Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL

4.478 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133.110 beoordelingen in totaal

16 apr 2024
Zeer snel en correct. Dit is lang mijn favoriete webshop geweest, maar assortiment is voor mij minder interessant geworden plus dat de prijzen minimaal verdubbeld zijn.

2 nov 2023
De producten bevallen goed. Alleen als je bestelling niet klopt zijn ze onbereikbaar. Ben nu al één week bezig om contact te leggen met ze. Dat lukt niet of je krijgt te horen dat het te druk is en die dag het ook niet weer te proberen of ze hebben een bedrijfsuitje waardoor ze niet bereikbaar zijn. Helaas zit ik nu al een week met niet geleverde producten. Heel jammer want het word steeds moeilijker om aan te tonen dat niet alles geleverd is.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

2 dec 2023

aanbieding

De aanbieding die ik nu heb gekocht was een echte aanbieding. Dan is het interessant, want met een iets lager budget is sportsupplementen aanschaffen een dure hobby.
MD
Michael D.
Leopoldsburg
27 feb 2024

80% inorde

Producten die niet meer te koop zijn of snel op zijn. De kledij is van heel lage kwaliteit, jammer.Liever wat duurder met kwaliteit. Geen gratis cadootjes meer?
25 jun 2024
Deze bar is lekker. Alleen jammer dat andere van mijn favoriete bars uit de selectie verdwenen zijn zoals Vegan Perfection Bar en Smart Bar Crunchy Classic.
FK
Fred K.
Bergen op Zoom
9 jun 2024

Koop hier regelmatig.

Koop hier regelmatig en altijd verzending op de tijd die je aan geeft. Kunt verschillende dagen kiezen. Verder veel keus in producten voor redelijke prijzen
27 nov 2023
Super snel levering en verschillende mogelijkheden voor betaling methoden. Een punt: Whey protein sachet smaak naar chemische en het is super zoet.
ES
24 nov 2023

Duurt soms lang

Heb al behoorlijke tijd geleden "alarm" ingesteld voor vegan perfection 2 kg cappuccino verpakking. Nog niets over vernomen. Ook niet bij dm op ig
CL
Christ L.
Gullegem
7 jan 2024
Jullie wey eiwit is de Max als ook de service vindt het wel jammer dat jullie geen Kre alkaline aanbieden voor de rest is alles picobello 💪🏿
5 dec 2023
The product it's accord with the description but I can't close the package of my Protein. The Creatine close well but not the protein package.
21 jan 2024
Het aankopen via de ICS card is niet altijd de meeste korting! Dat vond ik wel jammer om te moeten ondervinden. Mijn dochter wees mij daarop.
22 apr 2024
Een verpakking was stuk gegaan tijdens het transport. Nadat ik body&fit had ingelicht per mail, werd er direct een nieuw product opgestuurd.
CT
C. T.
Nijmegen
28 nov 2023
ze leveren altijd precies wat je besteld hebt en ook heel vlot. Het wordt bovendien stevig ingepakt. Ik ben dan ook heel tevreden.
6 dec 2023
Aangeven waarom een kuur niet langer dan bijv. 90 dagen mag duren en wanneer je dan weer wel verder mag met een volgende kuur.
IS
Ilse S.
Aalten
28 apr 2024
Duidelijke uitleg op de website, snelle levering. Helaas liet de oost het weer eens afweten waardoor het ee dag langer duurde
4 dec 2023
Er is altijd ruimte voor verbetering! Product is goed, levertijd aardig en mooie uitstraling. Prima service en kwaliteit!
7 nov 2023

aandacht voor detail en de oplossingsgerichte aanpak

Ik waardeer de aandacht voor detail, de snelle respons op mijn vragen en de oplossingsgerichte aanpak van uw medewerkers.
30 jun 2024
Leuke aanbiedingen. Snel verzonden. Alleen de bereikbaarheid van de klantenservice kan wel beter. Verder alles prima!
MM
8 feb 2024
Het is altijd wel goed alleen ik wilde graag de bundeldeal weer bestellen en dat kon niet nu ben ik wel duurde uit
28 nov 2023
Verzending mooi vlot, klanten service reageert snel, alleen sommige product omschrijvingen mogen wat duidelijker
9 jun 2024
Snelle bezorging. Altijd leuke kortingen en gratis stuff. Enige minpunt dat de perfection crunchy bar weg is.
10 jan 2024
Goede communicatie en snelle levering. Alleen de keuze voor een nog iets specifiekere levertijd zou fijn zijn!