Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Smartwatchbanden.nl

8.981 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.696 beoordelingen in totaal

27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.

21 mrt 2024
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

Resetten
TT
TJ T.
Westervoort
13 jul 2024
Een van de 2 bestelde horlogebanden kwam kapot uit de verpakking. Minpunt! Ik vond het lastig dat ik per se een foto van de kapotte band mee moest sturen, maar daar stond tegenover dat ik hem niet terug hoefde sturen. PRETTIG, scheelt mij werk en is goed voor het milieu. 2 pluspunten!
8 jul 2024
snelle levering.goed verpakt. wist alleen niet dat het geen originele bandjes warenl. Deze is dunner materiaal. past verder prima, benieuwd hoelang het meegaat
BV
Bert V.
BOOISCHOT
8 jul 2024
Ik kan slechts oordelen over de afhandeling van de aankoop dewelke ok was. Een product kan men slechts beoordelen als het versleten is, niet na ėėn week.
17 jul 2024

Goed geregeld

Eerste keer was het horloge bandje niet aangekomen, gebeld en zonder probleem nieuwe opgestuurd was binnen twee dagen binnen. Top geregeld
18 jul 2024
Voor een bandje dat 15 euro kost. Wordt er eerst door een afhankelijke partij naar gekeken of die wel aan ruilconditie voldoet.
8 jul 2024
Aantrekkelijke prijzen, snelle verzending. Alleen wordt het pakje aan bpost overgedragen waardoor de levertijd opschuift...
23 jul 2024
Het bandje is van mooie kwaliteit en net zo mooi als het origineel, maar dan met een goede prijs!
7 jul 2024
Service perfekt, jammer dat je voor een retourgestuurd bandje moet betalen als je geen ander koopt.
20 jul 2024
Prima bandje. 1 aandachtspunt het ‘pinnetje’ voor de gaatjes had wat hoger gemogen
15 jul 2024
Alles steeds ok. Juist de lederen bandjes kloppen de sluitingen niet van.
13 jul 2024

Bandjesl…

De bandjes waren goed verpakt en snel bezorgd kwaliteit ziet er goed uit
12 jul 2024
Mooie band. Helaas een beetje Vertraagde levering. Dik tevreden.
22 jul 2024
Er blijft altijd wat te verbeteren, maar ik ben erg tevreden.
23 jul 2024
Op tijd binnen en het horlogebandje doet wat het moet doen.
27 jul 2024
Makkelijke site, snelle levering. Product conform de dite