Lucardi Juwelier Kampen- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Kampen

158 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden336 beoordelingen in totaal

23 mei 2024
Ik heb een paar weken geleden gaatjes laten schieten en vandaag mocht ik ook andere oorbellen in. Dus ik ben naar de winkel gegaan en er was een oorbel die ik wou hebben. Maar ik twijfelde en in tegenstelling van andere winkels, kon ik hier zolang rondkijken als nodig was.

14 nov 2023
Geen professionele medewerkers, ze was aardig maar geen medewerker voor z’n winkel als lucardi

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Kampen

5 mei 2024
Het vriendelijke meisje in de winkel nam alle tijd om mijn man te helpen om een mooi horloge uit te zoeken. Omdat ze ons goed hielp kochten we ook nog een mooie armband voor hem. Volgende keer kiezen we weer voor lucardi !!!
23 feb 2024
vriendelijk personeel. nemen de tijd voor je met als resultaat dat je met mooie sieraden en een goed gevoel de winkel uitgaat! tip: iets meer keuze uit dames horloges zou fijn zijn.
31 mrt 2024
We konden rustig rond kijken dat vind ik fijn. Geen gezeur van kan ik helpen of zocht u iets? Pas toen ik vroeg werd ik heel netjes geholpen zonder verkoop praatjes. Helemaal prima
3 feb 2024
vriendelijke winkelbediende, netjes geholpen, voldoende en duidelijke informatie, nette verzorgde winkel vanbinnen, alleen waren bij veel ringen geen ruime maatassortiment.
4 jun 2024
De verkoopmederster bood ons heel netjes aan om n account aan t maken. Dan kregen we elke keer 10% korting. Dat doen niet veel verkoopmedewerkster s. Heel netjes van haar!
18 jun 2024
Ik ben heel netjes geholpen! De verkoopmederster was erg vriendelijk en netjes. Ik kwam wat terugbrengen en dat was zo geregeld! Super service bij Lucardi in Kampen!
6 feb 2024

Bijzonder behulpzaam en vriendelijk

Telefonisch zeer goed te woord gestaan door mevrouw (0307028) had gevraagde besteld en later in de winkel ook door haar heel plezierig en klantgericht geholpen.
25 mei 2024

Mijn ervaring bij Lucardi!

Goeie prijzen! Er is voor elke soort wel iets! Het zou fijn zijn als er overal een prijsje op zit. Toen ik in de winkel was miste ik dat af en toe nog😊
22 apr 2024
Ik moest een gouden armband voor kado dochter. Die gaat trouwen. Ik werd zo leuk geholpen en geïnformeerd. En ze maakte er iets moois van.
26 dec 2023
Ik ben heel vriendelijk geholpen door de verkoopster in Kampen en een super leuke kerstbal verpakking mijn kleindochters waren er heel blij mee
28 apr 2024

Behulpzame verkoopster

De verkoopster gaf advies welke oorringen te kiezen en hielp daarna met het indoen. Heel fijn, want dat kreeg ikzelf niet voor elkaar.
8 jun 2024
Vriendelijk geholpen, alleen jammer dat de armband die ik mooi vond niet in mijn maat was en de maten van de ringen zijn te beperkt
9 nov 2023

Leuke winkel

Vriendelijk personeel, altijd bereid mee te denken. Leuk basisassortiment. Een winkel die niet mag ontbreken in de winkelstraat.
13 apr 2024
Gaatjes laten schieten bij mijn dochter! Super service ondanks dat ze alleen stond en het druk was nam ze de tijd voor ons!
9 feb 2024
Ze nam alle tijd voor ons. We konden van alles passen en hebben mede hierdoor mooie ringen uit kunnen zoeken.
10 mei 2024
Dat ik iets vroeg en gelijk geholpen werd. Wat ik minder vond dat ik 2 euro moest betalen voor een doosje.
20 dec 2023
Super fijn geholpen. Hele aardige winkelmedewerkster die mijn dochter een bal voor in de kerstboom gaf.
3 apr 2024

Mooie ring

Hallo Vandaag mooie ring gekocht Ben er erg blij mee Leuke winkel en veel keuze Voor leuke prijzen
6 jun 2024
Vrij jong personeel die veel aan elkaar moesten vragen . O.a. over kortingen en over de kassa .
11 apr 2024

Top service

Vriendelijk en eerlijke mening goed geholpen & advies gehad en kunnen kopen wat we wouden kopen