Lucardi Juwelier Deventer- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Deventer

126 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden225 beoordelingen in totaal

10 aug 2024
Ik ben in eerst in de winkel in Deventer geweest daar ben ik heel goed en vriendelijk geholpen. Ik wilde graag 2 de zelfde armbandjes helaas hadden ze maar 1 van die ik wilde. Dus heb ik die ze online bestelt en dat was heel erg makkelijk. En alles was heel duidelijk beschreven. Vervolgens zag ik een mooie ring in de winkel. Toen ik daar na vroeg werd ik weer heel goed en vriendelijk geholpen. Er werd echt even goed de tijd voor mij genomen. Echt heel fijn

8 okt 2024
Cadeau verpakking is erg basic en dat je ervoor moet betalen vind ik belachelijk. Een mooi sieraad dat je cadeau gaat geven verdient gewoon een uitnodigende cadeau verpakking. Daar zouden jullie meer aandacht aan kunnen besteden en ander materiaal voor kunnen gebruiken. De verkoopster was verder wel heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Deventer

Bday cadeau

Mijn neefje heeft voor zijn verjaardag een mooie horloge gekozen en mw. Was zo vriendelijk en leuke uitstraling en hielp hem goed doormiddel van het kleinmaken van de horloge
9 okt 2024
Klantvriendelijk en niet opdringerig maar behulpzaam om zo het juiste sieraad te vinden🙏🏽👍🏽
Keurig netjes geholpen verkoopster deed echt haar best. Dik verdiend.
11 okt 2024
8 okt 2024
26 sep 2024
31 aug 2024
Ben blij met de manier hoe ik geholpen ben in de winkel. Personeel vriendelijk en meedenkend.
13 aug 2024
12 jul 2024

Goed geholpen en verbeterpunt :)

Erg goed geholpen en fijn personeel. Ze had veel kennis over het sieraad. Een verbeterpuntje zou kunnen zijn om van populaire sieraden iets meer voorraad te hebben. Deze winkel was de derde waar ik was geweest waar ze het sieraad in mijn maat hadden. Verder zeer goed geholpen en in alle winkels een goede en fijne behulpzame ervaring gehad.
5 jul 2024

Lieve medewerkers en goede prijs/kwaliteit verhouding

De winkelmedewerker was erg aardig en hielp ons goed. Een goede prijs/kwaliteit verhouding Wij waren ook voor eventuele verlovingsringen aan het kijken maar vonden de mannen sectie wat tegenvallen, vandaar 4/5 sterren ipv 5/5
5 jul 2024
Prettig meedenken en goed advies! Ik werd op een rustige manier geholpen en mijn aankoop werd leuk ingepakt.
26 jul 2024
Werden zeer goed geholpen en de verkoopster was zeer bereidwillig om onze vragen tebeantwoorden
30 jul 2024
Prima geholpen en vriendelijk!!
2 jan 2024

Top hulp

Wij werden super goed geholpen door een medewerker. Ook hele persoonlijke hulp en een goed product naar keus kunnen vinden!
11 jun 2024

Goed personeel, rommelige winkel

Aardige, goede verkoopster. Ik vond de winkel/vitrines er wel een beetje rommelig en gedateerd uit zien. Maakt het wat goedkoop en dat gevoel wil.je niet hebben als je iets bij een juwelier koopt.
6 nov 2023
Ik ben enorm blij met de service altijd en in heb prachtige sieraden die me confidence geeft en met een aangekleed en compleet gevoel geven 🫶🏽
3 mei 2024
Heel goed geholpen. Bijzonder ook dat de medewerker mijn naam niet hoefde te vragen!
6 dec 2023
Ondanks dat ze druk waren werden we goed geholpen.
BB
B B.
Deventer
9 jun 2024

Top

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid…