Beoordelingen voor KNO-winkel.nl
3 okt 2024
2 okt 2024
2 okt 2024
Levering was in Vierpolder, bijna 5 km vanaf mijn woning.
Ik woon in het winkel gedeelte met een Blokker aan de overkant die ook pakjes ontvangt.
Levering was erg omslachtig !!!
17 okt 2024
geen idee
Antwoord van KNO-winkel.nl
Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u over het algemeen tevreden bent, maar we zien aan het aantal sterren ook dat er ruimte is voor verbetering. Als u zaken heeft waarvan u denkt dat we ze kunnen verbeteren, horen wij graag van u.
Antwoord van KNO-winkel.nl
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Aan uw review zien we dat u niet helemaal tevreden bent en er ruimte is voor verbetering. We hebben u een mail gestuurd, omdat we graag horen waarom u deze ervaring heeft en wat wij kunnen verbeteren.
13 okt 2024
14 okt 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij om te zien dat u over het algemeen tevreden bent, maar we zien aan het aantal sterren ook dat er ruimte is voor verbetering. Als u zaken heeft waarvan u denkt dat we ze kunnen verbeteren, horen wij graag van u.
10 okt 2024
11 okt 2024
18 sep 2024
Na de bestelling van €51, werden geen verzendkosten in rekening gebracht. Echter na het gebruik van de kortingscode, die het bedrag onder de €50 bracht, werden alsnog verzendkosten in rekening gebracht. Na telefonisch contact werd zonder probleem toegezegd het bedrag terug te storten. Dit was na 1 dag geregeld. Mijn complimenten.
6 sep 2024
Wij zijn heel tevreden over deze neuszalf op basis van honing, zweertjes in de neus zijn in een mum van tijd genezen. Eenvoudig te bestellen via KNO-winkel, en heel snel geleverd !!
16 sep 2024
Wanneer ik een vraag heb altijd antwoord. Sinds een paar jaar gebruik ik spoelzout en spoelzout met xylitol en heb geen ontstekingen meer.
5 sep 2024
Duidelijke informatie over mijn reuk- en smaakuitval. Nu maar hopen dat de geursetjes gaan helpen.
16 sep 2024
Ben een paar dagen geleden begonnen met de reuktraining en merk nu al een een lichte verbetering!
24 sep 2024
Het meedenken en de hulp die ik kreeg om het te vinden zo persoonlijk voelde als een warm bad