Stamps4everyone- Logo - Beoordelingen

Stamps4everyone

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden224 beoordelingen in totaal

26 apr 2024
De lage prijzen. En alles wordt netjes geleverd. En redelijk snel geleverd. Verder geen aanmerkingen. Dus prima zo. En houden zo!

11 jul 2024
Bezorgtijd korter maken zou mooi zijn en als de nu bestaande bezorgtijd NIET gehaald kan worden dan communiceren naar de klant. Hoe het bezorgd word (ingepakt) is perfect alleen de bezorgdienst is niet helemaal perfect, ze vragen waar het bezorgd kan worden als je NIET thuis bent, word niet naar gekeken, ligt gewoon bij een andere buur waar ook toevallig veel geleverd moest worden, bij mij is NOOIT aangebeld (bel werkt zoals het hoort) terwijl ik gewoon thuis was.

Beoordelingen voor Stamps4everyone

17 mrt 2024
Bestelling snel ontvangen. Ontbrekende pagina in de verzending na klacht binnen 2 dagen alsnog ontvangen.
JB
J.B van B.
Rotterdam
22 mei 2024
Gevraagde snel ontvangen
1 jun 2024
Beste Hans, dank voor uw reactie. Veel plezier met uw aankoop. Vriendelijke groet Oana
9 jun 2024
Bestelling was niet compleet en juist. Maar het super snel opgelost na het melden hiervan.
30 mei 2024
Duurde eventjes voor ik wist dat het artikel verzonden was. Verder alles prima in orde !
1 jun 2024
Beste Marie-Josée, Dank voor uw reactie. Het klopt dat het eventjes duurt, iedereen is na aankoop afwachtend wanneer komt mijn bestelling binnen. De opgegeven levertijd van u aangekochte artikelen is 3-7 dagen. De levering is inderdaad na 8 dagen, maar er zat ook het pinksterweekend tussen waardoor er 3 dagen niet gewerkt is. Hierdoor is de werkelijke levertijd 5 dagen, welke binnen onze opgegeven levertermijn was. Wij wensen u veel plezier met u aankoop. Vriendelijke groet Stamps4everyone
11 mrt 2024
Laten weten waar het pakketje is. Stonden ineens op de stoep.
15 mrt 2024
Onze excuses voor onze vervoerder, in hun systeem is blijkbaar de opvolging en aankondiging niet bij u aangekomen. Wij zullen dit meenemen, Dank voor uw bericht
24 jun 2024

Persoonlijk vind ik levertijd van 7 dagen wat erg lang

Persoonlijk vind ik levertijd van dagen
26 mei 2024
Goede prijzen. En goede service.
1 jun 2024
Beste Thom, dank voor je positieve reactie, wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Vriendelijke groet Andre
12 mrt 2024
Des offres sur la belgique
20 jun 2024
19 jun 2024
17 jun 2024
12 jun 2024
24 mei 2024
11 mei 2024
1 mei 2024
1 jun 2024
Beste Mark, dank voor uw mooie cijfer. mocht er verbeterpunten zijn dan horen wij graag. Groeten Oana
13 apr 2024
5 apr 2024