into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl

3.027 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.473 beoordelingen in totaal

2 aug 2024
Goede prijs en toch kwalitatief in orde ! Eerste deel van bestelling snel geleverd en tweede deel kwam iets later (hiervoor contact opgenomen en snelle reactie gehad)

18 feb 2024
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

5 aug 2024
Duidelijke informatie en goed advies bij telefonisch gesprek gekregen van een medewerker.
14 aug 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
6 aug 2024
De snelle afhandeling. "s Avonds om 21.00 uur besteld en de volgend middag al in huis.
14 aug 2024
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
30 aug 2024
Snelle levering. Wacht nog wel op antwoord van support ivm betaling. Komt wel goed!
6 aug 2024
Lamp prima wel jammer dat er geen papieren handleiding bij zit de q code werkt niet
14 aug 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback, we nemen dit zeker mee ter verbetering! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
19 aug 2024
Alles perfect verlopen Kortingscode gekregen Feedback gekregen ivm levering pakket
20 aug 2024
goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review! Ook bedankt voor het bijvoegen van de foto, dat ziet er geweldig uit 🤩. We wensen je veel plezier met deze prachtige verlichting toe! Mocht je nog vragen hebben, mag je altijd contact met ons opnemen. Dan helpen wij je graag verder. Een hele fijne dag vandaag!
16 aug 2024
Goede kwaliteit breedstralers Dank zij Into-led is het project gelukt !!
20 aug 2024
goedemiddag! Wat leuk dat je een review hebt geschreven, bedankt daarvoor. Ook bedankt voor het bijvoegen van de foto, dat ziet er geweldig uit 🤩. We wensen je veel plezier met deze prachtige verlichting toe! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mag je altijd contact met ons opnemen. Ons Customer Support Team helpt je graag verder. Fijne dag!
4 aug 2024

Marion lampen met led lampen

Super blij met onze schuttinglampen. Vandaag besteld is morgen in huis!
14 aug 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
4 aug 2024
Wat mij goed in mijn humeur bracht is de beloofde levering top gedaan
14 aug 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
4 aug 2024
Perfecte en vlotte levering en een super product aan zeer mooie prijs.
14 aug 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
Zeer mooie spots voor zijn 💰 Snelle levering. Een echte aanrader 👌👌👌
Levering volgens afspraak Prijs kwaliteit goed Ben heel tevreden
14 aug 2024
Goedemorgen! Bedankt voor je recensie. Veel plezier met de producten die je hebt besteld. 🤩
7 aug 2024
Alles verliep prima Veel keuze Goede prijzen en vlotte levering
14 aug 2024
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
4 aug 2024
Lang getwijfeld en nu goed gekozen op aanraden van onze zoon .
14 aug 2024
Goedemiddag! Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug!
16 aug 2024

Makkelijk te bestellen ,snel geleverd.

Makkelijk te bestellen via duidelijke site! Snelle levering !!
20 aug 2024
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
JD
jan d.
venray

Zeer tevreden

De kwaliteit ziet er goed uit en ben hier zeer tevreden over
30 aug 2024
Mooie verlichting en snelle levering, ga nog wat bestellen 👍
1 sep 2024

Aanrader…

Snelle levering en goed verpakt,een mooie verlichting.
3 aug 2024
duidelijke website overzichtelijk en snelle levering
29 aug 2024
prijs waardig ruime keuze en zeer snel van leveren
8 aug 2024
Goede verzending met track and trace, snel geleverd