volgende dag in principe aangeeft
Antwoord van hoesjesdirect.nl
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de bestelling vertraagd geleverd is, de bestelling is dezelfde werkdag nog verzonden. Helaas heeft er een vertraging bij de post plaats gevonden. Met vriendelijke groet, Robin
24 okt 2024

Mij laten betalen voor retourneren, terwijl het product niet conform verwachting is.

Een verkeerd product sturen en mij laten betalen voor de retourzending. Wat een mega slechte service! Jullie staan op de zwarte lijst voor mij.
Antwoord van hoesjesdirect.nl
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerd product heeft ontvangen. Voor een verkeerd geleverd product hoeft u uiteraard geen retourkosten te betalen. Wij nemen contact met u op per email om een oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Marlon
CS
Claes S.
Halle Belgie
Slogan voor een bepaald uur besteld volgende dag in huis … Fake. De levering gebeurde 3 dagen later . Artikel zelf is prima.
Antwoord van hoesjesdirect.nl
Beste klant, Bedankt voor uw e-mail. Voor België geven wij 2-4 werkdagen aan, in Nederland is het voor 21:00 uur besteld de volgende werkdag in huis. De aangegeven levertijd hebben wij dan ook behaald. Met vriendelijke groet, Robin
20 okt 2024

viel beetje tegen

prijs/kwaliteit van het hoesje is redelijk maar het ziet er wel erg plastic-achtig uit. Verzending en levering was vlot.
21 okt 2024
Beste klant, Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levertijd. Mocht de hoes in nieuwstaat zijn, dan is ruilen eventueel ook mogelijk. Met vriendelijke groet, Yvonne
The quality of the product is appalling. The iPod case doesn’t even stay in place, the top part just pops off.
Antwoord van hoesjesdirect.nl
Dear customer, We're sorry to hear that the product doesn't meet your expectations. Our customer-service team will contact you via email to offer a solution. Kind regards, Marlon
Tot nu toe mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Hoe nu verder? Wel betaald, niets gekregen!
Antwoord van hoesjesdirect.nl
Beste klant, Wat jammer om te horen! Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen per email om een oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Marlon
17 okt 2024

Horse besteld met (verwachte) levering…

Hoesje besteld met (verwachte) levering de volgende dag. Helaas. Levering bijna een week later.
21 okt 2024
Beste klant, Het spijt mij dat de levering langer heeft geduurd. Helaas is het erg druk bij de post. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Yvonne

Late levering

Voor 21.00 besteld is toch de dag erna in huis? Niet dus!!!. Verzending is 1 dag te laat.
Antwoord van hoesjesdirect.nl
Beste klant, Bedankt voor uw review. Ik zie dat uw bestelling op dinsdag geplaatst is, en volgens de track&trace op woensdag is bezorgd. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen per email. Met vriendelijke groet, Marlon
8 okt 2024
De MagSafe Wallet blijkt toch niet helemaal MagSafe compatibel en blijft dus niet zitten
15 okt 2024
Jullie leveren verkeerd en dan moet ik retour betalen! Wat moet ik met een voucher!
16 okt 2024
Beste klant, Het spijt mij om te lezen. Helaas kan ik niets vinden op uw ordernummer en naam. U kunt contact opnemen met service@hoesjesdirect.nl. Met vriendelijke groet, Yvonne
11 okt 2024

Misleidende foto’s

In de toekomst kan je de producten opsturen die op je site staan en niet iets anders
14 okt 2024
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat het artikel niet is wat u wenst, ik zie dat er reeds besproken is dat het juiste artikel verzonden is. Via de eerder verstuurde retour link kunt u de bestelling gemakkelijk aan ons retourneren. Met vriendelijke groet, Robin