Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL

4.478 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133.110 beoordelingen in totaal

16 apr 2024
Zeer snel en correct. Dit is lang mijn favoriete webshop geweest, maar assortiment is voor mij minder interessant geworden plus dat de prijzen minimaal verdubbeld zijn.

2 nov 2023
De producten bevallen goed. Alleen als je bestelling niet klopt zijn ze onbereikbaar. Ben nu al één week bezig om contact te leggen met ze. Dat lukt niet of je krijgt te horen dat het te druk is en die dag het ook niet weer te proberen of ze hebben een bedrijfsuitje waardoor ze niet bereikbaar zijn. Helaas zit ik nu al een week met niet geleverde producten. Heel jammer want het word steeds moeilijker om aan te tonen dat niet alles geleverd is.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

CH
Charlotte H.
Beekbergen
19 jun 2024

De levering is echt top, clear whey niet

De levering is echt top, super snel. De clear whey daarintegen viel helaas tegen. Cherry smaak, smaak van kersensnoepjes, maar helaas echt chemisch. Ik kan er niet aan wennen, ook met heel veel meer water. Ik zoek nog even verder
PH
Petra H.
Wervershoof
21 nov 2023

Betrouwbaar en snel!

Eerlijk gebied om te zeggen dat ik via via aan Body&Fit ben gekomen. Bestellen ging gemakkelijk, met meerdere betaaloplossing, en bezorging was binnen 1 dag! Helaas net voor Black Friday anders was het nog veel goedkoper geweest!
GJ
Gina J.
Almere
1 dec 2023
Zoals altijd zijn de producten prima en worden ze snel geleverd. Wel mis ik de grote tonnen. Vind ik handiger dan zakken, heb ik het idee dat de prijzen behoorlijk omhoog zijn gegaan en mis ik de cadeautjes bij de bestellingen.
BV
Bjorn V.
Nieuwrode
2 mrt 2024

Perfect afgeleverd zoals altijd

Ik bestel al jaren bij body en fit en zoals steeds wordt dit zeer snel en correct afgehandeld. Alleen jammer dat gratis verzending pas mogelijk is vanaf 50 euro. Dit is wel anders geweest, vandaar de 4 sterren en geen 5.
ST
Steven T.
Lochristi
25 feb 2024
Goede en snelle levering Goede kwaliteit van de producten Mindere kant is als sommige producten niet voorradig zijn kan je vragen je op de hoogte te houden, doch nooit mail ontvangen dat producten terug voorradig zijn.
PJ
Peter J.
Herkenbosch
14 feb 2024
De bestelde goederen zijn snel geleverd. Alleen bij de eerste poging via Ideal te betalen ging niet goed en daarna was het niet goed mogelijk terug te komen bij het juiste winkelwagentje om het nog eens te proberen.
12 dec 2023
Ik koop al een hele tijd bij jullie. Ik dacht dat ik deze keer de navul pakjes had gekocht om minder verspilling te hebben. Kan een foutje van mij zijn dat ik verkeerd heb besteld. Verder ben ik nog altijd tevreden.
11 feb 2024
Klantendienst enorm behulpzaam Zij kunnen er niet aan doen dat post.nl het laat afweten. Hopelijk zoeken ze snel een alternatief. Keer op keer annuleert post.nl de leverdatum en tijdstip. Uiterst onbetrouwbaar!
12 dec 2023
Goed geregeld. Enige reden waarom ik deze review geen 5 sterren geef is omdat het product is verpakt in een plastic zak en niet in een ton. De levering was snel, goed en duidelijk en goed beschermd verpakt.
19 nov 2023

Goed maar prijzig

Ik heb medisch gezien de extra eiwitten nodig en kies daarom voor proteïneproducten, maar ik vind het allemaal wel erg prijzig. De clean protein bars en de whey en smart protein bevallen goed, ook qua smaak.
MV
Marc V.
St Gillis Dendermonde
16 nov 2023

Produkten zijn oké....alleen de …

Produkten zijn oké....alleen de leveringen door PostNL laten te wensen over....zeker de laatste maanden...Men belt zelfs niet meer aan....Ik ben zelf al een bestelling kwijtgeraakt ☹️☹️
28 jan 2024

Prima producten mits aanbieding

Prima producten, veel keus, maar wacht op een goede aanbieding. Die komen regelmatig. De producten zijn een poosje terug, na de nieuwe verpakkingen, flink in prijs gestegen. Verder snelle verzending.
VN
veronica N.
Purmerend
17 nov 2023
Er was geen telefonisch contact mogelijk, wegens drukte. Wel redelijk snel antwoord gekregen op mijn mail, maar was nier meteen duidelijk waar ik de mail naartoe kon sturen, heb flink moeten zoeken.
16 feb 2024
Vaak verandering van merken. Denk je het ene gevonden te hebben wat goed voor je werkt is het de volgende keer niet meer in assortiment. Verder ben ik een tevreden klant. Super snelle levering!
HD
29 feb 2024

Perfecte producten maar de inpakmethode kon beter

De producten van B&F zijn top. Echter was een zak whey poeder kapot gegaan tijdens transport, doordat die tegen een scherpe kant van een doos had geschuurd. Zeer jammer bij een 2,2kg zak whey...
13 jan 2024
Snelle levering. Diversiteit aan fitness producten. In 1 eerdere situatie meegemaakt dat in een bus creatine tabs een groot deel van de pillen gebroken was. Daar was ik niet zo blij mee.
WV
15 jun 2024
Post nl is niet gekomen op 13 juni zo als mail dat is niet de eeste keer dat die niet komen op af gasproken dag best ni4pm Komen op af gesproken dag Best nieuwe bezorger zoeken
13 dec 2023
Hulp aan telefoom en actie daarna allemaal keurig nagekomen. Daarvoor problemen ivm. eerst mijn naam en dan naam bezorgadres, waardoor pakket werd geweigerd. Dus uiteindelijk tevreden.
IB
Ineke B.
Maarssen
21 mei 2024
Altijd snel en correct geleverd! Altijd goede kwaliteit! Jammer dat hij niet meer altijd de voordeligste is. Vanwege de levering en de kwaliteit blijf ik trouw aan Body & Fit
8 mrt 2024

Werkt goed tegen mijn klachten

Ivm fibromyalgie gebruik ik extra eiwitten. Ik kan verbetering merken, geen krampen meer in mijn benen en ik heb het minder snel koud. Lekkere smaak, mag wel iets minder zoet.