Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Smartwatchbanden.nl

8.848 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.534 beoordelingen in totaal

27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.

21 mrt 2024
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

Resetten
17 sep 2024
Ik kreeg het eerst niet binnen. Denk dat iemand de verpakking zag met logo en het toen zelf heeft gehouden. Dingen versturen zonder logo
9 sep 2024

Erg blij met mijn nieuwe bandje

Erg blij met mijn nieuwe fitbit horlogeband, snel en eenvoudig te bestellen en scherp geprijsd. Levertijd was wel langer dan verwacht.
6 sep 2024
Mooi horlogebandje! Het verwijderen van een schakel is wat lastig. En het bandje wordt naar verloop van tijd van mindere kwaliteit.
19 sep 2024
Zien er mooi uit ,ze zijn makkelijk te wisselen en zitten precies goed , ik heb wel anders meegemaakt met gewone horlogebandjes
LL
18 sep 2024
Mooie kwaliteit en vlug toegekregen. Veel vraag vanwaar het bandje komt aangezien het ook wel een echte ete catcher kan zijn.
8 sep 2024
Deze keer een bandje voor 12 euro de vorrige keer 3 voor 20€ was wel exact hetzelfde bandje. Dus prijs is een verbeterpunt.
1 okt 2024

Snel en voordelig past goed maar is wel…

Snel en voordelig past goed maar is wel van dunner en zwakker materiaal dan de originele band

Goede winkel!

Groot aanbod, kleine prijzen, snelle verzending. Het zou wel aangenaam zijn zouden de lengtes van de bandjes erbij staan.
17 sep 2024
Ging prima. Wel zie ik erg veel van die die de sluitingen naar de binnenkant v d band hebben. Dat irriteert bij je pols.
20 sep 2024

Prima bandje!

Bandje past perfekt in de sluiting van de galaxy watch 7. Zit lekker en is precies op maat te stellen. Erg blij mee!
4 sep 2024
Als goed geleverd allen betaald voor volgenden levering en dat duurde nog 2 dagen. Verder super bandje paste goed.
19 sep 2024

Leveringstijd en retour zijn oké

Leveringstijd is correct, ook voor retourzending is alles correct verlopen. Tevreden met de dienstverlening.
8 sep 2024
Prima kwaliteit horloge bandje en lekker snel geleverd. Hier kan je met een gerust hart bestellen.
HW
Huub W.
Son en Breugel
6 sep 2024
De service was prima. Band was op tijd geleverd. Lijkt alleen of de band kleiner is dan de oude.
25 sep 2024
Het bandje dat ik bestelde was van een goede kwaliteit en de verzending was ook redelijk snel.
18 sep 2024

Snelle levering - veel spam

Snelle levering. Prima product. Alleen al die spam in mijn mailbox na aankoop. Moet dat nu ?
1 sep 2024
Als is zo als wordt aan gegeven een klein - punt is dat er geen maten bij de bandjes staat
4 sep 2024
Het is wat het is: met een simpele klik is het probleem van een kapot bandje opgelost
4 sep 2024
Was beloofd voor 22 uur bestellen en dag er op krijgen . Was wal een paar dagen meer
11 sep 2024

Een fijn bandjeben zeer tevreden prima

Een fijn bandjeben zeer tevreden zo niet weten wat jullie nog beter kunnen doen