1 okt 2024
Ik heb een hele outfit kunnen bestellen. Broek, T shirt, vest, bandana en handschoenen voor mijzelf en mijn partner. Met mijn maat 40 kwam ik via de maattabel uit op maat L en dat klopt precies. Ook de handschoenen paste perfect. Voor mijn man klopt de maatvoering ook helemaal. Wij zijn blij. De kwaliteit ziet er ook goed uit.
ik heb 2 wielershirts besteld, allebei XL van dezelfde serie en alleen een andere kleur, het rode shirt was zeker 5 cm smaller dan het grijze dus veel te klein. Hadden ze geen verklaring voor . Dus rode teruggestuurd. Kon wel nieuwe bestellen, maar wisten dan ook niet welke maat het dan moest zijn. Heb dus geen nieuwe besteld !!!!!! De klantenservice was wel vriendelijk. ( Maria)
Hoi Elbert,
Bedankt voor je vier sterren beoordeling! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om onze website te beoordelen. Als u suggesties of opmerkingen heeft over hoe we ons zouden kunnen verbeteren, horen we dat graag - we hopen u snel weer te zien!
Vriendelijke groeten,
Rogelli Klantenservice
Hallo Hanny
Hartelijk dank voor uw beoordeling van 4 sterren. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Als u nog aanvullende suggesties of opmerkingen heeft, horen we dat graag zodat we kunnen blijven verbeteren.
Hallo Henk
Hallo Emile,
Hallo Johan,
30 jun 2024
Snelle levering en prijs/kwaliteit
1 jul 2024
Hallo Mario Goorts
Hartelijk dank voor uw opmerking en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn blij om te horen dat u tevreden was met de snelheid en kwaliteit van onze levering. Uw tevredenheid is onze grootste beloning en motiveert ons om hard te blijven werken om de best mogelijke service te bieden.
We wensen u veel plezier met uw bestelling.
Rogelli Klantenservice
28 jun 2024
28 jun 2024
Hallo Gerti
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning.
We willen graag weten wat we kunnen verbeteren om van je volgende ervaring een 5-sterrenervaring te maken. Uw feedback is zeer waardevol voor ons en helpt ons voortdurend te verbeteren.
Nogmaals bedankt dat u voor ons hebt gekozen.
Vriendelijke groeten,
Rogelli Customer Service