14 sep 2024
Fijn breed
Prima bedrijf die mooi gegroeid is dus je kunt stellen dat er een goede ondernemer zijn hart en zaligheid in steekt, als zakelijk klant mis ik soms een stukje service, het kan lastig zijn om advies te krijgen en specifieke onderdelen te verkrijgen is in mijn geval vaak lastig maar wellicht heb ik zelf te weinig kennis van bepaalde zaken.
Zijn natuurlijk goedkoper als watersport zaak maak ook zeker niet de goedkoopste met veel dingen , en dat hoeft zeker ook niet als er een stukje service verleend wordt.
Goede punten , prijs en snelheid levering wanneer op voorraad.
Verbetering: snelheid levertijd niet voorradig, persoonlijk bij service garantie / uitleg van keuzes.
Naam klant
Lingevaren voor eventuele vragen : bericht is 100 procent opbouwend bedoeld en niet negatief in gestoken , een eerlijke mening van een klant die al meerdere jaren besteld.
De leverdatum moet beter over worden gecommuniceerd.
Bijvoorbeeld: Accurater, actueler op de site en niet achteraf. Dan weet je op dat moment waar je aan toe bent en bestel je wel of niet. Geen frustratie en ge-Email achteraf
Wanneer niet op voorraad, is de levertijd 1 tot 3 werkdagen. Daar hou je rekening mee, is ook geen probleem. Als het echter bij de leverancier niet op voorraad is wordt het al snel 10 dagen of meer. Daar komt nog bij dat er geen deelleveringen worden gedaan, wat tot gevolg heeft dat er weer heen en weer gemaild wordt. Deze communicatie/mails nemen ook 2-3 dagen... Als dat allemaal duidelijk is, pas daarna gaan de onderdelen die wel op voorraad zijn de deur uit!
Pff... wat een gedoe.
Verbeter uw service en ga, in geval van een niet accurate info over wanneer te leveren, wel deellevering aanbieden. De lever info op de site hoort juist en up to date
te zijn, de deellevering is dan een mooie service optie.
Kreeg verkeerde informatie waardoor ik iets ging aanschaffen wat ik achteraf helemaal niet nodig had. Toen ik erover belde en uitlegde wat wel de juiste informatie had moeten zijn zouden ze het uitzoeken en me terug bellen. Daar ging een weekend overheen. Vervolgens bleken ze het nog niet te begrijpen en kreeg ik een antwoord waar ik weer niets aan had.
Via een ander bedrijf wel direct een antwoord gekregen en het juiste product.
Grootste probleem in mijn beleving is dat ze veel via de mail doen en direct communiceren of echt terugbellen niet plaats vond in mijn geval. Ik kreeg onjuiste informatie over de mail.
En het retour sturen van het verkeerde product wat aangeleverd was, daar werdt niet eens naar gevraagd of op gewezen.
Ze hebben veel, maar vertellen te weinig waar ik echt wat aan had.
14 okt 2024
Beste Mike,
Dank voor uw feedback. Via ons aanvraag formulier heeft u onderdelen/advies opgevraagd. Onze support medewerkers helpen u graag met het zoeken naar de juiste onderdeeltekeningen en bijbehorende onderdelen. Deze heeft u in reactie op uw aanvraag ook ontvangen. Onze support medewerkers zijn echter geen monteurs en adviseren zover hun kennis reikt.
Ik zie dat u (of iemand anders) vervolgens zelf heeft ontdekt dat er verschil in de 'Reed Valve' zit (ander artikel). Wij hebben u meer geinformeerd over dit artikel en de vervangende nummers hiervan. Informatie of advies over het opvoeren van motoren kunnen wij slecht leveren aangezien de leveranciers zoals Yamaha dit zelf ook nauwelijks doen. Vaak is het dus een monteur die dit eventueel kan bepalen.
Ik kan goed begrijpen dat het heel prettig zou zijn om direct met een monteur van ons te telefoneren maar dit doen wij niet omdat zij anders niet meer aan hun werk toekomen. Waarom wij graag via de mail communiceren is omdat we dan makkelijk gegevens en bestanden kunnen uitwisselen met de klant.
Goed om te lezen dat u uiteindelijk aan het juiste onderdeel bent gekomen. Alle informatie m.b.t. retourneren kan u via onderstaande link bekijken.
Hopelijk is het inmiddels gelukt om meer vermogen uit uw motor te krijgen! 🚤
Vriendelijke groeten,
Team Allesmarine
11 okt 2024
I have neuer received the ordered and paid articles
14 okt 2024
Dear Peter,
I see that my colleague is in contact with you via email. We have informed you that the item you ordered is unfortunately no longer available. In the last mail sent to you on 9-10, my colleague offers you two alternatives. These are article 15.461.80 and 15.253.00.
Please let us know in response to that mail what you want so that we can also help you as soon as possible.
Kind regards,
Team Allesmarine
Tres bien
14 sep 2024
Fijn breed scala onderdelen assortiment met snelle levering
Fijn breed
Goede punten , prijs en snelheid levering wanneer op voorraad.
Naam klant
19 sep 2024
Bedankt voor de review en feedback Willem!
Wij zijn uiteraard ook blij met zakelijke klanten zoals jij. Het klopt inderdaad dat wij de laatste jaren aardig zijn gegroeid. Zoals ieder jaar proberen wij vanaf oktober (laagseizoen) ons bedrijf weer flink te verbeteren. Waar het afgelopen jaar de focus op de nieuwe webshop lag zal deze dit jaar op het magazijn/voorraad en de service komen te liggen. Wij zullen jou uiteraard op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen.
Verder blijft het helaas onmogelijk voor ons om alle onderdelen direct in voorraad te nemen. Bij de service onderdelen proberen wij dit zoveel mogelijk wel te doen van alle merken. Bij de meer specifieke of minder hard lopende onderdelen is dit een ander verhaal. Deze zullen vaker niet direct in voorraad zijn waardoor we helaas afhankelijk blijven van de dealers.
We houden je op de hoogte en gaan volgend jaar voor een nog betere service en snelheid van levering. Hopelijk hebben dealers als Mercury en Suzuki dan ook hun magazijnen weer beter in orde.
Vriendelijke groeten
Bob | Allesmarine
13 sep 2024
Goede service en goede klanten service alleen de bezorgtijden mogen sneller en de producten beter op voorraad krijgen is een tip
19 sep 2024
Bedankt voor jouw feedback Ayden! Goed om te lezen dat jij tevreden bent over onze service en klantenservice. Wij proberen ieder jaar ons assortiment en daarbij ook de directe voorraad uit te breiden. Helaas zal het onmogelijk blijven om alles direct zelf in voorraad te nemen maar van de hard lopende onderdelen mag je dit zeker steeds meer van ons verwachten.
Hopelijk krijgen we nog een aantal mooie laatste dagen dit vaarseizoen! ☀️🚤
9 sep 2024
Mijn bestelling past prima op mijn suzuki buitenboordmotor alleen de levering duurde wel wat lang.
Goede koopervaring ,
Het product bleef wat langer weg maar ik werd keurig op de hoogte gehouden
1 okt 2024
Bedankt voor uw feedback en mooie review Cees. Jammer dat het wat langer heeft geduurd dan verwacht maar ik hoop dat u hierover wel goed geinformeerd bent. Laten we hopen dat wij u bij een eventueel volgende bestelling van een snellere levering kunnen voorzien! 🚤🚤
3 sep 2024
Levertijd iets langer dan aangegeven maar voor de rest prima en compleet ontvangen 👍
9 sep 2024
Nieuwe Mercury 9.9 motor gekocht voor mooie prijs en vaarklaar geleverd!
6 sep 2024
Prima levering, goede antwoorden. Indien retour wordt snel afgehandeld
16 sep 2024
prima prijs/ kwaliteit en snel geleverd.
Ik kom hier al jaren
19 sep 2024
Dank voor uw mooie review Albert. Ook fijn dat u ons al jaren het vertrouwen geeft. Hopelijk kunt u nog een aantal keer genieten op het water tijdens de laatste echt mooie dagen van het jaar ☀️🚤
5 sep 2024
op zich prima maar prijzig
op zich prima webshop echter kunnen ze best prijzig zijn.