17 apr 2024
Mijn bestelling van drie horloge bandjes kwam in 3 x omdat de kleuren niet allemaal meer voorradig waren. Maar elke keer kreeg ik een nette mail met daar de uitleg dat ik nog even geduld moest hebben. Ze hielden mij goed op de hoogte. Het laatste bandje heeft 4 weken geduurd, maar ik kreeg wel een mail met de keuze om een ander bandje uit te zoeken omdat ze het heel vervelend vonden dat ik zo lang moest wachten. Maar ik wilde juist die kleur. Ik heb toen nog een mail gestuurd met de vraag hoe lang het nog ging duren waarop ik een vriendelijke mail terug kreeg dat ze verwachtte het volgende week te krijgen en dat ze het meteen op de post zouden doen. En ja hoor, netjes een mail met dat het laatste bandje onder weg is. Echt super zoals ze mij op de hoogte hielden. Prima website, zeer tevreden!!
Heb op 06-12-23 een bestelling gedaan op de webshop word vermeld voor 22.00 besteld verzonden volgende dag in huis
Ten eerste had ik op tijd besteld voor een applewatch band maar de bestelling was niet verstuurd een mail er achteraan waarom niet geen antwoord de volgende dag bericht dat deze was verstuurd maar tot op heden niets ontvangen van de webshop diverse e-mail er achteraan verstuurd en de mails worden niet goed gelezen want er word mij nogmaals gevraagd of het adres wel klopte nogmaals voor de tweede keer bevestigd dat het adres klopt heb al diverse keren aan de postbode gevraagd of er een pakketje voor mij was van de webshop maar PostNL heeft het niet heb mijn geld terug gevraagd maar krijg als antwoord dat hij opnieuw verstuurd kan worden nu dat hoeft uiteraard niet meer als de eerste er al bijna een week over doet en tweede keus wacht maar 14 dagen dan geven we geld terug dus optie 2 maar gekozen met tegenzin had verwacht dat de webshop het bedrag netjes terug zou betalen nu en niet na 14 dagen op e-mail word slecht gereageerd en slecht gelezen heel jammer dit
Beoordelingen voor 123watches.nl
6 mrt 2024
Mooie horlogebandjes en goede ervaring. Kleurrijk en draagt prettig. Door de lage kosten kun je meerdere bandjes afwisselen. Geweldig!
8 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier met je order.
11 mei 2024
Verzending kan sneller.
Verzending: op site staat zelfs een aftel-klok, als je voor 22:00 bestelt, dan morgen in huis…nou, not even near! De volgende dag kreeg ik een ontvangstbevestiging en vervolgens duurde het in totaal 3 werkdagen. Ik weet het, geen halszaak, maar wél als je goede sier maakt met ‘morgen in huis’.
Bandje is overigens helemaal prima, en daar gaat het toch eigenlijk om. Daarom toch drie sterren.
15 mrt 2024
Bandje als cadeau besteld. Konden hem
Niet kleiner maken omdat schakels er niet uit konden. Nieuw bandje gekregen, zou vooraf gecontroleerd worden. Niet gebeurd, zat volledig in de plastic.Weer hetzelfde probleem. Toen maar iets anders besteld. De tijd tussen ons w.a bericht en antwoord duurt te lang. Altijd een dag later. Voor verbetering vatbaar.
Als er dan iets gebeurd is het ok.
18 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier met je bestelling.
29 mrt 2024
Voor de 2e keer in 1 week besteld, tevreden klant!
Voor de tweede keer binnen 1 week besteld omdat de prijs gewoon goed is en er een mooie actie was waarbij je derde horlogebandje gratis kreeg. Daarbovenop nog een kortingsbon die ik bij de eerste bestelling kreeg dus ik had voor een leuk bedrag nog wat extra bandjes besteld voor mijn Apple watch. Pasvorm en kleur prima en netjes verpakt in een bubbel enveloppe snel in huis.
2 apr 2024
Bedankt voor de positieve recensie.
28 mei 2024
Prima bandjes
Het fijne is dat je hier de bandjes snel hebt. We weten natuurlijk allemaal waar ze vandaan komen, maar voor de snelheid heb ik wat extra geld over. Alleen die snelheid is meteen mijn punt van kritiek. Er loopt een teller op de website bij bestellen dat las je voor die tijd de bestelling plaatst, je het morgen binnenkrijgt. Dit is dus niet het geval.
27 nov 2023
Let op: Goede kwaliteit en service maar niet helemaal wat je verwacht
De site ziet er professioneel uit en je hebt je spullen snel binnen. De kwaliteit van het bandje dat ik kocht was ook prima, maar toch voelde ik me bekocht. Alles leek er op te duiden dat het een officieel Samsung bandje was maar toch was het een compatibel bandje. Niet erg, want zoals gezegd goede kwaliteit maar toch voelt het niet helemaal lekker.
Goedemiddag Pim,
Bedankt voor de beoordeling. mocht je het toch nog willen retourneren mag je hier uiteraard contact met ons over opnemen.
25 mrt 2024
Goed maar verbetering mogelijk
De prijzen en informatieverstrekking zijn prima; wel vind ik het jammer dat het klittenbandsmartwatchbandje al na één dag sporen van slijtage vertoont. Ook vond ik het zonde dat de drie bandjes als die aparte zendingen werden geleverd, zelfs twee op dezelfde dag. Mede i.h.k.v. milieubewust ondernemen verdient dit nog wel wat aandacht.
26 mrt 2024
Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het ontvangen product.
Heb je hiervoor contact opgenomen met de klantenservice?
Zij helpen jou graag verder.
27 dec 2023
Prima, jammer van de leveringsmethode
De Milanese bandjes waren helemaal zoals verwacht qua grootte, kleur, kwaliteit. Prima! De sportbandjes hadden een ietwat andere tint, toch nog wel tevreden.
De leveringstermijn duurde lang. weliswaar kerstperiode. Jammer dat er geen track & trace aan het pakket verbonden was. Dit geeft je als klant toch wel meer zekerheid.
27 dec 2023
Bedankt voor je feedback, veel plezier met je bestelling!
29 nov 2023
Goeie collectie en prima prijs
De collectie van 123-watches is groot en de kwaliteit van de bandjes is prima. Zeker vergelijkbaar met de originele Apple bandjes en een fractie van de prijs. Levering is meestal heel snel. Ik heb inmiddels een grote verzameling bandjes. Vroeger wisselde ik regelmatig van horloge, met de Apple Watch wisselbik nu van bandjes.
30 nov 2023
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
17 apr 2024
Langzame verwerking bestelling
Het bandje is tot nu toe prima, maar de verzending gebeurde later dan de website aan had gegeven. Ik had om half vijf besteld op vrijdagmiddag, maar de betalingsbevestigingsmail (ging gewoon via ideal...) werd pas op maandag verstuurd. Bandje was er dus pas op dinsdag ipv zaterdag wat ik oorspronkelijk had verwacht.
28 dec 2023
Snelle afhandeling!
Graag met levering rekening houden met de feestdagen, hiermee kan je de garantie “vandaag voor 22:00 uur bestellen volgende dag leveren” niet waar maken!
Als je dit meeneemt, kan men daar niet over klagen!
Ik had hier wel rekening mee gehouden, maar dat zal niet bij iedereen zo zijn!
29 dec 2023
Bedankt voor je feedback Wietze, wij zullen dit intern meenemen. Veel plezier met je bestelling!
5 mei 2024
Snelle levering, kwaliteit laat wel te wensen over.
Snelle levering, goed verpakt. Goede lopende actie. Enige nadeel is dat van 1 van de 3 bandjes die ik heb besteld vrijwel meteen het pinnetje loszat om het bandje eventueel weer los te krijgen.. hij zit wel vast, maar om er tzt weer een nieuw bandje om te krijgen zal een uitdaging worden.
1 Artikel die ik besteld heb is nog niet binnen. Moest er zelf via de website achter komen dat deze vertraagd is. Jammer dat je hierover niet persoonlijk op de hoogte wordt gehouden, bijvoorbeeld via een mailtje of een bericht bij de geleverde artikelen. Hopelijk komt hij alsnog binnen.
28 feb 2024
Bedankt voor de beoordeling.
26 nov 2023
Kwaliteit bandjes minder dan enkele jaren geleden
Een aantal jaar geleden waren de bandjes van dezelfde kwaliteit als apple's eigen bandjes. Even zwaar en dik. Tegenwoordig zijn de bandjes van Chinese kwaliteit. Gelijk aan wat je koopt bij de bekende Chinese webshops.
verder is de service prima, wat je niet hebt bij Chinese webshops.
27 nov 2023
Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het ontvangen product.
Heb je hiervoor contact opgenomen met de klantenservice?
Zij helpen jou graag verder.
9 apr 2024
bestellen, betalen en snel geleverd
Eenvoudig bestellen, betalen en snel geleverd. Helaas kon ik uit de beschrijving niet opmaken dat het om een (1) plastic velletje ging dat op het glas geplakt werd. Had ik dat geweten dan had ik het niet besteld voor die prijs. De prijs/kwaliteit is wat mij betreft niet in verhouding.
24 mrt 2024
Tevreden klant!
Horlogebandjes waren precies de kleur zoals getoond op de website en ook de maat was exact in orde. Bestelproces was gemakkelijk en de bandjes waren snel in huis, netjes in een bubbelenveloppe. De actie 2 bestellen en de derde gratis was natuurlijk mooi meegenomen!
25 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier met je bestelling.
13 mrt 2024
Het bandje is prima, mooie kleur
Het bandje is prima, maar uitleg over hoe de sluiting precies werkt, was mooi geweest. Verder passen de schermprotectors voor de applewatch 9 (41 mm) niet over het hele scherm zoals wel gemeld werd. Er is een randje zichtbaar van zeker 2 mm, maar beter dan niets.
14 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling.
22 jan 2024
Goede service
De 4 sterren zijn voor de webshop an sich. Goede site, makkelijk bestellen en terugsturen. Snelle services ook.
Product wat ik had besteld, een Sportloop bandje voor Apple Watch, was niet denderend qua pas vorm op het horloge. Tevens kwam het product kapot aan.
23 jan 2024
Bedankt voor de 5 sterren, veel plezier met je bestelling.
Snelle levering en wat ontzettend belangrijk is. Een verkeerd geleverd bandje is binnen enkele dagen in de juiste maat opnieuw geleverd. Als alles goed gaat zijn de meeste webwinkels prima, bij foutjes merk je welk bedrijf te vertrouwen is. Dit is een topper.
15 jan 2024
Bedankt voor je goede beoordeling Suzanne, leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling.
10 dec 2023
Groot assortiment,
Groot assortiment. Perfect passend polsbandje voor mijn Apple Watch 9. Snelle levering. (Niet de dag daarna hoewel dat vermeld stond ). Prijzen voor het gevoel correct, maar i.t.t. Chinese lage prijzen vind ik een snelle betrouwbare aflevering belangrijker.