Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Smartwatchbanden.nl

8.848 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.534 beoordelingen in totaal

27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.

21 mrt 2024
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

MB
Maarten B.
Breedenbroek
9 sep 2024

Logistiek is in orde. Maar bandjes veranderen is een kunst op zich.

Logistiek is in orde, maar om zelf een bandje van een polar V te veranderen is heel wat kunde nodig. Het pinnetje moet door 4 gaatjes. De eerste is geen probleem. Eens in hey tweede kom je automatisch in het derde. Maar het vierde gaatje in het bandje is niet te doen. Nu loop ik rond met een niet perfecte sluiting.
1 sep 2024
Ik heb een horlogeband gekocht voor mijn garmin 965. Deze bevalt uitstekend en ik ben er zeer content mee. Ook gelijk het in kort apparaatje mee besteld. Als tip en verbetering zouden jullie misschien ook een kort filmpje kunnen bijvoegen hoe je een bandje inkorten. Zou mij geholpen hebben. Al met al zeer tevreden.
20 sep 2024
Snelle en fijne service! Let bij dit (erg mooie!) bandje echter op dat het niet voor smalle polsen is - ik had dat over het hoofd gezien zelf. Het gaat nèt. Maar fijner is als de sluiting ergens meer in het midden van de band zit.
11 sep 2024
Het was eeffe slecht gegaan doordat de bezorger een fout had gemaakt en mijn pakket verloor naar uit eindelijk heb ik na een belletje goed nieuws gekregen dat ze gewoon mijn bestelling opnieuw versturen supper blijj mee🤝🙌
6 sep 2024

Makkelijke keuze minder tevreden over verzending

Makkelijk kunnen kiezen. Alleen erg jammer vd Verzending extra betaald voor volgende dag levering maar dit werd niet geleverd na contact de xtra kosten retour ontvangen maar kwam voor mij te laat binnen
25 sep 2024
Snelle eenvoudige afhandeling van de bestelling. Pakketje viel gewoon in de brievenbus op de aangegeven dag van levering. Top! Armbandjes zijn van goede kwaliteit. Een tevreden klant. :-)
8 sep 2024
Snelle levering en mooi bandje. Ik vond het wel even lastig uit te zoeken welk bandje ik nodig had. Ik blijk toch de verkeerde uitgezocht te hebben. Het zal aan mij liggen.
FD
Filip D.
Kontich
20 sep 2024
Levertijd werd uiteindelijk gerespecteerd, enkele werd op geen enkele manier kenbaar gemaakt wanneer de goederen werden verzonden zoals beschreven op de site…
9 sep 2024

Binnen

Ik was heel erg tevreden hoe snel de banden van smartwatch banden binnen waren en een goeie uitleg hoe je ze kleiner kon maken duidelijker kon het niet