Beoordelingen voor KNO-winkel.nl
15 mei 2024
Ik heb al verschillende malen NasoFree Nasaal Spoelzout met Xylitol besteld ik heb er naar mijn mening echt profijt van maar vind het jammer dat het vrij duur is en dat de zorgverzekering hier geen bijdrage aan levert !! De laatste keer heb ik 120 zakjes gekocht en als je dit 2x per dag gebruikt is het toch al snel 30 euro per maand !! En ik krijg ook geen e-mail terug om mijn wachtwoord te resetten .. dit is vooral handig met het opnieuw bestellen !!
5 dec 2023
Eindelijk weer goed horen!
Ik was langs de huisarts geweest om mijn oren te laten uitspuiten, maar kon daar pas na een week terecht. Daarom heb ik via KN winkel een set besteld om zelf mijn oren uit te spuiten. En dat werkte perfect. Ik ben na die week terug geweest naar mijn huisarts en die zijn dat mijn oren helemaal schoon waren.
Sinds 2017 ben ik een tevreden klant. De knijpfles-neusdouches zijn verbeterd, doordat de letters van de fles zijn vervangen door een print. Hoerdoor zal de fles lamger mee gaan.
8 apr 2024
Perfect product met snelle levering
Perfect product voor het zelf kunnen reinigen van verstopte oren, probleem van de niet kunnen invullen van kortingscode is op een hele correcte wijze opgelost.
29 apr 2024
Al 2x grootste hoeveelheid uitverkocht
2e keer dat ik de grootste hoeveelheid wil kopen ( met de meeste korting) maar deze hoeveelheid niet op voorraad is.
30 nov 2023
Ik gebruik een spoelzout voor mijn neus (na bijholteoperatie), die met Xilitol vind ik erg prettig. Ik spoel 's morgens omdat ik gedurende de nacht erg veel vocht/slijm aanmaak, zo maak je de zaak schoon. Ik merk gaandeweg dat ik nauwelijks verkouden wordt sinds ik spoel en mocht ik twijfelen dan spoel ik 's avonds voor het slapen gaan ook nog een keertje.
26 feb 2024
Goed product , snelle levering. vriendelijk personeel.
Ik kwam er niet goed uit met bestellen, opgebeld en alsnog online besteld.
Omdat ik toch een medewerker aan de lijn had dacht ik later, nu had ze toch ook wel mijn bestelling kunnen opnemen. ik had haar toch aan de lijn. Stel dat het online weer niet was gelukt had ik weer moeten bellen.
4 mrt 2024
Ben begonnen met de reuk training en de neusdouche.
De Nasofree neusdouche werkt niet echt prettig voor mij.
IK had liever de Nasopure neusdouche gekocht maar helaas was die niet op voorraad.
Verder ben ik heel tevreden over de site en de snelle levering.
Ook ben ik benieuwd of het voor mij gaat werken.
M.Elfrink
1 jan 2024
Duidelijke en makkelijke site. Snelle levering en producten komen overeen met de beschrijving.
Ik, persoonlijk, vind menthol echt heel vies.
Jammer, dat aan neusspoel-zout-met-xylitol ook menthol is toegevoegd. Dus ik zou blij zijn als er ook een neusspoel-zout-met-Xylitol-maar-ZONDER-Xylitol te koop zou komen :)
30 nov 2023
De flesjes zijn prima en gaan ongeveer anderhalf jaar mee bij dagelijks gebruik. Dat vind ik wel wat kort.
Ik vind het resultaat van met zout spoelen nog steeds erg goed.
Jammer dat de zout zakjes best aan de prijs zijn. De kwaliteit is prima.
14 feb 2024
Hele goede producten, en zeer snelle levering. Ik ben door het spoelen met de zakjes zout in de speciale neusspoelling eerder van de verkoudheid af. Ik ben zeer tevreden. Alleen lekt de fles dus echt boven de wasbak spoelen.
5 feb 2024
Ik wou het xylitol neuszout bestellen per 100 stuks omwille van de korting. Doch dit was niet voorradig. Bij de levering kreeg ik alles verpakt in zakjes van 20 stuks. Dus kon ik eigenlijk toch 100 stuks met korting krijgen.
1 feb 2024
De Nasumel is een heel fijne zalf, ik gebruik het 's nachts voor het slapen gaan en heb dan geen last meer van een pijnlijke, droge neus. Ook de bloedneuzen 's ochtends zijn gestopt. Had ik deze zalf maar eerder ontdekt!
20 nov 2023
Dit is m'n 5de neusspoel flesje al dat ik bij jullie besteld heb.
Na enige tijd ontstaat er een lekkage op de zijkant tussen de opgedrukte letters.
Een verbetering zou zijn mo deze opgedrukte tekst achterwege te laten.
Antwoord van KNO-winkel.nl
21 nov 2023
Beste,
Bedankt voor uw review en de feedback! We zijn momenteel bezig om de NasoFree neusdouche te verbeteren zodat de levensduur verlengd wordt. Mocht uw neusdouche binnen een jaar na aankoop stuk zijn gegaan, kunt u van ons een nieuwe krijgen. Hiervoor hebben wij een foto/video ter bevestiging van de kapotte neusdouche nodig en een aankoopbewijs. We hebben hierover contact met u opgenomen.
Vriendelijke groet,
KNO-winkel
24 apr 2024
Hooikoorts
Neusdouche, nasale zoutoplossing, Rhinoblock neuszalf en Sanispira neusfilters helpen goed bij hooikoortsklachten.
Goed verpakt en snel verzonden: prima!
De aanbiedingen zijn ook prettig geprijsd!
5 jun 2024
Dat je maar 1jaar garantie erop heb.
De Neusdouche was al meer dan 1maand kapot.
Dat heb ik ook door gegeven maar ik was net 20 dagen te laat.
Dit was was niet de eerste Neusdouche die kapot was.
Antwoord van KNO-winkel.nl
5 jun 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat u over het algemeen tevreden bent. Maar we begrijpen ook uw teleurstelling over de garantieperiode van 1 jaar en het feit dat uw neusdouche net buiten deze termijn defect is geraakt. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en hopen dat u tevreden bent met de oplossing. Mocht u verdere vragen hebben, laat het dan gerust weten!
Vriendelijke groet,
KNO-winkel.nl
16 dec 2023
Alles prima. Ik bestel er al een paar jaren het antisnurk gebitje. Enigste minpuntje is dat ik 2 gebitjes erin krijg. 1 Klein en 1 groot. Jammer dat dan de grote weggegooit moet worden. Zo zonde.
24 mei 2024
Mellosan is echt een aanrader bij kriebelhoest!
Ik had last van een kriebelhoestje en was er met Mellosan zo vanaf! Het verzachtte mijn keel direct, is super simpel te sprayen en heeft ook nog eens een lekker smaakje. Een aanrader dus!
11 mrt 2024
De bestelling was goed.
Alleen de bestelling werd geleverd, en ik had daar geen mailtje van gekregen, dus wist ik niet dat de bestelling kwam en moest het bij de buren afgeleverd worden.
9 feb 2024
Terug zenden van te klein maat sloop, is ingewikkeld omdat je eerst tel contact moet hebben en zelf de verzendkosten moet betalen. Beter is denk ik om dit gelijk op de site te zetten.