Beoordelingen voor Berkerstore.nl
3 okt 2024
Lacking stock
Antwoord van Berkerstore.nl
3 okt 2024
Beste meneer Kooijman, dank voor uw review. wij vinden het erg vervelend dat wij niet alle door u bestelde artikelen voorradig hebben. Helaas is het niet mogelijk altijd alles op voorraad te hebben. In uw geval betreft het om de Integro Flow serie die specifiek voor campers / caravans of in badkamermeubels geplaatst worden. U heeft deze besteld in de kleur antraciet. Wij vinder het erg vervelend dat de artikelen langer op zich laten wachten maar hopen dat u begrip heeft voor het gebrek aan voorraad bij deze specifieke serie / kleur. Daarnaast hopen wij dat u ondanks de levertijd tevreden terug kunt kijken op uw ervaring bij ons. Met vriendelijke groet, team Berkerstore
Dear Mr. Kooijman, thank you for your review. We regret that we were unable to have all the items you ordered in stock. Unfortunately, it is not always possible to have everything available at all times. In your case, it concerns the Integro Flow series, which is specifically designed for campers/caravans or to be installed in bathroom furniture. You ordered this in the color anthracite. We sincerely apologize for the delay in delivery and hope you understand the shortage of stock for this particular series/color. Additionally, we hope that, despite the delivery time, you can still look back on your experience with us with satisfaction. Kind regards, Team Berkerstore
11 sep 2024
gewoon goed
na de bestelling zijn de spullen snel en goed verzonden en binnen de aangegeven levertijd ook daadwerkelijk geleverd.,
10 sep 2024
Snelle reactie op vragen via mail en daarna snelle levering van product.
17 sep 2024
Nette en correcte levering. Ze doen wat ze beloven
15 sep 2024
Verzendkosten zijn zeer hoog, verder prima spul.
Antwoord van Berkerstore.nl
17 sep 2024
Beste heer Geerdink, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de verzendkosten te hoog vindt.
De verzendkosten die we in rekening brengen zijn gebaseerd op de tarieven die door de vervoerder worden gehanteerd.
Daarnaast zijn we voor alle bestellingen, ongeacht het orderbedrag, minimaal €10 kwijt aan onder andere verzending, opslag van de artikelen en verpakkingsmateriaal. Wij maken hier geen winst op en rekenen alleen de werkelijke kosten door die nodig zijn. We hopen dat u verder tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
Beste meneer Wielart, dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u lang heeft moeten wachten op uw bestelling. De verachte levertijd van meerdere artikelen waren 1-2 weken. Helaas is uw bestelling na 15 dagen verstuurd en de verwachte levertijd niet gehaald. Excuus voor de vertraging. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van onze leverancier en de producent. Wij hopen u nog eens weer te zien in onze webshop. Uiteraard zullen wij dan ons best doen de bestelling binnen de verwachte leverdatum uit te leveren. Met vriendelijke groet, team Bekerstore.