Ilse Jacobsen Hornbaek- Logo - Beoordelingen

Ilse Jacobsen Hornbaek

426 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.276 beoordelingen in totaal

24 aug 2024
Na de regenjas besteld te hebben had ik ook nog een regenbroek nodig. Tot mijn vreugde was ook die er in dezelfde kleur en materiaal. Ik kreeg een Olympische spelen kortingsbon maar die was net een dag verlopen. Een mail gestuurd naar de klantenservice, helaas kreeg ik daar een antwoord dat ze nu geen korting meer konden verlenen! Maar de volgende dag kreeg ik weer een automatische mail dat er nog wat in mijn winkelmandje zat en dat ik die korting kon toepassen. Dus gebruikt en besteld, alhoewel er wel weer 5 euro verzendkosten bij kwamen, net als bij de jas. De klantenservice had mij dus wel nog de kortingscode kunnen verlenen... Maar ze waren daar vrij duidelijk in. 2x een mail gestuurd en 2x een duidelijke NEE. De regenbroek zaterdag besteld en dinsdag in huis.

4 dec 2023
Ik wilde een jas terugsturen omdat ik twee maten had besteld. Ik kreeg een QR code om hem terug te sturen. Bij het DHL punt bleek de code niet te werken. Ook bij een ander DHL punt weigerde de code. Ik heb dat gemeld, kreeg pas twee dagen later antwoord dat ik een nieuwe code kon aanvragen. Dat heb ik gedaan, maar nu, na vier dagen heb ik nog niets ontvangen. Ik kan de jas dus niet terug sturen. Heel slechte klantenservice.

Beoordelingen voor Ilse Jacobsen Hornbaek

Sorry, we konden niet vinden wat je zocht...

Probeer een andere filter voor een nieuw resultaat.

Reset alle filters