KNO-winkel.nl- Logo - Beoordelingen

KNO-winkel.nl

1.480 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.765 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor KNO-winkel.nl

7 aug 2024
4 aug 2024
5 aug 2024

Liever duurzamer dus drootverpakking met doseerschep ipv losse plastic/metaal zakjes

Het medicinale spoelzout is een fijn product. Maar door de wijze van verpakken, veroorzaakt het veel onnodig afval en is het vast ook duurder dan hoeft bij grootverpakking met een doseerschepje. De losse zakjes van gecombineerd metaal en plastic lijken mij moeilijk te recyclen en dat is niet van deze tijd. Daarom graag grootverpakking en doseerschep en een lagere prijs.
16 aug 2024
Beste, Bedankt voor uw review en het delen van uw suggestie. Op dit moment is een grootverpakking (nog) niet mogelijk vanwege o.a. de bewaarvoorschriften en het risico op klontering van het spoelzout. We blijven echter zoeken naar manieren om onze producten en verpakkingen te verbeteren en nemen uw feedback hier dan ook in mee. Vriendelijke groet, KNO-winkel.nl
18 aug 2024
Het artikel dat de KNO-arts mij aanbevolen, was niet te vinden. Het huidige is meer voor snorkels, dus voor mij van geen nut
22 aug 2024
Beste, Bedankt voor uw review en feedback. We hebben contact met u gehad en hopen dat we de informatie over de producten hebben kunnen verduidelijken. Vriendelijke groet, KNO-winkel.nl
7 aug 2024
Klantenservice hielp niet mee en moest alles zelf via PostNL regelen. Niet tegemoet gekomen… jammer
13 aug 2024
Beste, Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze service en de bezorging van uw pakket. Uiteraard zorgen wij voor een passende oplossing wanneer er iets misgaat bij de levering. Hiervoor moet wel eerst duidelijk worden of het pakket nog geleverd gaat worden. Vriendelijke groet, KNO-winkel.nl
30 aug 2024
Ik heb te weinig ervaring om een goede beoordeling te geven.
3 sep 2024
Bedankt voor uw review. We horen het graag u uw beoordeling heeft kunnen vormen. Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben, dan horen wij graag van u! Met vriendelijke groet, KNO-winkel.nl
11 jul 2024
Er is altijd een goede omschrijving te vinden en gemakkelijk te bestellen. De levertijd is ook snel. Vooral het spoelzout met xylitol vind ik erg fijn om te gebruiken. Het helpt echt bij beginnende bijholteontsteking.
15 jul 2024
Snelheid & eenvoud van de website, pakket binnen 3 werkdagen binnengekomen, precies dat ik had besteld,
9 jul 2024
Gebruikt sinds vorig jaar de neus douche en de zakjes om je neus te spoelen,zeer tevreden en het helpt.
20 jul 2024
Veel mogelijkheden om te betalen zoals iDeal, Apple Pay en creditcard. Snelle levering
22 jul 2024

Goede service

Pakket kwijt geraakt bij PostNL Kno-winkel heeft dit meteen opgelost, prima service.
31 jul 2024
Na deze zalf heeft mijn dochter geen bloedneus meer, een geweldige neus zalf.
6 jul 2024
Zeer snelle aktie en afwikkeling oorspronkelijke verkeerde bestelling!
7 jul 2024
uitstekende produkten en een zeer goede en snelle service!
6 jul 2024

Nasofree

Netjes bezorgd op de aangegeven datum. Helemaal blij mee!
2 aug 2024
Hele snelle levering. Artikel bevalt ook heel goed.
11 jul 2024
Snelle levering vd bestelde spullen die ik had besteld!