Berkerstore.nl- Logo - Beoordelingen

Berkerstore.nl

212 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.436 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor Berkerstore.nl

WH
Wim H.
United Kingdom
4 aug 2024
Late levering en veel producten niet leverbaar.
5 aug 2024
Beste heer van der Horst, bedankt voor uw review. U meerdere artikelen besteld met een verwachte levertijd van 1-2 weken. Wij hebben een groot assortiment van Berker artikelen, wij hebben echter niet alle artikelen op voorraad liggen. Als u een uniekere serie besteld, dan heeft dit vaak een langere verwachte levertijd. Ik zie dat uw bestelling binnen de verwachte levertijd van 1-2 weken verstuurd is. Wij hopen dat alle artikelen naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
26 aug 2024
Niet compleet / lang wachten / geen info
26 aug 2024
Beste heer Megens, Bedankt voor uw feedback. Uw bestelling is inderdaad door leveringsproblemen bij de fabrikant buiten de verwachte levertijd verstuurd. Onze excuses voor het ongemak. We hebben opgemerkt dat het oorspronkelijke e-mailadres dat u heeft opgegeven niet correct was, waardoor onze eerdere communicatie u helaas niet heeft bereikt. Nadat we uw e-mailadres hebben gecorrigeerd, hebben we u direct geïnformeerd over de vertraging. Daarnaast hebben we u een kosteloze deellevering verstuurd waardoor u wellicht in de veronderstelling bent dat we uw bestelling incompleet hebben geleverd. We zullen u per mail op de hoogte blijven houden over de status van het ontbrekende artikel. Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
20 aug 2024
22 aug 2024
Beste heer Bouwman, Bedankt voor uw feedback. Door onvoorziene omstandigheden bij de fabrikant is er meermaals vertraging ontstaan waardoor we uw bestelling niet binnen de verwachte levertijd hebben kunnen leveren. Wij vinden dit erg vervelend en hebben u per mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling. Wij hopen dat het producten naar wens zijn. Met vriendelijke groet, team Berkerstore.nl
RH
Robert H.
Den Haag
20 jul 2024
Snelle levering en goede prijs. Wat beter kan zou kunnen zijn dat je makkelijker de schakelaars met fronten en knoppen kunt combineren op de website.
4 jul 2024
fijne klantenservice toen we een onderdeel wilden ruilen
SB
Sven B.