20 jun 2024
Een fijne website.
Communicatie kan beter, zodra betaald zou het fijn zijn dat daarvan een bevestiging wordt gestuurd. Leverdatum die daarna werd doorgegeven was niet gehaald, zelf weer contact via e-mail wanneer dan.
Chauffeur had geen telefoonnummer van mij waarop hij een kwartier heeft staan wachten wat niet nodig was. Telefonisch contact met de betreffende persoon zou ook fijn zijn als alleen maar e-mailen.
Mvg, Ramon.
materialen waren goed bezorgen was heel slecht bezorger had materialen gewoon weer meegenomen omdat de chauffeur niet op weg durfde te rijden om dat hij te zwaar beladen was dat was dus niet zo het klop dat er een bord staat verboden voor vrachtauto.s maar het bezorgende verkeer mag er gewoon op rijden hij had het over 40 ton beladen maar de auto was net nog niet leeg door er snel met mijn eigen auto er achter aan te rijden kon ik de chauffeur nog inhalen en de spullen over geladen vind het ook wel vreemd dat je dan een mail krijg over een nieuwe bezorging en daar ook weer voor moet betalen het is maar een opmerking maar kijk maar of jullie er wat mee doen tot zover
Heel erg bedankt voor je positieve feedback! We zijn zo blij dat je genoten hebt van de kwaliteit van onze producten en de levering. Bij HMG Benelux streven we ernaar om al onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Nogmaals bedankt!
Heel erg bedankt voor de feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden was over het leveringsproces. Bij HMG Benelux streven we ernaar om onze klanten een eersteklas ervaring te bieden waardoor winkelen bij ons gemakkelijk en plezierig is!
11 mrt 2024
Alles correct afgehandeld!
12 mrt 2024
Heel erg bedankt voor je recensie! We zijn blij om te horen dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad. We streven ernaar om elke klant een geweldige ervaring te bezorgen en het is geweldig als we feedback zoals die van jou krijgen. Nogmaals bedankt voor jullie steun!
15 feb 2024
Perfecte en snelle service
20 feb 2024
Heel erg bedankt voor de positieve recensie! We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten een prettige ervaring met ons hebben, en we zijn echt blij dat je dat hebt. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer van dienst te zijn!
19 apr 2024
Correct en vlot geleverd
23 apr 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn zo blij om te horen dat je bestelling snel en correct is geleverd! We zijn er trots op dat we onze klanten de best mogelijke online winkelervaring kunnen bieden. Nogmaals bedankt!
12 feb 2024
Snelle en mooie levering
20 feb 2024
Bedankt voor de positieve recensie! We zijn zo blij om te horen dat je levering snel en mooi was. Bij HMG Benelux streven we ernaar om de best mogelijke winkelervaring te bieden, en we zijn blij dat je een geweldige ervaring hebt gehad!
10 mei 2024
kwaliteits producten!!
15 mei 2024
Bedankt voor je vriendelijke woorden, we zijn blij dat je onze producten mooi vindt! We streven ernaar om de best mogelijke kwaliteit te leveren en we zijn blij om te horen dat dat te zien is aan onze producten. Bedankt voor je beoordeling!
28 dec 2023
alles perfect geleverd
5 jan 2024
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we zeer. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te leveren en zijn blij dat we dat voor je hebben kunnen doen. Nogmaals bedankt!
Heel erg bedankt voor je positieve feedback! We stellen dit zeer op prijs en streven ernaar om elke keer weer kwaliteit en snelheid te leveren. Dat is waar het bij HMG Benelux allemaal om draait!
2 jun 2024
Betrouwbare levering
5 jun 2024
Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons leveringsproces. Bij HMG Benelux staat klanttevredenheid altijd voorop. We streven ernaar om elke winkelervaring positief te laten zijn en we waarderen je feedback!
26 apr 2024
Alles vlot verlopen
29 apr 2024
Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je ervaring met ons probleemloos is verlopen. Bij HMG Benelux streven we ernaar om elke klantervaring zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor het winkelen bij ons!
16 mrt 2024
Echt alles wat top
19 mrt 2024
Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn zo blij om te horen dat je het leuk vond om bij ons te winkelen! Bij HMG Benelux streven we ernaar om onze klanten altijd de beste productselectie en de beste klantenservice te bieden. Nogmaals bedankt dat je deel uitmaakt van de HMG Benelux-familie!
15 mrt 2024
Vlotte levering
19 mrt 2024
Bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij om te horen dat je levering snel was! Bij HMG Benelux streven we er altijd naar dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen. Nogmaals bedankt voor je feedback!
18 apr 2024
Prima service
23 apr 2024
Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We stellen je feedback erg op prijs en zijn blij om te horen dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad. We doen er alles aan om de best mogelijke klantenservice te bieden en we zijn blij dat je dat hebt ervaren. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, dat betekent veel voor ons!
9 dec 2023
Super service
14 dec 2023
Hartelijk dank voor de geweldige recensie! We stellen je feedback absoluut op prijs en we zijn blij dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad. Het is ons doel om niets dan de beste service te bieden aan al onze klanten en het is geweldig om te horen dat we dit voor jou hebben bereikt. Nogmaals bedankt!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We waarderen je feedback! Bij HMG Benelux streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten een soepele en plezierige winkelervaring hebben. We begrijpen dat communicatie belangrijk is en we zijn altijd op zoek naar manieren om dit te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je beoordeling!
1 mrt 2024
Alles prima
12 mrt 2024
Hartelijk dank voor je positieve feedback, dat waarderen we en we zijn blij dat je een goede ervaring met ons hebt gehad! Geniet van de rest van je dag!
10 nov 2023
alles OK
15 nov 2023
Bedankt voor je vriendelijke woorden, we zijn blij om te horen dat je je ervaring met ons positief hebt ervaren. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en de best mogelijke ervaring hebben op onze website. Nogmaals bedankt!
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over wat we hier bij HMG Benelux doen! We streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze klanten de best mogelijke winkelervaring hebben, dus het is geweldig om te horen dat we jouw goedkeuring hebben gekregen.
2 jul 2024
9 jul 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om onze klanten de beste online winkelervaring te bieden. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.