2 aug 2024
Goede prijs en toch kwalitatief in orde ! Eerste deel van bestelling snel geleverd en tweede deel kwam iets later (hiervoor contact opgenomen en snelle reactie gehad)
Geachte grote onbekende,
Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen????
Hoe kan het bestaan?
Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen.
Kente (INTOLED)
15 feb 2024 15:07 CET
Beste Johan,
Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was.
Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren.
Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com)
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag!
Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet,
INTOLED
Team Customer Support & Sales
Kente
www.into-led.com
info@into-led.com
Tel: +31 (0)85 8085 238
Bereikbaar op;
Maandag: van 09:00-15:00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur.
Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Beoordelingen voor into-led.com/nl
11 aug 2024
Mooie sfeervolle lampjes snel geleverd
Snelle levering van solarlampjes en precies wat ik ervan verwacht had. Op de foto lijken ze wit, maar in het echt zijn iets warmer van kleur.
Goedemiddag,
Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
4 aug 2024
Hulpzaam ook al ging twee keer mis. Excuses gehad en netjes afgehandeld. Door goede communicatie. Top bedrijf dus. En sociaal ook belangrijk.
Goedemiddag,
Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
Snelle correcte levering van ledlampen.
Zien er goed uit en de opbrengst is ook zeer goed. Ben erg tevreden met het product
Goedemiddag!
Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
18 aug 2024
Hoewel ik uiteindelijk toch het verkeerde artikel heb besteld omdat de uitstraling van de lamp mij toch niet beviel, ben ik toch erg tevreden over de service. Men heeft men met de technische ondersteuning voordat ik bestelde, telefonisch erg goed geholpen. Dat in de praktijk de lamp niet in de ruimte past, kan het bedrijf niets aan doen.
Goedemiddag!
Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met service. 💡 Wij wensen je ook een hele fijne dag toe!
31 aug 2024
Artikel was perfect , alleen vanavond besteld , de volgende dag in huis is niet juist. Niet de schuld van leverancier, maar transporteur ( Dpg ) hij stond wel op de dag , en was op weg naar de depot , maar kwam de volgende dag pas aan ( laat ) dus levering de volgende dag bij deze vervoerde niet correct
16 aug 2024
Helaas had ik iets te snel besteld, waardoor ik het weer moest retourneren. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice en
mij werd geadviseerd om de levering te weigeren.
Dit heb ik gedaan en de dag erna kreeg ik al gelijk een creditnota.
Wat een snelle en correcte service.
Goedemiddag,
Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
LED batten gekocht. 150cm, 6000K, 50W en 6000 lumen....wat een zee van licht geeft dat en wat een besparing tov de traditionele TL verlichting.
Deze batten zijn niet zwaar en kunnen met de bijgeleverde bevestigingsclips aan een systeemplafond gehangen worden
30 aug 2024
Aan te raden firma, site
De bestelling wordt snel, vlot geleverd. Bij een bestelling die een defect onderdeel bevatte werd ook weer snel, vlot en zonder twijfel vervangen. Via mail wordt ook weer snel, vlot , hulpvaardig en vriendelijk gecommuniceerd.
1 sep 2024
Uitstekende led buitenlamp
Uitstekende led buitenlamp ! Mooi plat model . Het product is van hoge kwaliteit en geeft helder licht. De bezorging was bovendien verrassend snel. Zeer tevreden en zeker een aanrader!"
13 aug 2024
Intoled heeft mij fantastisch geholpen en Daphne heeft super mee gedacht en een oplossing gegeven waar ik mee verder kan, ik zeg een meedenkende firma waar ik vertrouwen in heb.
Goedemiddag!
Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
16 aug 2024
De geleverde lampen waren perfect, enkel een lichte kras op de voorzijde van 1. Maar heb ze toch gebruikt
Wat betreft de gebruiksaanwijzing aanwijzing heeeel summier.
17 aug 2024
Kwaliteitsarmaturen.
Armatuur is zeer degelijk uitgevoerd.
Doorslag gevend was de mogelijkheid om beide lichtbundels separaat te verstellen en de aanwezigheid van led i.p.v. losse lampjes.
goedemiddag!
Bedankt voor het schrijven van een review! Ook bedankt voor het bijvoegen van de foto, dat ziet er geweldig uit 🤩. We wensen je veel plezier met deze prachtige verlichting toe!
Mocht je nog vragen hebben, mag je altijd contact met ons opnemen. Dan helpen wij je graag verder. Een hele fijne dag vandaag!
16 aug 2024
Voor het eerst lampjes besteld die later werden geleverd. Maar per mail goed op de hoogte gehouden van hoe en wat en wanneer ze wel kwamen . Prima.👍
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
Super makkelijk te installeren en heel mooi licht… een echte aanrader… ik wil geen andere lampen meer…
17 aug 2024
Kwalitatief goede producten voor een leuke prijs en ook nog snel geleverd. Wat wil een mens nog meer?
Goedemiddag,
Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
5 aug 2024
De led batten is precies wat ik nodig heb branden mooi en eenvoudige montage.
En snelle levering.
Goedemiddag!
Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met je recente aankoop. 💡 We wensen je veel plezier met je bestelling toe!
3 aug 2024
Snelle levering , alles correct. Duidelijke omschrijving product eigenschappen via website