10 aug 2024
Ik ben in eerst in de winkel in Deventer geweest daar ben ik heel goed en vriendelijk geholpen. Ik wilde graag 2 de zelfde armbandjes helaas hadden ze maar 1 van die ik wilde. Dus heb ik die ze online bestelt en dat was heel erg makkelijk. En alles was heel duidelijk beschreven. Vervolgens zag ik een mooie ring in de winkel. Toen ik daar na vroeg werd ik weer heel goed en vriendelijk geholpen. Er werd echt even goed de tijd voor mij genomen. Echt heel fijn
Cadeau verpakking is erg basic en dat je ervoor moet betalen vind ik belachelijk.
Een mooi sieraad dat je cadeau gaat geven verdient gewoon een uitnodigende cadeau verpakking. Daar zouden jullie meer aandacht aan kunnen besteden en ander materiaal voor kunnen gebruiken.
De verkoopster was verder wel heel klantvriendelijk en behulpzaam.
Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Deventer
15 okt 2024
Rustig en bekwaam haar werk doen. Ik heb een bedeltje aan mijn armband laten maken met een gravering. Dit werd gelijk voor elkaar gemaakt. Top! Is mooi geworden ik ben er blij mee😊
Bday cadeau
Mijn neefje heeft voor zijn verjaardag een mooie horloge gekozen en mw. Was zo vriendelijk en leuke uitstraling en hielp hem goed doormiddel van het kleinmaken van de horloge
11 uur geleden
Zoals altijd supersnel en heel goed geholpen. Een van de dames wist zelfs uit het hoofd mijn naam. Dat is pas echte aandacht! Hulde dus!
3 okt 2024
Geweldig
Geweldig, top personeel, een echte aanrader voor iedereen die een beetje van luxe houd net als ik. Duizendmaal bedankt
De service is geweldig.Of je nu iets duurs of goedkoper hebt gekocht
De service is geweldig.Ik had enkele leuke aanbiedings armbandjes gezien en deze werden ook netjes ingepakt.Zo leuk!
9 okt 2024
wij werden goed geholpen door de dame en had veel geduld zij besprak ook de keuze met ons zeer lief
9 okt 2024
Klantvriendelijk en niet opdringerig maar behulpzaam om zo het juiste sieraad te vinden🙏🏽👍🏽
Keurig netjes geholpen verkoopster deed echt haar best.
Dik verdiend.