DareToDrinkDifferent- Logo - Beoordelingen

DareToDrinkDifferent

277 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden782 beoordelingen in totaal

10 mei 2024
Ik ben buitengewoon tevreden met mijn bestelling! De service was snel en efficiënt, en de kwaliteit van het product overtrof mijn verwachtingen. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles vlekkeloos. De website was gebruiksvriendelijk en bood een ruime keuze aan producten. Bovendien waren de prijzen zeer redelijk in vergelijking met andere aanbieders. Ik zou deze site zeker aanraden aan anderen en zal zelf in de toekomst weer bestellen. Hartelijk dank aan het hele team voor een geweldige ervaring

26 dec 2023
Na mijn eerste bestelling kreeg ik een kort sms'je dat mijn bestelling verkeerd gesorteerd was door budbee, waardoor mijn bestelling opnieuw verzonden moest worden, duidelijk een smoes want anders zouden z'n m direct alsnog correct sorteren, al met al vrijwel 2 weken op mijn bestelling moeten wachten, terwijl op de site staat aangegeven dat een bestelling de volgende avond bezorgd zal zijn. Er mag dus ook wat meer transparantie op de website komen. Als iets niet haalbaar is en/of er gaat iets fout, wees dan eerlijk naar de klant, dat zou ik oprecht waarderen en daardoor zou mijn geduld ook vergroot worden. Ik denk niet dat ik nog een keer ga bestellen. Toen uiteindelijk na vrijwel 2 weken de biertjes aan kwamen stond de bezorger hier na 22:00 aan de deur, terwijl ik al in bed lag ivm me wekker om 05:00. De biertjes waren overigens heerlijk!

Beoordelingen voor DareToDrinkDifferent

Kerkdriel
6 aug 2024
7 aug 2024

Trage levering

1 helft van de bestelling vlug geleverd. Andere helft duurde enorm lang maar lag meer aan de bezorging óf hoe het verpakt was. Want is 2x retour gegaan ivm breuk. Dus waar de fout ligt weet ik niet.
8 aug 2024
Hi Nicole, Jammer om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze bezorging. Wat een pech heb je gehad met 2x breuk in je pakket... We doen ons uiterste best om de bestelling dusdanig te verpakken om breuk tegen te gaan. Helaas zijn we hierin vrij afhankelijk van onze bezorgpartij PostNL. We nemen je reactie mee om ons bezorgproces te gaan verbeteren zodat dit de volgende keer niet meer kan gebeuren. Gelukkig kun je nu gaan genieten van jouw heerlijke bieren. Proost en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different
20 aug 2024

Geen aanrader

Duurste pakket dat ik ooit kocht. Wat blijkt met veel frisdrank en fruitbier. Alles met ale smaak, weinig divers. Geen onderscheidende biertjes.
22 aug 2024
Beste, Erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je pakket. We zullen je feedback meenemen om onze bierpakketten beter samen te stellen. Ondanks je review hopen we dat je kunt genieten van je bier. Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different
29 aug 2024
Jammer dat alles zo kort aan de tht is
9 sep 2024
Hi Patrick, Bedankt voor je feedback en vervelend om te lezen dat de ervaring niet zoals verwacht was. We hebben met ons team in de USA scherp gekeken naar de versheid van de bieren en IPA’s geselecteerd die pas Medio April zijn afgevuld. In Amerika kennen ze enkel een ‘best before date’ en dat zegt eigenlijk niks over de THT. Wij hebben er een THT-datum van gemaakt, omdat dit in Nederland verplicht is om op je producten te vermelden. De versheid van Amerikaanse IPA’s is een subjectief gegeven, maar doorgaans zijn alle Amerikaanse IPA’s nog vers als ze binnen 6 maanden na afvullen worden gedronken. En deze datum hebben we hier gehanteerd. Hopelijk kun je je vinden in onze uitleg, nogmaals dank voor je review. We nemen de feedback uiteraard serieus. We zullen ook nog even contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Dare to Drink Different
5 aug 2024
zaten te veel blikjes pils in pakket
8 aug 2024
Beste Peter, Jammer dat je ervaring met het door jouw bestelde bierpakket niet is zoals verwacht. We hebben ook genoeg andere bierpakketten die niet alleen pilsbieren in het bierpakket hebben zitten. We zien je toch graag nog terug in onze webshop. Desondanks proost op jouw bieren! Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different
9 jul 2024

In verhouding duur pakket

Aan de prijzige kant. Doos wordt verstuurd als verpakking dus om kado te geven is het niet meer bruikbaar. Een flesje was kapot bij openen, wordt netjes geregeld door het bedrag van het flesje terug te storten. Echter is dat bedrag erg laag waardoor je je afvraagt waarom het pakket zoveel moest kosten.
15 jul 2024
Beste Joy, Bedankt voor jouw review en wat jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Dare to Drink Different. Onze bierpakketten worden altijd verzonden in een kant-en-klare Dare to Drink Different verpakking. Jammer dat een van de flesjes kapot was aangekomen. Er kan best wel wat prijsverschil zitten qua bieren in het bierpakket. Het kan voorkomen dat je net een goedkoper flesje hebt gehad dat kapot is gegaan waardoor het bedrag laag lijkt. Nogmaals onze excuses en we zullen je feedback meenemen om de volgende bestellingen beter te maken. Wij hopen dat je nog steeds kunt genieten van de bieren. Proost! Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different
AK
Ad K.
Diessen
13 jul 2024

Supper

Er was iets misgegaan bij de post zodat ik mijn pakketje niet ontvangen had Klantenservice gemaild en die hadden het opgelost zodat ik mijn bier paket toch kon ontvangen
JA
José A.
Rotterdam
23 jul 2024

Mooie collectie ,Zorgvuldig verpakt en snel bezorgd

Zorgvuldig verpakt en snel bezorgd
30 jul 2024

Super

Goed bier en snelle levering
13 jul 2024
Gewoon zo doorgaan!
11 jul 2024

Het niet terugkrijgen van verzendkosten

Goeie
29 jul 2024