7 jun 2024
Ik bestelde mijn favoriete wandelschoenen, heb immers ongeveer elk 3e jaar een nieuw paar nodig, dit keer bij "Bergzeit". Ik koos daarvoor omdat de prijs aanmerkelijk lager was. De bezorgtijd daarbij wel zo'n 2 dagen langer maar dat vond ik geen probleem.
Na betaling duurde het gevoelsmatig wel wat lang voordat ik iets hoorde over de levering en dat gaf een twijfelmoment over de aankoop. Dat bleek echter helemaal ongegrond want het bericht kwam en de dag erna mijn mooie nieuwe schoenen. Dankjulliewel.
De lowa renegade gtx mid ws 39,5 waren mooi en goed gemaakt. Helaas hadden ze ten opzichte van mijn oude lowa renegade gtx mid ws 39,5 een smallere zool. Hierdoor knelden deze nieuwe schoenen, terwijl mijn oude vanaf het begin perfect pasten. Ik verwachtte dit niet, omdat ik dezelfde type schoen in dezelfde maat had besteld. Met Bergzeit daarover contact opgenomen. Het duurde lang voordat er een antwoord op mijn vraag/klacht en verzoek tot restitutie incl retourkosten kwam. Bergzeit heeft de retourkosten niet vergoed. Wat ik niet netjes vind, omdat ik niet kan weten dat de nieuwe schoen smaller valt dan mijn oude terwijl de schoen al jaren onveranderd is. Wel bestaan er 3 wijdte maten. Ik heb normaal (mijn oude waren dat ook) en die ook besteld. Helaas zal ik niet meer bij Bergzeit bestellen.
Beoordelingen voor bergzeit.nl
5 aug 2024
18 aug 2024
Fleece besteld, beschrijving op kaartje was correct, was ander artikel dan op de foto, andere kleur en zonder specifieke kenmerken. Oude collectie??????
31 aug 2024
4 jul 2024
Koop hier al jaren regelmatig. Grote collectie, snelle verzending en tot nu toe geen beroep hoeven doen op garantie etc. Dus 4 sterren (maw gewoon goed) vanwege geen ervaring met de help/service desk.
27 jul 2024
Uitgebreid assortiment aantrekkelijke prijzen
Uitgebreid assortiment, aantrekkelijke prijzen.
Levertijd rond 5 dagen. Track en Trace, Post NL en DPD.
Ik zou voorkeur geven aan Post NL, DPD is doorgaans slechter (dit keer niet…)
29 jul 2024
Goede prijs en kwaliteit; slechte bezorging
Goede prijs voor goede kwaliteit, alleen jammer dat UPC de vervoerder is; slechte informatie met track and trace (zeg maar geen); afgesproken bezorgdag wordt steeds niet gehaald.
Bedankt voor je feedback!
Grote pakketten neemt PostNL helaas niet aan, vandaar dat we UPS daarvoor hebben. We nemen de feedback graag mee.
28 jul 2024
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Goede kleding kunnen scoren voor een fijne prijs. DE grens van minimaal 100 voor gratis bezorging vind ik persoonlijk aan de hoge kant,
21 jul 2024
Goed assortiment, fijne website, regelmatig aanbiedingen en snelle verzending. Tevens blijft de winkelmand onbeperkt gevuld met geselecteerde items.
22 jul 2024
4 jul 2024
Prima product, de Vaude OKAB II.
De levering kon iets sneller, maar het product moet waarschijnlijk uit DLD, Oostenrijk of Oostenrijk komen
18 jul 2024
Goede voorraad artikelen.
Helaas duurde het verzenden wat langer, wat niet aan de uitgifte magazijn lag.
22 jul 2024
24 jul 2024
Onduidelijke track and trace, mooie tas
De track and trace is onduidelijk omdat het vanuit Duitsland moet komen. Wel hele mooie en fijne tas!
24 jul 2024
31 jul 2024
Breed assortiment en berouwbare verkoper
Breed assortiment, duidelijke beschrijvingen, schappelijke prijzen en supersnelle bezorging
31 jul 2024
26 jul 2024
Prima service en keurige afwikkeling van mijn bestelling komt naar wat men schrijft
29 jul 2024
De mogelijkheid bieden om te ruilen. Nu moest ik dus opnieuw een bestelling plaatsen
Hoi!
Bedankt voor je feedback! We werken aan een verbetering hiervoor.
4 jul 2024
Een snelle en nette afhandeling.
Prijskaartje stuk goedkoper dan ergens anders.
9 jul 2024
Scherpe prijs en snel geleverd met een goede pakketdienst en track&trace
9 jul 2024