2 aug 2024
Goede prijs en toch kwalitatief in orde ! Eerste deel van bestelling snel geleverd en tweede deel kwam iets later (hiervoor contact opgenomen en snelle reactie gehad)
Geachte grote onbekende,
Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen????
Hoe kan het bestaan?
Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen.
Kente (INTOLED)
15 feb 2024 15:07 CET
Beste Johan,
Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was.
Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren.
Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com)
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag!
Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet,
INTOLED
Team Customer Support & Sales
Kente
www.into-led.com
info@into-led.com
Tel: +31 (0)85 8085 238
Bereikbaar op;
Maandag: van 09:00-15:00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur.
Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Beoordelingen voor into-led.com/nl
9 sep 2024
de leverbetrouwbaarheid. vandaag besteld morgen geleverd. wordt nooit nagekomen. Het positieve is dat jullie eerlijk zijn. Helaas leidt dit er toe dat ik geen verlichting bij jullie koop
Goedemiddag!
Dankjewel voor het schrijven van een review. Erg vervelend om te horen dat je de bestellingen later hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak! Momenteel kampen we inderdaad met wat vertragingen, waardoor we helaas niet in 100% van de gevallen een volgende dag levering kunnen realiseren.
Erg jammer dat dit erin resulteert dat je geen verlichting meer wil aanschaffen bij ons, we hadden je graag bij een volgende bestelling laten zien dat dit niet altijd van toepassing is, maar dat een volgende dag levering zeker haalbaar is!
Mocht je hierover nog vragen hebben, horen we graag van je. Fijne dag gewenst!
17 sep 2024
Doen wat je beloofd hebt namelijk op tijd leveren.
Mailtjes sturen met links die werken.
Over het product kan ik niet zeggen want dat heb ik na 5 dagen nog niet.
20 sep 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. We zien dat er bij jouw bestelling inderdaad een fout was bij het doorladen van het product, waardoor de bestelling helaas niet verder in behandeling genomen kon worden. Onze excuses voor het ongemak!
Dit hebben we na een aantal dagen kunnen herstellen en de bestelling is uitgestuurd. Deze is vervolgens de dag hierna geleverd, hopelijk heb je alles inmiddels in goede orde ontvangen en ben je tevreden over het product!
Mochten er nog vragen zijn, horen we het graag van je. Fijne dag gewenst!
Het product was goed ook de prijs, maar de levering was minder. Op de site stond er voor 22'00 bestellen de volgende dag in huis, ik kreeg hem pas na 3 dagen.
4 sep 2024
Goedemiddag,
Dankjewel voor het schrijven van een review. Fijn om te horen dat de producten en de prijs naar wens waren. Echter is het natuurlijk erg vervelend dat je 3 dagen hebt moeten wachten op het ontvangen van je bestelling. Onze excuses voor het ongemak!
We zien terug dat er inderdaad wat vertraging is geweest bij de levering en de bestelling 1 dag later is geleverd. Door grote drukte in ons magazijn heeft dit voor vertraging gezorgd.
We hopen je bij een eventuele volgende bestelling te kunnen laten zien dat dit niet de normale gang van zaken is. Voor nu veel plezier met de bestelling en een fijne dag gewenst!
4 sep 2024
Voor 2200 besteld volgende dag in huis klopt niet, donderdag besteld maandag pas in huis, brievenbuspakketje. Te laat verstuurd vanuit jullie.
Goedemiddag,
Dankjewel voor het plaatsen van een review. Wat ontzettend jammer om te horen dat de bestelling er zo lang over heeft gedaan, onze excuses voor het ongemak! We zien inderdaad dat er in het magazijn wat vertragingen zijn ontstaan bij de levering, waardoor deze later verstuurd is. Door grote vakantiedrukte zijn er helaas vertragingen ontstaan, waardoor de volgende dag bij sommige bestellingen helaas niet werd gehaald.
Mocht je nog vragen hebben over de bestelling, horen we graag van je. Fijne dag gewenst!
11 sep 2024
5 ledstrips gekocht maar zeer slechte kwaliteit en de bijgeleverde lijmtube is leeg. Ook de communicatie hieromtrent laat te wensen over
Goedemiddag,
Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over de artikelen. We zien dat de bestelling inmiddels terug is ontvangen en dat de bestelling volledig is terugbetaald aan je. Onze excuses voor het ongemak!
Mochten er nog vragen zijn betreft deze bestelling horen we dat graag, fijne dag gewenst!
6 sep 2024
Heb nou drie buitenlampen op zonne-energie en jullie zeggen dat ze 8 a 9 uur branden.
Nou bij mij zijn ze alle drie naar 2,5 uur uit.
Goedemiddag,
Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de producten nog niet zo lang branden, onze excuses voor het ongemak! Bij solar verlichting is het erg belangrijk dat deze de hele dag in de zon hangen, oftewel deze verlichting heeft 6-8 uur nodig om volledig op te laden. Dat houdt overigens ook in dat deze die tijd in de volle zon dienen te hangen. Indien dat niet het geval is, brandt de verlichting niet de volle 8 uur.
We raden je daarom aan om eens te testen om de verlichting uit te zetten en in de zon te leggen voor de volle 6-8 uur. Vervolgens kun je de verlichting aanzetten en zal deze branden. Daarmee houdt deze beter de 8 uur vol.
Mochten hier vragen over zijn, horen we dat graag. Fijne dag gewenst!
6 sep 2024
Na een week nog niets ontvangen, blijkt dat mijn bestelling gewoon op wacht stond. Indien ik niet had gebeld stond het nog op wacht…
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de bestelling de verkeerde status had gekregen, onze excuses voor het ongemak! We hebben dit direct gecorrigeerd, zodat de bestelling spoedig bij je geleverd wordt. We horen graag van je wanneer je het pakket hebt ontvangen.
Mocht je verdere vragen hebben, horen we dat ook graag. Fijne dag!
Het product werkt niet, ben nog steeds aan t, proberen en anders stuur ik het morgen vroeg weer terug
Goedemiddag,
Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het product niet werkt, onze excuses voor het ongemak! We zien ook terug dat het inmiddels voor je is opgepakt en dat het defect is opgelost. Hopelijk werkt alles inmiddels weer top.
Als je verder nog vragen hebt, horen we het graag van je. Fijne dag gewenst!
9 sep 2024
Nog steeds niets ontvangen van de bestelling, nog een antwoord op mijn vraag via mail.
Goedemiddag,
Dankjewel voor het schrijven van een review. Zojuist hebben we je even gesproken naar aanleiding van de status van de bestelling. Door wat onduidelijkheid is de bestelling helaas vandaag pas verzonden, onze excuses daarvoor.
We houden graag contact met je, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw bestelling volledig naar wens is! Voor nu een fijne dag gewenst!
5 sep 2024
Besteld betaald maar dan stopt het
word niet verzonden
hoort niets meer
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. We zien inderdaad terug dat jouw bestelling op de status backorder staat, dit heeft met de lampjes uit de set te maken. Ook zien we terug dat een van onze medewerkers je heeft geholpen bij het opsplitsen van de bestelling, zodat je vast aan de slag kunt met de installatie hiervan. Onze excuses voor de lange levertijd!
Mochten hier verdere vragen over zijn, horen we dat graag. Fijne dag!
12 sep 2024
Bad customer service. I will never buy from this company again.
Good afternoon,
Thank you for your review. We're sad to hear that you did not experience good customer service, our apologies for the inconvenience! We see that the order was received back at our warehouse after you returned the products. We refunded the full order.
If you have any more questions about this, we'd like to hear from you. Have a good day!
8 sep 2024
Ik heb de bestelling na een week nog steeds niet ontvangen
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. We zien dat de bestelling inderdaad mogelijk verloren is geraakt bij de vervoerder. Onze excuses voor het ongemak.
Ook zien we dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice en dat het probleem voor je is opgelost met een nieuwe zending. Deze is inmiddels aangekomen, hopelijk in goede orde!
Mocht je hierover nog vragen hebben, horen we dat graag. Fijne dag gewenst!
9 sep 2024
Helaas langere levertijd dan site vermeld
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de bestelling later is aangekomen, onze excuses voor het ongemak. Door grote drukte in het magazijn is het artikel helaas later verzonden dan verwacht, helaas hadden we dit niet voorzien.
We zien dat de bestelling daarom een dag later is geleverd. Hopelijk zijn de artikelen verder helemaal naar wens. Mochten hierover nog vragen zijn, horen we dat graag! Fijne dag!
De logistiek was ramp
Goedemiddag,
Dankjewel voor het schrijven van een review. Onze excuses voor de problemen die je hebt ervaren bij de levering van de producten. We zijn echter blij om te zien dat de service en producten wel goed zijn verlopen. We hopen dat in de toekomst een eventuele nieuwe bestelling zal laten zien dat dit niet de normale gang van zaken is.
Als je nog vragen hebt, horen we dat graag. Fijne dag gewenst!
1 okt 2024
3 okt 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor het achterlaten van een review. We begrijpen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons. We zien dan ook wat contact hierop terug en begrijpen dat de bestelling later is geleverd dan in eerste instantie verwacht. Onze excuses voor het ongemak.
We nemen dan ook graag even contact met je op om dit te bespreken. We houden contact, fijne dag gewenst!
28 sep 2024
3 okt 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor het plaatsen van een review. We begrijpen dat je niet volledig tevreden bent over je ervaring bij ons en nemen daarom graag nog even contact met je op. We houden contact, fijne dag gewenst!
3 aug 2024
INTOLED, groot assortiment en uitstekende klantenservice!
INTOLED heeft een goede organisatie met een uitstekende klantenservice en een groot assortiment aan led verlichting. Meerdere keren besteld waarbij de afhandeling van de bestelling snel en correct is!
Een aanrader!
Goedendag!
Bedankt voor uw mooie feedback! We waarderen uw steun en hopen dat u veel plezier beleeft aan uw producten. 👍
Duidelijke omschrijving van product,lampen waren op voorraad en de volgende dag al geleverd.
Voldoet geheel aan de beschrijving en geven een zee van licht.
Goedemiddag!
Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm!
Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
6 aug 2024
Led lampen besteld voor de schuur, levering duurde in plaats van 1 dag wel 4 dagen maar dat kan gebeuren. Lampen waren makelijk te plaatsen bevallen prima
Goedemiddag!
Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug!
11 aug 2024
Mooie sfeervolle lampjes snel geleverd
Snelle levering van solarlampjes en precies wat ik ervan verwacht had. Op de foto lijken ze wit, maar in het echt zijn iets warmer van kleur.
Goedemiddag,
Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁