Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Smartwatchbanden.nl

8.868 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.564 beoordelingen in totaal

27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.

21 mrt 2024
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

Resetten
EC
E C.
Veghel
31 aug 2024

3 bandjes

Ik heb 3 bandjes besteld bij deze winkel 1 nylon , 1 zusterbandje en 1 soort schakel. De reden dat ik een 4 uit 5 geef is omdat het zusterbandje snel los laat bij het broche gedeelte wat gevaarlijke situaties op kan leveren. De andere 2 zijn goed stevig en blijven goed zitten bij het bevestigingpunt. Mijn favoriet is dan ook de nylonband. Deze is zacht voor de huid en goed verstelbaar. Daarom 4 uit 5 omdat de zusterband niet naar mijn verwachting voldoet. Verder goede winkel snelle levering via de post dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
28 aug 2024

Prima maar beter met toelichting

Prima titanium strap en hulpmiddel om die in te korten besteld en ontvangen. Alleen jammer dat er geen uitleg bij zat. Ik ging daardoor de fout in door een pennetje van een schakel te verwijderen. Heel gedoe geweest om dat pennetje weer terug te tikken. Toen ontdekte ik pas dat je kennelijk alleen de schakeltjes kunt verwijderen met een pijltje. Had voorkomen kunnen worden door een korte simpele toelichting erbij te doen. Dit is dan ook de reden van 1* minder.
M-

Prima bandjes

Enkele bandjes nu en in het verleden besteld. Prima firma en de horlogebandjes zijn van een goede kwaliteit. Ik heb een Apple Watch ultra en wat mij opvalt is dat alle bandjes erg klein zijn. Of het nu het leren bandje of een van de vier andere, alle bandjes moet ik (bijna) in laatste gaatje of in de uiterste stand dichtmaken. Ik heb een normale polsomvang en een normaal doorsnee postuur.
1 sep 2024
Ik heb een horlogeband gekocht voor mijn garmin 965. Deze bevalt uitstekend en ik ben er zeer content mee. Ook gelijk het in kort apparaatje mee besteld. Als tip en verbetering zouden jullie misschien ook een kort filmpje kunnen bijvoegen hoe je een bandje inkorten. Zou mij geholpen hebben. Al met al zeer tevreden.
24 aug 2024
Bestelling ging prima en ook de aflevering Waarom geen 5 sterren, omdat er niks fout ging, ik ben steeds benieuwd hoe een bedrijf een fout afhandelt, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en dat is helemaal niet erg, maar hoe pakken ze de fout aan, hier kan een bedrijf 5 sterren mee verdienen,
26 aug 2024
De ijzeren horlogeband is mooi en zit goed. Hij was te groot, maar met de erbij gekochte bandtool is hij redelijk gemakkelijk in te Korten. Die horlogetool is wel kwetsbaar. Niet voor niets dat er 3 reserve- opzetstukjes bij waren... Service was weer zoals gekend: snel, vlot en efficiënt
27 aug 2024
Kwaliteit en prijs verhouding is goed. Ik kwam er achter dat ik niet tegen mijn siliconen bandje kon! Natuurlijk even rondkijken en ja hoor ze hadden precies het bandje dat ik wilde.
28 aug 2024
The selecting and ordering process was quick and easy. The expected delivery date wasn’t clear or transparent. Exact date would be nice to have. Discounts are always nice to have :)
26 aug 2024
Mooi gouden armband besteld. Goed aangekomen met de post. Zelf kleiner gemaakt, past nu perfect. Enige nadeel is dat de kleur aan de binnenkant wat af gaat op mijn arm.
21 aug 2024

Klacht netjes opgelost!

Een bandje was defect en kreeg gratis een nieuwe toegestuurd. Nadat deze ook niet goed was heb ik netjes mijn geld terug gekregen. Via de mail netjes opgelost!
21 aug 2024
Mooi bandje, past perfect. Enkel jammer dat bij de beschrijving de lengte van het bandje niet stond want het is maar heel nipt voor mannen met een dikkere pols.
8 aug 2024
Duidelijke beschrijving van het product, overzichtelijke webshop, ik ontving geen mail met een verzendbevestiging wat nochtans wel beloofd werd.
27 aug 2024
Product voldeed aan de verwachtingen, leveringstijd was beduidend langer dan initieel aangegeven. Maar met wat geduld was dat ook opgelost