Cameraland.nl- Logo - Beoordelingen

Cameraland.nl

469 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.149 beoordelingen in totaal

31 mei 2024
Ik geloof in en werk met digitale spiegel reflex camera's. Ik roei dus zo'n beetje altijd tegen de stroom in. Iedereen zet immers alles op de nieuwe spiegelloze systeemcamera's. In Cameraland heb ik een fijne sparring-partner gevonden. Hun collectie tweedehands is geweldig, en ze zorgen dat de kwaliteit uitstekend is. Ik woon in Voorburg. Cameraland zit in Alkmaar. Daar zit een heel Nederland tussen. De bezorging van Cameraland is echter heel goed. Alles netjes op tijd en met goede afspraken. Ik wil ze niet meer missen.

4 dec 2023
Ik baal een beetje omdat ik na aankoop van een objectief een mail kreeg van Kieskeurig of ik een review over jullie wilde maken. Heb ik gedaan, krijg ik weer een mail van Kieskeurig dat mijn review niet goed was, te objectief en dat zij mijn review niet gaan plaatsen daarom. Flauwekul, bovendien ben ik lid van de Consumentenbond en heb ik hun nooit nodig gehad, maar het objectief Is goed hoor, ik weet heel goed wat ik koop.

Beoordelingen voor Cameraland.nl

MH
Mark H.
Den Haag
5 okt 2024
Uitstekend assortiment en scherpe prijzen, maar de levering in 3 partijen die tegelijk aankwamen was wat verwarrend,
6 okt 2024
Snel telefonisch contact en het afgesprokene zonder problemen nagekomen.
9 okt 2024
snelle levering, degelijk verpakking
16 okt 2024
14 okt 2024
4 okt 2024
19 sep 2024

Snel geleverd en goede support

Snel geleverd/ Artikel was echter niet geheel naar mijn zin dus retour gestuurd. Na 5 dagen had ik nog geen bericht ontvangen over de stand van zaken omtrent dit retour, dus via website chat gestart. Was toen binnen paar minuten opgelost. Het retour was "ergens blijven liggen" vandaar een 4 ipv een 5 Maar wel goede support
6 sep 2024
Mooie 2e hands lens gekocht. De lens ziet er goed uit en werkt prima. Alleen had de omschrijving beter gekund. Het was niet duidelijk of er een zonnekap bij zat; volgens de foto’s niet maar volgens de omschrijving wel. De kap zat er niet bij dus de foto’s waren juist.
29 sep 2024
Snelle levering en de service.
24 sep 2024
goede kwaliteit
30 sep 2024
13 sep 2024
6 sep 2024
13 aug 2024
Tijdens het bestellen al aangeven dat iets niet op voorraad is. Dan kun je kiezen of je wil wachten of verder zoeken. Want nu heb ik een mooie lens zonder zonnekap die ik dus in mijn vakantie niet kan gebruiken. Heb de kap wel betaald maar wanneer hij komt is onduidelijk. Beetje jammer.
25 aug 2024
Prima klantenservice Ik moest de bestelling annuleren vanwege een fout van mijn kant. De reactie was snel en goed. Ook een misverstand werd meteen opgelost. Prima klantenservice!
11 aug 2024
10 aug 2024
FV
Fred V.
Enkhuizen
11 jul 2024
Snel en communicatief goed. Ook bij retourzendingen. Alleen jammer dat bij aanschaf van een gebruikt objectief niet vermeld wordt dat de zonnekap gebroken is en gerepareerd met een stukje tape…