8 feb 2024
Bestellingen worden traditiegetrouw keurig verpakt en de status verzending is via Track&Trace nr. te volgen. Complimenten voor Wilma, Klantenservice: ze had me uitgelegd, dat je winkelmandje na 0,5 uur inactiviteit automatisch wordt geleegd, zodat andere klanten ook tot aankoop kunnen overgaan van de laatste artikelen.
Ik was tussen het online shoppen door verrast met een ovenschotel diner van m'n dochter en de Pip Studio rolkussens waren opeens niet meer verkrijgbaar.
Gelukkig kon ik een paar dagen later de beoogde sierkussen, washandjes en baddoek in groene kleur opnieuw bestellen.
Bij m'n eerste bestelling 2 dagen eerder, had ik een prachtige set blauwe washandjes, gastendoek, baddoek en hoeslaken gescoord!
Ben sinds 4 jaar vaste klant bij Limango. In het verleden een G-star jumpsuit probleemloos geretourneerd. Heb niets te klagen!
Bestellingen worden niet gezamenlijk verzonden , dat kost extra verpakkingsmateriaal en extra vervoer wellicht kan daar verbetering in
Heren Broek besteld in maat 30 , draag altijd maat 30 , deze is bizar wijd en daarnaast ook heel lang en zal dus retour moeten echter vind ik het belachelijk dan de retourkosten te moeten betalen. (Ik wacht nog steeds op de andere helft van de bestelling, zodat indien deze onverhoopt ook retour moet, dit samen kan.)
De maatvoering klopt niet valt veels te groot uit , daar kan de consument niets aan doen maar die word wel met de retourkosten opgescheept.
We waren erg enthousiast over limango , maar na aantal bestellingen met onjuiste maatvoeringen, te lang/wijd/of weinig foto’s of minder duidelijke foto’s van het artikel , waardoor het tegenvalt en de retourkosten die voor jezelf zijn, zijn we iets minder enthousiast, het remt nu wel wat af te bestellen.
Er zit veel verschil in de foto’s, bij het ene artikel word het van alle kanten belicht , bij de andere alleen een foto van afstand , of foto zonder pasmodel. Wellicht kan hierin verbeterd worden.
Maar we zijn nog steeds enthousiast over het zeer uitgebreide aanbod op echt alle gebieden !
Bij mijn eerste bestelling geen rekening gehouden met de levertijd. Die duurt vaak wat lang, maar word er netjes bij vermeld. Sindsdien geen enkelprobleem ervaren.
Dus niet verlangen dat je je bestelling binnen 1 dag binnen hebt.
Leuke aanbiedingen van oa merkkleding.
Vaak ook van tevoren aangegeven zodat je weet wanneer he favoriete kleding in de aanbieding is.
17 apr 2024
Vroeger was alles beter
Het tijdvak waarop mijn bestelling geleverd zou worden klopte helemaal niets van. Ik kreeg nog wel een email na het tijdvak dat het twee of drie dagen later zou worden maar dat werden er (zonder aankondiging en ook niets in de PostNL app) 5. Ik ben dit niet gewend van Limango en vind dit erg jammer. Temeer omdat ik het van meerdere klanten hoor.
26 jan 2024
/VLerzending verdient aandacht
Helaas de laatste 2 bestellingen werden niet op tijd geleverd. Jammer genoeg ging het hier om kerstcadeautjes, die pas na kerst bezorgd werden. de tweede bestelling werd helemaal niet bezorgd. Daar hebben we vanaf half oktober op gewacht, Daarvoor ging alles wel goed, al zijn soms de levertijden wat langer, maswr dat wordt dan wel aangegeven
Heel veel aanbod artikelen van goede merken tegen sterk gereduceerde prijs.
Wat ook leuk is, dat je langer dan een paar dagen iets op je verlanglijst kunt plaatsen zonder dat je wordt aangemoedigd snel tot de koop over te gaan. Je hebt dus genoeg tijd om er over na te denken en mocht het dan toch uitverkocht zijn dan is het hooguit jammer.
Werd i.p.v. bij mij thuis, bij de Plus bezorgd. Was hier erg verbaasd over want ik had mijn adres aangegeven.
Gelukkig zag ik de mail dat het pakket bij de Plus lag.
Zou ik dit niet zien, dan weet ik niet wat ermee gebeurd.
Of………wordt het gewoon STANDAARD AFGEGEVEN BIJ DE PLUS.????
Graag uw reactie hierop.
Vriendelijke groetjes Maria
Wat jullie zouden kunnen doen is in de maten tabel de maten voor de schoenen apart aan te geven als je alles op de tabel zet. Jullie zetten de europese, en amerikaanse maten in de tabel maar ook de schoenen. He hebt bijv. Maat 42 van kleding maar ook van schoenen. Verder n top webwinkel vr. Gr.
De bestelling is alleen niet bezorgd, maar afgegeven bij n post nl punt.
Dit heb ik niet via de mail kunnen vernemen, schrok ik wel van, want voor hetzelfde geld was het terug gezonden naar jullie,
Ik zou het fijn vinden als ik n mail kreeg over dat het bij post nl ligt.
Vriendelijke groetjes
27 apr 2024
Nieuwe Schoenen voor Zoonlief. ✅Geslaagd
Mijn zoon wilde nieuwe schoenen van Richter Sport, maar deze waren helemaal niet meer te krijgen in zijn maat. Mijn zoekopdracht bracht me bij Limango en daar was van 2 verschillende kleuren nog 1 paar in zijn maat. Nu een weekje later is mijn zoon erg blij met de heerlijk zittende schoenen.
hele voordelige koopjes, hele goede communicatie over levering, snel bereik van klantenservice en ook goede service, heel klantvriendelijk.
Wat minder is dat leveringen soms heel lang duren, daarentegen brengen ze je wel steeds netjes op de hoogte, zo ook als het vertraging heeft opgelopen
3 dec 2023
De omschrijving mag uitgebreider
De omschrijving van het product mag uitgebreider. Tevens of iets qua kleding of schoeisel normale grootte heeft, of dat het product groter of kleiner uitvalt. Voel me nu een beetje bekocht, omdat de sloffen die ik kocht, echt veel te klein zijn. Had me verzendkosten gescheeld.
28 jan 2024
Mooie selectie aan kleding en schoenen. De producten zijn binnen een week geleverd en ben er blij mee. Alleen het in de omschrijving van het jasje stond dat het met donkerblauw was, maar dat bleek zwart te zijn. Op de website van merk zelf stond het wel met zwart omschreven.
Verzenden en retourneren gratis maken en sneller verzenden. Nu betaal ik (hoge) verzendkosten en moet dan nog ruim een week op mijn bestelling wachten. En als er dan iets niet goed is moet ik weer de kosten van retourneren voor mijn rekening nemen. Dat is niet aantrekkelijk.
2 mrt 2024
Nog niks ontvangen
Op dit moment kan ik nog geen sterren geven, ik heb namelijk nog niks ontvangen.
Zou tussen 21-2 en 1-3 geleverd worden. Het is nu 2-3 dus ik wacht het nog even af.
Gisteren 5-3 heb ik mijn bestelling ontvangen. Beetje later dan was beloofd, maar alles wel netjes ontvangen
23 jan 2024
Bestellen en dergelijk ging prima en werd snel geleverd, echter de maatvoering klopt niet, ook al had ik dit via de hulp laten berekenen.
2xl is maat 40 denk ik, maar was wel jammer want het was een leuk vestje van goede kwaliteit.
Ben heel blij met sweaters en truien, minder blij met joggingbroeken. Deze teruggestuurd. Blijft belangrijk dat dikte cq kwaliteit goed beschreven is. Dit waren zeer dunne joggingbroeken. Zo stond het niet beschreven.
19 nov 2023
Limango is een uitstekende zaak. Goede kwaliteit. Daarom koop ik bij hun. Bij bestelling geeft Limango je feedback tot levering tot aan huis. Ik hoop dat het altijd zo mag blijven. Een heel goede zaak om aan te raden.
30 jan 2024
beter zou kunnen om de informatie betreffende de bezorging actueel te houden. In mijn geval was een datum van bezorging beloofd die niet werd nagekomen. Na contact gezocht te hebben is het proces in gang gezet.