TrailerPlus.nl- Logo - Beoordelingen

TrailerPlus.nl

807 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.303 beoordelingen in totaal

3 nov 2023
Ik bestelde in de namiddag banden die beduidend goedkoper zijn dan elders, en werden de volgende dag na 9:00uur al bezorgd tot mijn grote verrassing!!!!!!!!? Misschien puntje ter verbetering: zoeken naar verschillende soorten banden ging erg moeizaam. De video's zijn elke keer weer leuk gedaan én leerzaam. Top bedankt!!!!!!!!
PS
Perry S.
Geldrop

16 feb 2024
Het volgende is mij over komen . Er staat duidelijk vermeld bij aan koop van 75 € of meer gratis verzending. Maar er staat niet ( of onduidelijk) dat je tot 75 € , 6:20 betaald En tot 30 € 11;57. Dat mag volgens mij wel duidelijker vermeld worden . Toen ik er over belde wist de medewerker er direct geen antwoord op . Dus erg duidelijk is het niet. Gr Willem Maar verder geef ik een Dikke 9 voor de firma Trailer plus.

Beoordelingen voor TrailerPlus.nl

3 sep 2024
3 sep 2024
2 sep 2024
Bedankt voor de goede review. Team TrailerPlus
23 sep 2024
Bestelling liet weken op zich wachten. Meerdere malen gebeld en gemaild, doch men laat klant gewoon in het ongewisse.
Antwoord van TrailerPlus.nl
Dat is zeker niet de bedoeling. Waar het is mis is gegaan kan ik niet achterhalen. Patrick
28 sep 2024
Ik ben nieuw bij jouw
Antwoord van TrailerPlus.nl
Kijk gerust eens rond op onze site. Als er vragen zijn horen we het graag. Patrick
27 sep 2024
26 sep 2024
29 aug 2024

Snel en goed

In de middag besteld en de volgende ochtend al in huis, echt super! Ook blij met de bestelde banden, met een productiejaar 2024, dus perfect!
28 aug 2024
De vlotte levertijd zoals afgesproken, alsook de plaats om te deponeren Nog eens bedankt en het wiel past prima. Mooie kwaliteit
7 aug 2024
Goede kwaliteit wielen op velg en reflectoren tegen een goede prijs en snelle verzending.
7 aug 2024
Artikel besteld op voorraad Helaas na betalen niet meer. Maar heel goed opgelost
12 aug 2024
Regeert goed op vragen via de mail. Nieuwe wielen voor de aanhanger snel geleverd.
15 aug 2024
Heldere website, vlotte beantwoording van mail, goed product en snelle verzending
14 aug 2024
Goeie omschrijving, ondersteund door uitleg middels een filmpje Gewoon top
13 aug 2024
Super snelle levering, lage verzendkosten naar Belgie, zeer content
20 aug 2024

Motor trailer bandjes

Twee bandjes besteld voor mijn motoraanhangertje. Snel geleverd netjes ingepakt. Goede service.
31 aug 2024
Goed snel voor 16.00 besteld volgende in huis. Ook vervoerder allemaal in orde goed verpakt