Beoordelingen voor Berkerstore.nl
11 dec 2023
Het bestelproces was snel en eenvoudig.
De verzendkosten vind ik echter vrij hoog (voor een klein pakketje).
1 mei 2024
Valt niets te verbeteren. Was 1 artikel kapot, heb ik keurig een nieuwe voor gekregen. Top geregeld.
3 dec 2023
Netjes geleverd, alleen niet alles was voorradig en kreeg pas na een week bericht. Verder tevreden!
5 jun 2024
Veel producten , site lastig te navigeren met moeizame zoekfunctie. Verzendkosten te hoog.
6 jun 2024
Beste heer de Zeeuw, bedankt voor uw review. Wij waarderen uw feedback, mocht u tijdens het bestellen tegen problemen aanlopen, dan is onze klantenservice bereikbaar voor uw vragen. Ons team staat klaar om u te helpen. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
23 jan 2024
Product is goed levertijd kan beter.
Verder is alles goed gecommuniceerd.
24 jan 2024
Geachte heer/mevrouw van Brouwershaven, bedankt voor uw review. Helaas hebben wij niet alle artikelen op voorraad, dit omdat het er simpelweg te veel zijn. Als wij en onze leverancier een artikel niet op voorraad hebben, is de verwachte levertijd 1-2 weken. Dit was ook het geval voor uw bestelling, u heeft een artikel besteld met een verwachte levertijd van 1-2 weken. Uw bestelling is binnen deze verwachting verstuurd. Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
4 nov 2023
Mooie duidelijke site en een snelle corecte levering dank jullie wel
3 dec 2023
Alles precies zoals het hoort. Geen fratsen en correcte afhandeling.
11 dec 2023
Heel snelle levering en exact het bestelde aantal, tevreden dus 😊
13 apr 2024
De levertijd is erg slecht! Heeft een paar weken nodig gehad🤔
15 apr 2024
Beste heer Dijk, bedankt voor uw review. U heeft een artikel besteld met een verwachte levertijd van 1-2 weken, dit blijft echter een verwachting. Toen deze verwachting verstreken is hebben wij u geïnformeerd over de langere levertijd, helaas was er op dat moment nog geen leverdatum bekend. We hebben dit daarna opnieuw voor u gecontroleerd en u hierover geïnformeerd. Helaas kan het voorkomen dat een artikel een langere levertijd heeft dan verwacht, hopelijk is het artikel naar wens. Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
11 feb 2024
Tevreden
Goed per categorie verpakt. Goede kwaliteit. Snelle levering
7 nov 2023
Duidelijke site en snelle levering
Duidelijke site met voldoende voorraad en snelle levering.
2 dec 2023
zondag,s besteld en de volgende dag al in huis . netjes
25 jun 2024
Niet wachten met verzenden als een onderdeel er niet is
21 jan 2024
S’avonds besteld volgende dag in huis. Helemaal top.