dezaden.nl- Logo - Beoordelingen

dezaden.nl

378 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.472 beoordelingen in totaal

23 jan 2024
Supersnelle levering en goede service. Assortiment zou van mij iets mogen aangescherpt, er zitten veel dubbelingen in (zelfde variëteit maar van verschillende merken, dit gaat ook verder dan alleen gangbare en biologische versie). Wat mij betreft graag meer biologische zaden en meer bijzondere variëteiten, maar dat is persoonlijk.
GK
Geertje K.
De Hoeve

22 feb 2024
we mogen van onze werkgever elk jaar voor 50 euro bij De Zaden bestellen. Voorheen was het assortiment veel groter en bij deze bestelling had ik verschillende artikelen willen bestellen die niet leverbaar waren helaas

Beoordelingen voor dezaden.nl

1 okt 2024
Weinig woorden zeggen veel in één woord GEWELGIG zowel het persoonlijk contact als de verzendingen en de toezeggingen GWELDIG beter kan NIET!!!! PS geen foto van mij op het internet.
11 jan 2024

Groot assortiment en goede service

Ik bestel al jaren mijn zaden en andere tuin benodigdheden via DeZaden. Assortiment is zeer groot, goede kwaliteit van de producten en verzending is snel.
17 jan 2024
Bedankt voor uw vertrouwen. Team DeZaden
30 mrt 2024
Netjes en goed geleverd, ook niet lang op hoeven wachten. Leuk cadeautje en ik word gewoon blij van mijn bestelling 😃 Leuke weggeefzakjes als traktatie 😊
5 mei 2024

Betere uitleg op website

Ik had graag in de omschrijving van het product om de website gelezen hoeveel aarde er in moest, dan had ik meer mee besteld. Verder erg tevreden
9 apr 2024
ik ben zo blij dat ik 'gezonde' zaadjes heb kunnen kopen. Alles keurig geleverd en snel ook! De eerste zijn gezaaid, nu wachten op het resultaat.
GV
George Arthur V.
Leidschendam
20 jan 2024
Goeie service die verleent is door Dezaden. Het product was op tijd geleverd. Voldoet aan de kwaliteit en kwantiteit. En vriendelijke bezorger.
2 dec 2023
De bestelling is correct afgehandeld. De kortingscode voor Black Friday kon ik niet gebruiken en daardoor liep ik een aanzienlijke korting mis.
24 mrt 2024
Super bedrijf ! Altijd telefonisch benaderbaar. Dat is een groot pluspunt voor een webwinkel. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
29 mrt 2024

Zonnebloemzaad uitdeel-zakjes

Vriendelijke klantenservice, prompte levering, leuk 'cadeautje' erbij. Mooi nieuw design voor de uitdeelzakjes zonnebloemzaad.
14 apr 2024
Wij hadden de zakjes met zaden snel nodig. Zonder bij te betalen is via een express service de levering heel snel gekomen.
25 jan 2024
Wij uiterst tevreden van DEZADEN , goede service en afspraken die volledig nageleefd worden zonder discussie . Dank U .
16 jan 2024
Snelle levering en netjes Het zou fijn zijn als het afgeleverd kan worden bij een aflever punt. Liever niet bij buren
17 jan 2024
Goedemorgen, Op het moment van verzenden krijgt u van de vervoerder een track and trace in uw mail. (Deze kan in de spam box terecht komen.) Via deze kunt u het afleveradres aanpassen naar een afleverdepot in de buurt, een plek rond het huis of bij uw buren. Met vriendelijke groet Team DeZaden
KM
Karin M.
Wilnis
23 mei 2024

Prima!

Al vaker iets bij de zaden besteld. Ze hebben handige spullen, goede zaden en altijd een verrassing in je pakketje.
31 mrt 2024
Ik koop al een tijdje bij De zaden, en alles wordt netjes en optijd geleverd en de producten zijn meer dan prima! ❤️
30 jan 2024
De bestelling werd op een veilige plaats gelegd. (Daar ik niet thuis was.) Dit vond ik echt fantastisch. Dank je wel
23 feb 2024
misschien in de toekomst alle zaden er op zeten die er zij van aardbei tot tomaat van alles . poot aardappels ,?
26 feb 2024
Goedemorgen, Wat jammer om te horen dat u de zaden niet allemaal heeft gevonden. Al onze zaden staan op de site. Alleen staan de aardappels onder pootgoed en zaden onder de zaden. Dit doen we om het goed overzichtelijk te houden. U kunt ook altijd het zoekveld gebruiken om missende artikelen te vinden. Met vriendelijke groet, Team DeZaden
PV
PW. V.
HOEDEKENSKERKE
20 mrt 2024
Service is heel erg goed, hebben niet zoveel nodig omdat we nu maar een heel klein tuintje hebben. Prima zaak
16 feb 2024
Snelle levering ondanks aangekondigde drukte , en een leuke verrassing in de vorm van een zakje bijenmengsel.
EK
Edwin K.
Wilnis
20 jan 2024

Betrouwbare leveringen

Duidelijke informatie over de producten en een correcte, complete en snelle levering. Het is goed verpakt.
20 jun 2024
Het zeer uitgebreide assortiment, de zeer snelle en correcte levering, en nog een leuk bedankje ontvangen